• Reklama

X920e czy warto ?

pomoc w wyborze chińskiego smartfona przy konkretnych wymaganiach i cenie.
Regulamin działu
Zakładając nowy watek upewnij się, czy taki sam temat nie został już poruszony na forum (w tym celu użyj opcji 'szukaj')
Nowo tworzone wątki: w złych działach/na poruszane wcześniej tematy/z pytaniami na które już wielokrotnie udzielono odpowiedz będą ZAMYKANE / USUWANE

X920e czy warto ?

Postprzez freakyy » 9 lip 2013, o 23:03

Hej :) czy warto kupic ten tel [hide]http://allegro.pl/x920e-android4-5cal-480x800-2xsim-wifi-pl-zchin-i3382001572.html [/hide]czy on naprawde ma aparat 5 mpx ? :D
Ostatnio edytowano 10 lip 2013, o 10:54 przez freakyy, łącznie edytowano 1 raz
freakyy
 
Posty: 8
Dołączył(a): 9 lip 2013, o 22:56
Lokalizacja: Podkarpacie

Reklama

Postprzez ebola1972 » 9 lip 2013, o 23:18

dozbieraj pare zlotych i kup w chinach ZTE V970, masz pewny i sprawdzony telefon
ebola1972
VIP
 
Posty: 1723
Dołączył(a): 13 maja 2013, o 20:09
Lokalizacja: PL
Pochwały: 44
Telefon:: Xiaomi RR

Postprzez existe » 9 lip 2013, o 23:56

ma 0.3 oraz 2,0 mpx, co zreszta w zakamuflowany sposob jest w aukcji napisane
procesor single core, bez 3g, ale w tej cenie 3g sie nie dostanie i niekoniecznie musisz jej potrzebowac),
musisz sie spodziewac, ze jesli zaistalujesz pare programow, to zostanie malo wolnej pamieci i telefon bedzie sie zacinal nawet przy czytaniu gazety w przegladarce
w tej cenie
Jesli chcesz miec tanio duzy ekran, to przykladowo polecilbym Ci lenowo A800 lub A820, sa to popularne modele dual core bez jakichs cudow, ale za ledwie pare zlotych wiecej zyskujesz na jakosci + gps + zdecydowanie lepszy aparat od tego co wyszukales
Lub polecony model rzez przedmowce
Powodzenia
existe
Avatar użytkownika
existe
VIP
 
Posty: 2184
Dołączył(a): 12 cze 2012, o 09:57
Lokalizacja: eu
Pochwały: 52
Telefon:: byl:紅米, jest:x7s

Postprzez Thazek » 15 lip 2013, o 00:41

miałem ten telefon przez dwa tygodnie, niestety po tym czasie... przestał działać. Pewnego razu podczas pobierania czegos ze sklepu play zawiesił się, na nic nie reagował więc trzeba go było wyłączyć niestety wyciągając baterie. Kiedy został na nowo włączony, pokazał skaczącego androida, dał dźwięk i koniec. zielony android na tapecie, dalej nie idzie :( a komputer go nie widzi, zresztą nie widział od samego początku...
Thazek
 
Posty: 58
Dołączył(a): 20 sie 2012, o 15:51
Lokalizacja: Śląsk


Powrót do Jaki telefon kupić ?



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama