przez ziolko123 » 24 lut 2018, o 12:42
Mogę się opierać jedynie na opiniach, jakie znalazłem, poniżej z jednej stronki, zamieszczone niemal po kolei
- "Witajcie. Miałem już kilka Honorów 8, Huawei P10, teraz mam Honora 9, telefon ładny ale szybko sie rysuje i palcuje niestety"
- "W porównaniu do modelu 7 robi koszmarnej jakości zdjęcia - jak telefon z najniższej półki w biedronce. Wykonanie ładne, płynność działania tez. Nadal brak aktualizacji do oreo"
- "Jestem posiadaczem honora9 od 2 tygodni. Wcześniej honor8. Zawiodłem się przednim aparatem względem poprzednika. Zdjęcia są bardzo przejaskrawione, a przy słabszym oświetleniu wręcz nie umywają się do honora8. Zastanawiam się nad powrotem do "ósemki", ponieważ szybkość działania i funkcjonalność niewiele się różni."
- "Honor 9 mam od dwóch tygodni i żałuję że zmieniłam go. Wcześniej miałam 8 i byłam mega zadowolona. Szczerze mówiąc szybkość i jakoś funkcjonowania 8 i 9 są porównywalne. Ale to jakie zdjęcia reprezentuje przedni aparat honor 9 to porażka."
- "Kupiłem honora 9, wcześniej miałem 7 i wiecie co... 9 to pomyłka klawiatura jak w Samsungu, kolory przejaskrawione takie też wychodzą zdjęcia, mniejszy ekran, mniej intuicyjny."
- "To mój kolejny honor po 7 i 8. Szczerze mówiąc zastanawiam się nad powrotem do 8ki z kilku względów. Po pierwsze czytnik linii papilarnych robił lepszą robotę ..."