Vernee Thor z androidem 6 i 3GB RAM za 120 dolarów

Vernee Thor, Apollo . Pytania, problemy, opinie i nowości

Re: Vernee Thor z androidem 6 i 3GB RAM za 120 dolarów

Postprzez Azael » 25 sty 2017, o 19:55

Najbardziej ze wszystkich pasuje mi org klawiatura aosp ,niestety nie ma ona polskiego slownika i nie moge go dodac. Wiecie jak to zrobic ?

Wysłane z mojego thor przy użyciu Tapatalka
Azael
AKTYWNY
 
Posty: 493
Dołączył(a): 22 maja 2015, o 21:53
Pochwały: 4
Telefon:: Sony

Reklama

Re: Vernee Thor z androidem 6 i 3GB RAM za 120 dolarów

Postprzez MichałTJE » 26 sty 2017, o 12:25

[quote="Azael"]Robiłeś w recovery czy w ustawieniach telefonu? Mi przywrócenie ustawień nie pomogło. Dopiero full wipe itd pomogło i telefon jak nowy

Cześć
@Azael czy mógłbyś delikatnie przybliżyć jak przeprowadzić taka operację ? w recovery...
ja oczywiście robiłem w ustawieniach telefonu
dzięki z góry
MB
MichałTJE
 
Posty: 14
Dołączył(a): 11 mar 2015, o 10:53
Telefon:: Samsung Galaxy I9000

Re: Vernee Thor z androidem 6 i 3GB RAM za 120 dolarów

Postprzez Azael » 26 sty 2017, o 12:27

Wchodzisz w recovery i robisz reset . Nie wiem jak można dokładniej to opisać

Wysłane z mojego thor przy użyciu Tapatalka
Azael
AKTYWNY
 
Posty: 493
Dołączył(a): 22 maja 2015, o 21:53
Pochwały: 4
Telefon:: Sony

Re: Vernee Thor z androidem 6 i 3GB RAM za 120 dolarów

Postprzez MichałTJE » 26 sty 2017, o 13:50

u mnie niestety po kombinacji klawiszy same chinskie krzaczki i za nic teraz nie mogę z tego wyjsc :(

ok dałem rade ... tylko teraz któe polecenie z ekranu wybrac ?
jest 12 polecen na filmiku goś wybiera power off
czy nalezy wybarc inny aby zrobic reset sprzętu ? ?

********
OK. google pomogło...
MichałTJE
 
Posty: 14
Dołączył(a): 11 mar 2015, o 10:53
Telefon:: Samsung Galaxy I9000

Re: Vernee Thor z androidem 6 i 3GB RAM za 120 dolarów

Postprzez control » 26 sty 2017, o 17:11

https://youtu.be/L43WvdSwTUg
Wipe po angielsku, na moim działa.

Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka
Avatar użytkownika
control
 
Posty: 161
Dołączył(a): 30 cze 2015, o 12:46
Telefon:: samsung

Re: Vernee Thor z androidem 6 i 3GB RAM za 120 dolarów

Postprzez MichałTJE » 27 sty 2017, o 00:21

u mnie po wykonaniu recovery... dziś dwukrotnie praktycznie thor wysiadł... spuchła bateria pod tą blachą aż się klapka nie chce domknać..
wykonanie połaczenia niemozliwe bo sam się restartuje... na lod dzieci będą grały nim w hokeja...
to by było na tyle mojej przygody z chinolem,,,
pozdrowienia
MichałTJE
 
Posty: 14
Dołączył(a): 11 mar 2015, o 10:53
Telefon:: Samsung Galaxy I9000

Re: Vernee Thor z androidem 6 i 3GB RAM za 120 dolarów

Postprzez Gravis » 27 sty 2017, o 09:07

:)
Zamów baterię i wymień. Zrób flash spflashtoolem i telefon będzie działał :P
Xiaomi Mi6 > Xiaomi Mi5 Prime > Vernee Thor > Xiaomi Mi4c Prime > ZTE Nubia Z7 Mini > Jiayu G4S > Xiaomi RedRice > Lenovo A820 > ZTE Blade
Avatar użytkownika
Gravis
VIP
 
Posty: 2453
Dołączył(a): 5 cze 2013, o 09:32
Pochwały: 31
Telefon:: OnePlus 7

Re: Vernee Thor z androidem 6 i 3GB RAM za 120 dolarów

Postprzez Azael » 8 lut 2017, o 11:21

Dostępna nowa aktualizacja
Azael
AKTYWNY
 
Posty: 493
Dołączył(a): 22 maja 2015, o 21:53
Pochwały: 4
Telefon:: Sony

Re: Vernee Thor z androidem 6 i 3GB RAM za 120 dolarów

Postprzez control » 11 lut 2017, o 01:15

Azael napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Coś ciekawego wnosi?
Avatar użytkownika
control
 
Posty: 161
Dołączył(a): 30 cze 2015, o 12:46
Telefon:: samsung

Re: Vernee Thor z androidem 6 i 3GB RAM za 120 dolarów

Postprzez kowi76 » 22 lut 2017, o 07:27

Dzień dobry. Android 7 dostępny OTA
kowi76
 
Posty: 16
Dołączył(a): 11 maja 2013, o 03:31
Lokalizacja: lubuskie

Re: Vernee Thor z androidem 6 i 3GB RAM za 120 dolarów

Postprzez Azael » 22 lut 2017, o 12:12

Po wgraniu androida 7 trzeba zrobić factory reset z poziomu recovery?
Azael
AKTYWNY
 
Posty: 493
Dołączył(a): 22 maja 2015, o 21:53
Pochwały: 4
Telefon:: Sony

Re: Vernee Thor z androidem 6 i 3GB RAM za 120 dolarów

Postprzez kowi76 » 22 lut 2017, o 13:08

Zrobiłem z systemu. Recovery nie mogę wejść. Widzę że się dialer nałożył.
kowi76
 
Posty: 16
Dołączył(a): 11 maja 2013, o 03:31
Lokalizacja: lubuskie

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Vernee



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama