• Reklama

TOMTOP.COM - opinie

Oferta, promocje, wsparcie i pomoc w zakupach w tomtop.com

Re: TOMTOP.COM - opinie

Postprzez dlainternetu » 11 mar 2018, o 21:16

odpal stronę tomtop i zobacz na zużycie procesora ponad normę przy przeglądaniu strony, bez no script zużycie skakało powyżej 60% po włączeniu działa normalnie 7%
dlainternetu
 
Posty: 13
Dołączył(a): 9 mar 2018, o 16:36
Telefon:: Sharp Aquos S2

Reklama

Re: TOMTOP.COM - opinie

Postprzez zielony14 » 11 mar 2018, o 21:21

Według witryny whoismininig, tomtop nie kopie na swojej stronie.
https://prnt.sc/iprm2r
Pomoc w zakupach z chin, w wyborze telefonu.
Najnowsze promocje telefonów!

Więcej na pw, bądź "zleceniekupna@gmail.com".
Avatar użytkownika
zielony14
VIP
 
Posty: 1821
Dołączył(a): 16 lis 2014, o 19:18
Lokalizacja: Kraków i Sanok
Pochwały: 70
Telefon:: Nubia M2
ROM: Stock

Re: TOMTOP.COM - opinie

Postprzez dlainternetu » 11 mar 2018, o 22:00

w takim razie muszę do nich napisać bo coś u nich powoduje większe zużycie procka
dlainternetu
 
Posty: 13
Dołączył(a): 9 mar 2018, o 16:36
Telefon:: Sharp Aquos S2

Re: TOMTOP.COM - opinie

Postprzez EduardoNL » 21 mar 2018, o 13:41

U mnie też nie zauważyłem większego zużycia procka.
Jak dotąd nie miałem żadnych problemów z zakupami, wszystko w terminie i bez kłopotu. Teraz zamówiłem telefon i zobaczę czy nie będzie kłopotów.
EduardoNL
 
Posty: 5
Dołączył(a): 30 paź 2016, o 10:38
Telefon:: W trakcie zmiany.

Re: TOMTOP.COM - opinie

Postprzez eragon30971 » 16 kwi 2018, o 12:51

Nie polecam tego sklepu. Kupilem od nich zuka z2 pro, przyszedl z jakas chinska, tandetna ladowarka (1 amper :D), ktora w dodatku nie dziala. Napisalem do supportu (16 marca dostalem pierwsza odpowiedz) i po dlugiej wymianie korespondencji z Alisą, w koncu dostalem finalna odpowiedz(ktora przyszla dzis, wiec miesiac pozniej):
Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Smiech na sali.
Ostatnio edytowano 16 kwi 2018, o 12:55 przez eragon30971, łącznie edytowano 1 raz
eragon30971
 
Posty: 21
Dołączył(a): 8 mar 2014, o 11:54
Telefon:: Zopo zp700

Re: TOMTOP.COM - opinie

Postprzez piter26 » 16 kwi 2018, o 12:55

eragon30971 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Smiech na sali.
Miałem to samo. Twierdzili że taka ładowarkę dodaje producent.

Wysłane z mojego ZUK Z2121 przy użyciu Tapatalka
piter26
 
Posty: 50
Dołączył(a): 15 lis 2015, o 21:03
Pochwały: 6
Telefon:: MI4C

Re: TOMTOP.COM - opinie

Postprzez Flyagaric » 18 kwi 2018, o 12:04

To jest oczywiste łgarastwo, bo producent dodaje ładowarki z własnym logo, a nie takie nonejmy.
Jak płaciliście PayPalem, to można spokojnie zakładać spór na kwotę wysokości ceny jakiegoś porządnego Blitzwolfa, czy Tronsmarta.
Kod: Zaznacz cały
[cyt. @ra-vau]nie rób sobie kłopotów kupując leegouleluleleaoukitephony. 
Kup u nas w biedronce, coś w tych pieniądzach (...) a dostaniesz 2lata gwarancji
Flyagaric
VIP
 
Posty: 4142
Dołączył(a): 7 maja 2015, o 22:38
Pochwały: 134
Telefon:: Haier
ROM: Bassrockers

Re: TOMTOP.COM - opinie

Postprzez radman. » 18 kwi 2018, o 22:05

Flyagaric napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


A jak później im się zepsują te telefony i będą chcieli "wymusić" naprawę to będą mogli jeszcze raz otworzyć spór?
Rób to co lubisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować.
Avatar użytkownika
radman.
 
Posty: 163
Dołączył(a): 23 mar 2016, o 19:18
Pochwały: 11
Telefon:: Sony Xperia Z5

Re: TOMTOP.COM - opinie

Postprzez akir » 18 kwi 2018, o 22:09

Oczywiście nie będzie można.

Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka
akir
AKTYWNY
 
Posty: 477
Dołączył(a): 25 gru 2016, o 13:03
Pochwały: 8
Telefon:: huwawei

Re: TOMTOP.COM - opinie

Postprzez Flyagaric » 18 kwi 2018, o 22:39

Ha, słuszna uwaga - w takim razie molestować sprzedawcę i grozić paypalem.
Kod: Zaznacz cały
[cyt. @ra-vau]nie rób sobie kłopotów kupując leegouleluleleaoukitephony. 
Kup u nas w biedronce, coś w tych pieniądzach (...) a dostaniesz 2lata gwarancji
Flyagaric
VIP
 
Posty: 4142
Dołączył(a): 7 maja 2015, o 22:38
Pochwały: 134
Telefon:: Haier
ROM: Bassrockers

Re: TOMTOP.COM - opinie

Postprzez EduardoNL » 20 kwi 2018, o 15:48

Telefon dotarł po 10 dniach od zamówienia, śledzenie przesyłki miałem z Holandii, dostawa kurierem, chociaż wybrałem darmową dostawę. Urządzenie działa, póki co brak zarzutów.
EduardoNL
 
Posty: 5
Dołączył(a): 30 paź 2016, o 10:38
Telefon:: W trakcie zmiany.

Re: TOMTOP.COM - opinie

Postprzez BENINQ » 8 lip 2018, o 22:15

Kupiłem u nich telefon, wybrałem przesyłkę "duty free shiping" za 15$ ale celnicy przejęli paczkę i naliczyli VAT,
miał ktoś tak? oddają kasę?
BENINQ
 
Posty: 23
Dołączył(a): 15 lip 2013, o 23:45
Lokalizacja: xxx

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do TomTop.com



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości