Witam serdecznie wszystkich sympatyków chińskich telefonów. Aktualnie posiadam Xiaomi Redmi 3 - chwalę sobie ten telefon, aczkolwiek jest dla mnie już za słaby, więc chciałbym coś naprawdę mocnego.
Cena (bez VAT): 2000 zł
Wielkość ekranu/Rozdzielczość: minimum 5 cali, maks. 5-5 cala/Najlepsza możliwa
Ilość RAM/ROM/Procesor: min. 4 GB RAM/minimum 64 GB ROM/Procesor Snapdragon 820/821
Dual/Single sim: Obojętnie
Preferowane marki: Xiaomi
Miejsce zakupu(Polska/Chiny): Obojętnie
Wymagania (parametry, funkcje): Wygląd, bardzo dobry aparat, dobra bateria (powyżej 4000 mAh), karta pamięci (niewymagane) i inne ciekawe bajery.
Opis:
Wpadłem na pomysł, aby pozostać przy marce Xiaomi, bo podobno ma polską gwarancję, ale chciałbym model, który będzie absolutnym topem, który zbliża się do Samsunga S7 (byle nie ceną). Co możecie mi zaproponować w okolicach 2000 zł?
Gubię się troszkę w tych nazewnictwach i już nie wiem, co jest nowe, a co tak naprawdę jest na rynku od roku. Naturalnym wyborem byłby Xiaomi Mi5, ale są też wersje 5s, 5 Pro, ceramiczne, niecermaniczne, 3 GB ramu/6 GB ramu, także prosiłbym o pomoc CO dokładnie KUPIĆ i...GDZIE KUPIĆ, by był to pewny zakup. Najlepiej by było, gdyby był to produkt stosunkowo nowy, a nie roczny flagowiec.
Pozdrawiam.