• Reklama

TOMTOP.COM - opinie

Oferta, promocje, wsparcie i pomoc w zakupach w tomtop.com

TOMTOP.COM - opinie

Postprzez fake4r » 12 lut 2016, o 19:10

Czy ktoś kupował z was w sklepie Tomtop.com? Na pewno, z tym, że jakoś mało popularny na forum i nie widzę żadnych opinii o nim. Podzielcie się wrażeniami, warto brać stamtąd? Czy raczej problematyczny sklep. Oczekuję dobrej obsługi jak i bez problematycznej transakcji jak np. na bangood czy pandawill, z tych sklepów jestem zadowolony.
Avatar użytkownika
fake4r
VIP
 
Posty: 5950
Dołączył(a): 4 lip 2013, o 13:55
Lokalizacja: ChRL
Pochwały: 204
Telefon:: Redmi 3

Reklama

Re: TOMTOP.COM - opinie

Postprzez hard2code » 19 lut 2016, o 02:07

Też jestem ciekaw - ale nie widziałe tam promocji dla której warto było by ryzykować więc jeszcze poczekam :)
Ip5->l920->m7->rn2->z9->g5-UTouch->RN3Pro->Mi5 Kilka słuchawek na zbyciu w dobrej cenie
hard2code
 
Posty: 143
Dołączył(a): 17 mar 2015, o 01:22
Telefon:: iphone 5 / Note II
ROM: CyanogenMond 12.1

Re: TOMTOP.COM - opinie

Postprzez marx » 19 lut 2016, o 08:36

w dobrej cenie jest tam np oukitel K4000, Sklep działa tez na aliexpress i ma dobre opinie i duży asortyment. Chyba nie jest to najtańszy sklep.
marx
Administrator
 
Posty: 7326
Dołączył(a): 6 mar 2010, o 02:35
Lokalizacja: aliexpress
Pochwały: 224
Telefon:: Dual sim

Re: TOMTOP.COM - opinie

Postprzez drago68 » 19 lut 2016, o 09:51

Ktoś wie jaki jest czas w tym sklepie na opłacenie zamówienia...?
Avatar użytkownika
drago68
VIP
 
Posty: 1948
Dołączył(a): 7 cze 2013, o 17:50
Lokalizacja: Małopolska
Pochwały: 85
Telefon:: ZTE v967s

Re: TOMTOP.COM - opinie

Postprzez misiog34 » 19 lut 2016, o 16:54

marxxx napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

wczoraj byl i moze jeszcze jest umi touch za 110 $ z kodem umitouch2016.
misiog34
 
Posty: 10
Dołączył(a): 6 lut 2016, o 22:28
Telefon:: Umi

Re: TOMTOP.COM - opinie

Postprzez krenk » 19 lut 2016, o 19:21

Odrzuciło mi płatność kartą w TOMPOP z powodu wpisania nieprawidłowych danych, czy ktoś wie jak mozna ponowić płatność za zakupiony przedmiot? Wchodzę na My Orders i są tam tylko informację o zakupionym przedmiocie, a Order Status jako "Payment Processing". Nie znalazłem też, podobnie jak drago69, info o czasie na opłacenie zamówienia.
krenk
 
Posty: 2
Dołączył(a): 19 lut 2016, o 19:00
Telefon:: Nokia Lumia

Re: TOMTOP.COM - opinie

Postprzez drago68 » 19 lut 2016, o 19:32

@ krenk
Pozostaje chyba kontakt z sklepem i opisanie problemu płatności.
Zapłaciłem przed chwila przez Paypal 113,19 usd za UMI TOUCH zamówiony wczoraj po południu.
Jednak cena pozostała po rabacie.
Avatar użytkownika
drago68
VIP
 
Posty: 1948
Dołączył(a): 7 cze 2013, o 17:50
Lokalizacja: Małopolska
Pochwały: 85
Telefon:: ZTE v967s

Re: TOMTOP.COM - opinie

Postprzez KarlosW » 19 lut 2016, o 19:43

Jak wam wchodzi ten kod.. Hmm..
Avatar użytkownika
KarlosW
VIP
 
Posty: 2053
Dołączył(a): 13 lis 2013, o 21:06
Lokalizacja: PL
Pochwały: 32
Telefon:: thl w200

Re: TOMTOP.COM - opinie

Postprzez u4just » 19 lut 2016, o 19:47

ja kupiłem z kodem:)
ale to wczoraj
Ostatnio edytowano 19 lut 2016, o 20:15 przez u4just, łącznie edytowano 1 raz
u4just
 
Posty: 1
Dołączył(a): 2 sty 2016, o 14:41
Telefon:: umi

Re: TOMTOP.COM - opinie

Postprzez drago68 » 19 lut 2016, o 20:09

KarlosW napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Dzisiaj kod mi nie śmiga. Zamówienie złożyłem wczoraj z kodem, dzisiaj opłaciłem.
Avatar użytkownika
drago68
VIP
 
Posty: 1948
Dołączył(a): 7 cze 2013, o 17:50
Lokalizacja: Małopolska
Pochwały: 85
Telefon:: ZTE v967s

Re: TOMTOP.COM - opinie

Postprzez bramarz » 23 lut 2016, o 13:55

Zakupiłem Umi ROME X oraz etui, ogólnie polecam szybka wysyłka na drugi dzień podany tracking, paczka bez VAT
bramarz
 
Posty: 10
Dołączył(a): 27 sty 2016, o 14:18
Telefon:: Xperia Z1

Re: TOMTOP.COM - opinie

Postprzez Blasius » 23 lut 2016, o 17:53

Próbowałem kupić tego k4000 pro i po dodaniu do koszyka od razu znika. Też tak macie?
Blasius
 
Posty: 10
Dołączył(a): 2 lut 2014, o 20:45
Telefon:: zte

Następna strona

Powrót do TomTop.com



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama