• Reklama

TOMTOP.COM - opinie

Oferta, promocje, wsparcie i pomoc w zakupach w tomtop.com

Re: TOMTOP.COM - opinie

Postprzez Flyagaric » 13 paź 2017, o 12:10

Absolutnie, w żadnym wypadku. Takich rzeczy się nie podaje i oni nie mają prawa prosić o takie dane - te rzeczy weryfikuje VIsa (czy tam inny wystawca karty), albo twój bank i tak im napisz. Jak masz wątpliwości, to poszukaj jakiegoś FAQ na stornach VISA, albo zadzwoń do banku. Napisz, że jak mają wątpliwości, to niech się konataktują z VISA/Bankiem.
Ja bym im takich rzeczy w życiu nie dał, bo nic im do tego!
Najlepiej płacić przez PayPala! TomTop ma fatalną obsługę posprzedażową - po transakcji najpewniej nie odpowiedzą już nigdy na twoje maile.
Kod: Zaznacz cały
[cyt. @ra-vau]nie rób sobie kłopotów kupując leegouleluleleaoukitephony. 
Kup u nas w biedronce, coś w tych pieniądzach (...) a dostaniesz 2lata gwarancji
Flyagaric
VIP
 
Posty: 3466
Dołączył(a): 7 maja 2015, o 22:38
Pochwały: 112
Telefon:: Haier
ROM: Bassrockers

Reklama

Re: TOMTOP.COM - opinie

Postprzez polak.krk » 13 paź 2017, o 12:59

To jest standardowa procedura przy werifykacji kart bankowych.

Powinno sie zakryc chyba srodkowe 4 a nie 2 no i CVV oczywiscie tez, a reszte mozesz i powinienes przeslac.
polak.krk
 
Posty: 70
Dołączył(a): 10 sie 2016, o 13:40
Pochwały: 2
Telefon:: LG G5

Re: TOMTOP.COM - opinie

Postprzez Flyagaric » 13 paź 2017, o 13:36

polak.krk napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Chyba, że faktycznie pozasłaniane, jak kolega pisze.
Nie zaszkodzi też zadzwonić do swojego banku i podpytać. Mnie się jednak zdaje, że od weryfikacji tego, to jest Visa i Bank, a nie sklep.
Kod: Zaznacz cały
[cyt. @ra-vau]nie rób sobie kłopotów kupując leegouleluleleaoukitephony. 
Kup u nas w biedronce, coś w tych pieniądzach (...) a dostaniesz 2lata gwarancji
Flyagaric
VIP
 
Posty: 3466
Dołączył(a): 7 maja 2015, o 22:38
Pochwały: 112
Telefon:: Haier
ROM: Bassrockers

Re: TOMTOP.COM - opinie

Postprzez polak.krk » 13 paź 2017, o 16:21

Jako strona e-commerce, moze wystapic o sprawdzenie karty/posiadacza tej karty. Ja akurat pracuje w troche podobnej branzy i jest to standardowa procdeura firmy. Bank to bank, a firma to firma.

Autor postu otrzymał pochwałę
polak.krk
 
Posty: 70
Dołączył(a): 10 sie 2016, o 13:40
Pochwały: 2
Telefon:: LG G5

Re: TOMTOP.COM - opinie

Postprzez akir » 13 paź 2017, o 19:15

Standardowa procedura, mogą także prosić o skan dowodu osobistego. Ja wymazalem pesel i numer dowodu

Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
akir
AKTYWNY
 
Posty: 339
Dołączył(a): 25 gru 2016, o 13:03
Pochwały: 5
Telefon:: huwawei

Re: TOMTOP.COM - opinie

Postprzez Flyagaric » 13 paź 2017, o 19:37

polak.krk napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Skoro kolega wie co pisze, to trzyamłbym się jego porady. Zasłaniać wrażliwe szczegóły!
Kod: Zaznacz cały
[cyt. @ra-vau]nie rób sobie kłopotów kupując leegouleluleleaoukitephony. 
Kup u nas w biedronce, coś w tych pieniądzach (...) a dostaniesz 2lata gwarancji
Flyagaric
VIP
 
Posty: 3466
Dołączył(a): 7 maja 2015, o 22:38
Pochwały: 112
Telefon:: Haier
ROM: Bassrockers

Re: TOMTOP.COM - opinie

Postprzez akir » 25 paź 2017, o 15:36

Super sklep, obiecał że wyśle prezent a moje urodziny i dziś doszło. Idealnie dzięki tomtop Obrazek

Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
akir
AKTYWNY
 
Posty: 339
Dołączył(a): 25 gru 2016, o 13:03
Pochwały: 5
Telefon:: huwawei

Re: TOMTOP.COM - opinie

Postprzez SpeedoFST » 31 paź 2017, o 15:15

no, super sklep, przysłali maila że mają jakieś tanie słuchawki to sobie myślę - popróbuję jak działają ;)

19stego kupiłem
21 wysłali, norma - pisali że 1-3 dni potrwa wysył- wysyłka standart shipping 7-12 dni roboczych z numerem trackingowym - numeru brak

po tygodniu zacząłem się dopominać o ten numer - najpierw na majla support@tomtop.com - kilka maili i zero odpowiedzi

no to na forum tym nowym ichnim, jest tam taka miła Pani Megan czy jakośtak co odpisuje - pierwszych kilka tematów "where is my order?" skasowali

w końcu dopisałem się do jakiegoś innego tematu o tej treści gdzie już innym podali numery trackingowe i jeeeest, też mi podała - HKHKTcośtamcośtam i link do 17track.net, czas dostawy od 14 do 28 dni roboczych napisała, milusio ;)

oczywiście podany numer nie jest wykrywany obecnie ani przez wspomniany 17track.net ani przez inne serwisy - alipaczka itp. także nie wiadomo, czy w ogóle to wysłali...

chwilę wcześniej 9.10 kupiłem sobie słuchawki na banggood i już ich słucham od dwóch tygodni ;)
SpeedoFST
 
Posty: 112
Dołączył(a): 13 cze 2015, o 22:08
Pochwały: 3
Telefon:: Bluboo S8

Re: TOMTOP.COM - opinie

Postprzez rodan77 » 22 lis 2017, o 14:01

Zamówiłem ostatnio z TomTop tv boxa, tradycyjnie z prośbą o wysyłkę tax free.
Dotychczas takie wysyłki wysyłali jakimś istem DHL i w Polsce przechodziło to przez WER i czasem trafiała na celników. Dostarczała to poczta (numery RX....DE).
A teraz dostałem numer CD991348676DE, przyszło to w tydzień, do domu dostarczył DHL, oczywiście bez żadnych dodatkowych opłat.
http://yuntrack.com/Track/Detail/CD991348676DE
Zamawiał ktoś coś ostatnio od nich i dostał też taki numer ?
Napisałem do supportu czy tak już zawsze będą wysyłac przesyłki tax free ale oczywiście bez odzewu.
rodan77
AKTYWNY
 
Posty: 467
Dołączył(a): 17 lut 2016, o 22:36
Pochwały: 53
Telefon:: Cool1

Poprzednia strona

Powrót do TomTop.com



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama