THL W100 soft nie wykrywa SIM

THL W100 soft nie wykrywa SIM

Postprzez avionicspl » 3 paź 2014, o 21:30

Witam,
mam następujący problem, mam THL W100 S\N CFYSGM4.... wiec jest to rev3. Wrzuciłem CWM-Recowery v6.0.3.2, potem próbowałem instalować kilka softów z Needrom – Database of ROMs niestety na każdym mam problem z wykryciem SIM. Proszę o pomoc.
pozdrawiam
avionicspl
 
Posty: 5
Dołączył(a): 3 paź 2014, o 19:28
Telefon:: THL W100

Reklama

Re: THL W100 soft nie wykrywa SIM

Postprzez jurekg » 3 paź 2014, o 22:58

Nie straciłeś przy okazji wygrywania romu imei?

Wysłane z mojego NewmanK1
jurekg
AKTYWNY
 
Posty: 295
Dołączył(a): 11 lis 2012, o 12:15
Lokalizacja: Biecz
Pochwały: 13

Re: THL W100 soft nie wykrywa SIM

Postprzez avionicspl » 3 paź 2014, o 23:19

Nie wiem,jest szansa jakoś odzykać IMEI?
avionicspl
 
Posty: 5
Dołączył(a): 3 paź 2014, o 19:28
Telefon:: THL W100

Re: Odp: THL W100 soft nie wykrywa SIM

Postprzez jurekg » 4 paź 2014, o 05:31

Jest, ale najpierw sprawdź w informacjach o telefonie, czy jest imei.

Wysłane z mojego NewmanK1
jurekg
AKTYWNY
 
Posty: 295
Dołączył(a): 11 lis 2012, o 12:15
Lokalizacja: Biecz
Pochwały: 13

Re: THL W100 soft nie wykrywa SIM

Postprzez avionicspl » 4 paź 2014, o 07:46

Witam, w informacjach brake IMEI oraz IMEI sv zarowno dla slot1 I slot2
avionicspl
 
Posty: 5
Dołączył(a): 3 paź 2014, o 19:28
Telefon:: THL W100

Re: THL W100 soft nie wykrywa SIM

Postprzez fake4r » 4 paź 2014, o 07:49

Musisz wpisac imei dla obu slotów. Poszukaj na forum zagadnień na ten temat - przywracanie imei.

Wysłane z mojego ZTE V965 przy użyciu Tapatalka
Avatar użytkownika
fake4r
VIP
 
Posty: 5977
Dołączył(a): 4 lip 2013, o 12:55
Lokalizacja: ChRL
Pochwały: 212
Telefon:: Redmi Note 5 Pro

Re: THL W100 soft nie wykrywa SIM

Postprzez avionicspl » 4 paź 2014, o 11:24

Witam,
poczytałem trochę na ten temat, próbowałem za pomocą Mobileuncle ale nic, potem droidtool, niestety nic nie dało, prawdopodobnie potrzebuje backup ze sprawnego tel., mam rację?
Gdzie coś takiego zdobyć?
pozdrawiam
avionicspl
 
Posty: 5
Dołączył(a): 3 paź 2014, o 19:28
Telefon:: THL W100

Re: THL W100 soft nie wykrywa SIM

Postprzez jurekg » 4 paź 2014, o 11:49

A nie potrzebujesz roota? Bo już nie pamiętam.Szukaj w moich postach, tam będzie o przywracaniu imei.Backupu nie potrzebujesz.

Wysłane z mojego NewmanK1
jurekg
AKTYWNY
 
Posty: 295
Dołączył(a): 11 lis 2012, o 12:15
Lokalizacja: Biecz
Pochwały: 13


Powrót do Pomoc techniczna



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama