• Reklama

Zakup telefonu Lenovo A660

pomoc w wyborze chińskiego smartfona przy konkretnych wymaganiach i cenie.
Regulamin działu
Zakładając nowy watek upewnij się, czy taki sam temat nie został już poruszony na forum (w tym celu użyj opcji 'szukaj')
Nowo tworzone wątki: w złych działach/na poruszane wcześniej tematy/z pytaniami na które już wielokrotnie udzielono odpowiedz będą ZAMYKANE / USUWANE

Zakup telefonu Lenovo A660

Postprzez spink90 » 4 lip 2013, o 02:26

Witam serdecznie ,jak w temacie przymierzam się do kupna A660 i mam kilka pytań.
1)Czy ktoś był by wstanie podrzucić mi oferty "aukcji" z aliexpress bądź allegro sprawdzonych sprzedawców gdzie telefon wyniesie mniej więcej 400zł.
2)Jak wygląda ew. procedura reklamacji w razie awarii itp.
3)Czy telefon nie jest problematyczny ,awaryjny.
Przeczytałem masę tematów na tym forum i sporo się dowiedziałem początkowo pytań miałem znacznie więcej ,dzięki przejrzeniu forum ograniczę się do tych 3.

Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedzi.


Jednak mam 4 pytania.

4)Może jednak za kwotę 400zł polecicie jakiś inny sensowny telefon tego typu.

W chwili obecnej działam na Motoroli Defy ,we wrześniu minie 3rok wspólnej przygody i jest naprawdę dobrym telefonem ,jednak jest już dość "zużyta" i brakuje mi suportu ze strony Motoroli.

[ Dodano: 2013-07-04, 02:21 ]
Przepraszam za pomylenie działu.
Avatar użytkownika
spink90
 
Posty: 106
Dołączył(a): 4 lip 2013, o 01:26
Lokalizacja: Radymno

Reklama

Postprzez Will5on » 4 lip 2013, o 20:25

Ja ma go od kilku dni. Kupiłem w sklepie elijah.
Reklamacje to standardowo jak u nas. Trzeba telefon wysłać z morze.
Z teleofnu jestem zadowolony. Jak na cenę to jest bomba. Bateria całkiem niezła. 3 dni przy nieużywaniu gier,neta etc. Ja tych rzeczy używam sporadycznie. Telefon kupiłem tylko dlatego, że nie wyszła jeszcze Nokia 210 ;)

Co jeszcze.....Jakość wykonania bomba. mam tylko problemy z instalacją niektórych apek, ale napisałem już w tej sprawie do sprzedawcy.
Will5on
 
Posty: 70
Dołączył(a): 1 lip 2013, o 23:10
Lokalizacja: Kątownia
Pochwały: 3

Postprzez bartazzz » 4 lip 2013, o 23:38

elijah wgrywa rom od a789
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5577
Dołączył(a): 19 sty 2013, o 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 100
Telefon:: Redmi
ROM: MIUI POLSKA

Postprzez Will5on » 6 lip 2013, o 21:52

A gdzie to pisze?
U mnie wszystko pod A660.
Will5on
 
Posty: 70
Dołączył(a): 1 lip 2013, o 23:10
Lokalizacja: Kątownia
Pochwały: 3

Postprzez bartazzz » 7 lip 2013, o 22:37

chyba w recovery to znalazłem
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5577
Dołączył(a): 19 sty 2013, o 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 100
Telefon:: Redmi
ROM: MIUI POLSKA

Postprzez Will5on » 8 lip 2013, o 17:58

Podaj ścieżkę dostępu. Sprawdzę to z ciekawości.
Will5on
 
Posty: 70
Dołączył(a): 1 lip 2013, o 23:10
Lokalizacja: Kątownia
Pochwały: 3

Postprzez bartazzz » 9 lip 2013, o 00:56

odpal telefon z wciśniętym klawiszem głośności +
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5577
Dołączył(a): 19 sty 2013, o 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 100
Telefon:: Redmi
ROM: MIUI POLSKA

Postprzez Will5on » 12 lip 2013, o 14:27

Rzeczywiście A789. Coś można innego wgrać żeby było jednak po polsku? Słyszałem coś o nakładkach spolszczających Romy.....?
Will5on
 
Posty: 70
Dołączył(a): 1 lip 2013, o 23:10
Lokalizacja: Kątownia
Pochwały: 3

Postprzez bartazzz » 12 lip 2013, o 14:56

można spolszczyć lokalizację i wtedy aplikacje będą po polsku a system p angielsku, jak się używa nie stockowych aplikacji to spokojnie można sobie poradzić i nie zauważac że system nie jest po polsku
aplikacja nazywa się morelocale2
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5577
Dołączył(a): 19 sty 2013, o 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 100
Telefon:: Redmi
ROM: MIUI POLSKA

Postprzez Will5on » 12 lip 2013, o 19:57

Nałożyłem launchera Smart PRO i gdziekolwiek wchodze co rusz wyświetla mi się belka "niestety mechanizm google przetwarzania tekstu na mowę została zatrzymana" co to za crap i jak to wyłączyć?
Will5on
 
Posty: 70
Dołączył(a): 1 lip 2013, o 23:10
Lokalizacja: Kątownia
Pochwały: 3


Powrót do Jaki telefon kupić ?



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Feedfetcher i 2 gości

  • Reklama