• Reklama

TOMTOP.COM - opinie

Oferta, promocje, wsparcie i pomoc w zakupach w tomtop.com

Re: TOMTOP.COM - opinie

Postprzez Flyagaric » 22 wrz 2017, o 20:51

adam_per napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Ile można?? PayPal na ostatnim etapie transakcji pozwala ci wybrać u kogo chcesz przeliczać - można wybrać PayPala, albo twój bank! Nikt nie każe używać ich przelicznika - wiem to, bo mam wybrany bank na stałe i używam na bieżąco.
Nikt inny nie daje też takiej ochrony jak PP. Nawet chargeback nie jest tak elastyczną opcją. W przypadku tak niepewnego sprzedawcy jak tomtop, dobre zabezpieczenie, to priorytet!
Kod: Zaznacz cały
[cyt. @ra-vau]nie rób sobie kłopotów kupując leegouleluleleaoukitephony. 
Kup u nas w biedronce, coś w tych pieniądzach (...) a dostaniesz 2lata gwarancji
Flyagaric
VIP
 
Posty: 3291
Dołączył(a): 7 maja 2015, o 22:38
Pochwały: 99
Telefon:: Haier
ROM: Bassrockers

Reklama

Re: TOMTOP.COM - opinie

Postprzez geforc » 23 wrz 2017, o 01:06

Panowie, zamówiłem 2 rzeczy na tomtop, drona mjx bugs 3 oraz gimbal vimble c, obydwie rzeczy szybko i bezproblemowo doszły ale czytam ten temat i widzę że dużo ludzi ma problem z tym sklepem. WIęc najbezpieczniej jest tam kupować i płacić przez paypal rozumiem tak? jeśli coś by nie pyknęło to piszę do paypala i oni zwracają?
geforc
 
Posty: 50
Dołączył(a): 16 lip 2016, o 15:09
Telefon:: z2

Re: TOMTOP.COM - opinie

Postprzez Flyagaric » 23 wrz 2017, o 01:37

Bardzo dużo zostało już na ten temat na forum napisane, więc ja powiem tylko, że: tak!
Kod: Zaznacz cały
[cyt. @ra-vau]nie rób sobie kłopotów kupując leegouleluleleaoukitephony. 
Kup u nas w biedronce, coś w tych pieniądzach (...) a dostaniesz 2lata gwarancji
Flyagaric
VIP
 
Posty: 3291
Dołączył(a): 7 maja 2015, o 22:38
Pochwały: 99
Telefon:: Haier
ROM: Bassrockers

Re: TOMTOP.COM - opinie

Postprzez stx92 » 1 paź 2017, o 13:11

Mam pytanko. Zamówiłem u nich na jednym z flashdeali powerbank od xioami 10000mah. Raz ładował a teraz podłącze telefon pod niego i nic się nie dzieje, jak podłaczę powerbank pod ładowarke, aby się ładował to niby się ładuje 4 kropke. Teraz pytanie stwierdzam, że jest uszkodzony, jak to oddać na gwarancje czy cokolwiek? płaciłem karta mbanku, czy może w jakiś sposób zgłosić to do banku? Zamawiałem go pod koniec lipca jakos to przyszedł w sierpniu.
stx92
 
Posty: 3
Dołączył(a): 1 paź 2017, o 13:07
Telefon:: huawei

Re: TOMTOP.COM - opinie

Postprzez akir » 1 paź 2017, o 13:36

Naciskasz 2x power na nim?

Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
akir
AKTYWNY
 
Posty: 289
Dołączył(a): 25 gru 2016, o 13:03
Pochwały: 3
Telefon:: huwawei

Re: TOMTOP.COM - opinie

Postprzez stx92 » 1 paź 2017, o 13:43

akir napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Jak nacisne 2x power to zapala się 1 dioda pozniej 4 i gasnie i to wszystko telefonu dalej nie laduje ;/
stx92
 
Posty: 3
Dołączył(a): 1 paź 2017, o 13:07
Telefon:: huawei

Re: TOMTOP.COM - opinie

Postprzez akir » 1 paź 2017, o 13:45

Sprawdź kabel

Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
akir
AKTYWNY
 
Posty: 289
Dołączył(a): 25 gru 2016, o 13:03
Pochwały: 3
Telefon:: huwawei

Re: TOMTOP.COM - opinie

Postprzez stx92 » 1 paź 2017, o 13:51

akir napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

kabel dobry bo ładuje nim telefon cały czas, z ładowarki normalnie i tak samo z ładowarki powerbank się ładuje, wygląda jakby duze USB było zepsute, a jakbym miał kabel micro USB- micro USB to by zaczał ładować z tego telefon?
stx92
 
Posty: 3
Dołączył(a): 1 paź 2017, o 13:07
Telefon:: huawei

Re: TOMTOP.COM - opinie

Postprzez akir » 1 paź 2017, o 13:57

Nie, nawiązując w takim razie do pierwszego pytania. Musisz zgłosić change back do wystawcy karty przez swój bank. Czy odzyskasz pieniądze, nie wiem. Moga chcieć żeby odesłać powerbank, co będzie dalej....

Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
akir
AKTYWNY
 
Posty: 289
Dołączył(a): 25 gru 2016, o 13:03
Pochwały: 3
Telefon:: huwawei

Re: TOMTOP.COM - opinie

Postprzez adam_per » 7 paź 2017, o 10:39

@Flyagaric ok, ale to jest 'standardowo' przy płatnosci, czy moze trzeba karte kredytowa/inną mieć podpiętą do paypala (ostatnie pytanie)...
Avatar użytkownika
adam_per
 
Posty: 3
Dołączył(a): 22 cze 2017, o 22:00
Telefon:: blackberry classic
ROM: 16

Re: TOMTOP.COM - opinie

Postprzez gboy » 13 paź 2017, o 08:42

przydarzył się komuś taki email z tomtop? co to w ogóle ma być? btw zapłaciłem debetówką revoluta i ściągnęło mi całą kwotę.

Dear Customer,
Thanks for shopping. To make sure your credit card is not hold and purchased by others, would you please show us the information as below: 1. Photos of credit card (both sides). Show the first four and last four numbers,you can cover the other numbers.2. Payment details for this order (such as shipping address, value etc). We have strict rulers and responsibility to protect your personal information.And if the order did not confirmed in 5 to 7 days. It would be automatic canceled by system.Your earlier reply would get your order be processed sooner.
Best regards,
Mandy
gboy
 
Posty: 4
Dołączył(a): 26 lis 2015, o 13:48
Telefon:: Nokia

Re: TOMTOP.COM - opinie

Postprzez zawel » 13 paź 2017, o 11:28

Zdarzały się takie kwiatki na aliexpressie, jeszcze czasem chcieli zdjęcia dowodu. No generalnie jeżeli zakryjesz numery wewnątrz i CVV nie powinno być problemu - i tak mają te informacje. Tylko nie żadne tam wyszarzanie/rozmycie itp, tylko porządny czarny prostokąt w miejscach, które zasłaniasz. Z drugiej strony to trochę dużo informacji, ja bym przemyślał czy nie odmówić.
Avatar użytkownika
zawel
AKTYWNY
 
Posty: 665
Dołączył(a): 15 lis 2013, o 12:59
Pochwały: 33
Telefon:: Le Max 2 x829
ROM: ResurrectionRemix

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do TomTop.com



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama