THL W100S nie uruchamia się

THL W100S nie uruchamia się

Postprzez stevemaster » 31 mar 2015, o 09:30

Telefon mojej siostry odmawia posłuszeństwa. Na próbę włączenia zupełnie nie reaguje. Wcześniej na chwilę pojawiał się napis THL i telefon się wyłączał. Jeszcze wcześniej co mniej więcej 2h telefon się resetował.

Gdy wyjmuję baterię i podłączam go do ładowarki to bardzo delikatnie zapala się lampka ładowania, o wiele słabiej niż normalnie.

Ktoś wie, co mogło się zepsuć i czy w ogóle jest sens to naprawiać? Telefon ma 15 miesięcy, gwarancja już się skończyła.

Pozdrawiam
stevemaster
 
Posty: 2
Dołączył(a): 10 gru 2013, o 21:18
Telefon:: HTC

Reklama

Re: THL W100S nie uruchamia się

Postprzez TLasky » 31 mar 2015, o 09:45

stevemaster napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


A bateria styka prawidłowo? Spróbuje ją może czymś docisnąć? Jakiś kawałek kartki/gąbki między klapką a baterią.

T.
"Coś się kończy, coś się zaczyna..."

Martwić się o to ile pali sportowe auto, to jak myśleć czy prostytutka którą grzmocisz Cię kocha :-D
Avatar użytkownika
TLasky
VIP
 
Posty: 1983
Dołączył(a): 24 paź 2014, o 11:37
Lokalizacja: Kraków
Pochwały: 89
Telefon:: Bez notcha k**wa!
ROM: Nimompojęcia

Re: THL W100S nie uruchamia się

Postprzez stevemaster » 31 mar 2015, o 14:37

Dociskałem baterię, ale nic to nie daje. Jedyna reakcja telefonu to podświetlenie się (ledwo widoczne) diody ładowania, po podłączeniu telefonu do ładowarki.
stevemaster
 
Posty: 2
Dołączył(a): 10 gru 2013, o 21:18
Telefon:: HTC


Powrót do Pomoc techniczna



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama