Należy wejść w ustawienia później Harlequin led notification i w missed notification przesunąć na wył następnie w incoming calls i standby display ustawić na none. To wszystko i już nie ma podświetlenia.
Witam szanownych czy jest ktoś co mógłby mi wytłumaczyć jedną rzecz . Telefon jest ok aparat średniej jakośći głosnośc podczas przeglądania fimików chocby na youtube strasznie niska cicho w czasie rozmów jest ok ale jedna rzecz korzystam z aplikacji viber messanger facebook whats up i problem w tym telefonie polega na tym że gdy telefon jest w stanie nromalnie ekran przygaszony (nie mylić wyłaczony) wiadomosci nie dochodzą gdy tylko odblokuje tel i wejde w viber wiadomosci docierają tak samo z messangerem i facebookiem gdy odpalę docierają wszystkie powiadomienia zaś z whats up-em jest normalnie wszystko jak nalezy wiadomosc dochodzi podczas przygaszonego ekranu jak i normalne wiadomosci sms wyczytałem że problem moze byc po stronie aplikacji lub romu wszystkie apki mają nadane wszystkie uprawnienia ciekawe dlaczego jedno działa drugie nie jedne co mnie w nim drazni czy mógłby ktos mi pomóc może ktoś na innym tel miał taki problem?
A czy możesz objasnic co i jak tam się ustawia na tej aplikacji żebym zaraz czegoś nie spiep....co do oszczedzania energii nic nie dało niestety szukam dalej -pzdr