THL T200 brak launchera

THL T200 brak launchera

Postprzez nasir666 » 21 cze 2014, o 19:15

Witam. Niechcacy odinstalowalem stockowy launcher. Teraz jak zrobie factory reset to nie mam launchera( instaluje z komputera poprzez sklep play). Probowalem wrzucic inny zmieniajac nazwe na home.apk i wrzucilem do system/apps ale to nie dziala. Mozne ktos moglby wrzucic ze swojego t200 te pliki. Moze jest inny sposob by to obejsc, zastapic innym tlkoto zle robie.
nasir666
 
Posty: 20
Dołączył(a): 6 lis 2013, o 21:24
Telefon:: xperia z

Reklama

Re: THL T200 brak launchera

Postprzez fake4r » 21 cze 2014, o 19:21

A nie prościej wgrać cały rom od nowa?

Wysłane z mojego ZTE V965 przy użyciu Tapatalka
Avatar użytkownika
fake4r
VIP
 
Posty: 5977
Dołączył(a): 4 lip 2013, o 12:55
Lokalizacja: ChRL
Pochwały: 212
Telefon:: Redmi Note 5 Pro

Re: THL T200 brak launchera

Postprzez nasir666 » 22 cze 2014, o 07:29

Tak ale nie wiem skad go wziac zeby na 100% byc pewnym ze to jest ten rom i ze jest jezyk polski.
nasir666
 
Posty: 20
Dołączył(a): 6 lis 2013, o 21:24
Telefon:: xperia z

Re: THL T200 brak launchera

Postprzez kazmiz623 » 28 cze 2014, o 18:43

hej mam takie pytanie odnosnie tego telefonu czy za 700 zł opłaca się go kupić czy może jest coś lepszego w tej cenie dodam ze zależy mi na dobrej baterii i żeby był jak najwydajniejszy
kazmiz623
 
Posty: 5
Dołączył(a): 28 cze 2014, o 18:09
Telefon:: sony xperia T
ROM: -

Re: THL T200 brak launchera

Postprzez nasir666 » 29 cze 2014, o 10:43

Za 700 zł opłaca się bardzo ja zapłaciłem 1000 zł jakieś 4 miesiące temu, naturalnie to moja opinia. Jeśli chodzi o gry czy programy to działa wszystko bez zająknięcia, oglądam sporo filmów i dla mnie to bajka. Aparat (według mnie) jest lepszy niż w mojej xperia z. Brakuje mu tylko wodoodporności:)
nasir666
 
Posty: 20
Dołączył(a): 6 lis 2013, o 21:24
Telefon:: xperia z

Re: THL T200 brak launchera

Postprzez nasir666 » 8 lip 2014, o 23:06

Sciagnalem rom ale nie moge zainstalowac. Wyskakuje operation aborded, co robie zle?
nasir666
 
Posty: 20
Dołączył(a): 6 lis 2013, o 21:24
Telefon:: xperia z

Re: THL T200 brak launchera

Postprzez dominiss1990 » 9 lip 2014, o 00:01

skąd wziąłeś rom i przez co instalowałeś?
Tutaj masz oficjalny najnowszy rom dla T200, wgrywasz przez flashtoola:
http://www.needrom.com/mobile/thl-t200-3/
Avatar użytkownika
dominiss1990
AKTYWNY
 
Posty: 420
Dołączył(a): 21 gru 2013, o 19:32
Lokalizacja: Rzeszów
Pochwały: 32
Telefon:: Jiayu G4S 2/16
ROM: 4.4.3 SPAOSP

Re: THL T200 brak launchera

Postprzez nasir666 » 9 lip 2014, o 11:10

Wyskoczył mi błąd podczas instalowania i nie mam teraz zasięgu :/ POMOCY
nasir666
 
Posty: 20
Dołączył(a): 6 lis 2013, o 21:24
Telefon:: xperia z

Re: THL T200 brak launchera

Postprzez dominiss1990 » 9 lip 2014, o 19:40

Spróbuj wgrać wcześniejszą oficjalną wersję romu:
http://www.needrom.com/mobile/stock-en-20140221/

Autor postu otrzymał pochwałę
Avatar użytkownika
dominiss1990
AKTYWNY
 
Posty: 420
Dołączył(a): 21 gru 2013, o 19:32
Lokalizacja: Rzeszów
Pochwały: 32
Telefon:: Jiayu G4S 2/16
ROM: 4.4.3 SPAOSP

Re: THL T200 brak launchera

Postprzez nasir666 » 11 lip 2014, o 14:15

dominiss1990 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!



Na innych romach nie mogłem zapisać IMEI za pomocą Mobile Unkle Tool a na tym bez problemów, dzięki. Trzeba dobrać dobry zestaw narzędzi, SP Flash Tool też nie wgrywało mi romów poprawnie dopiero wersja V5 (5.1352.01) wgrała rom poprawnie i mogłem zapisać IMEI. Dziękuję wszystkim za pomoc, telefon naprawiony. Uff
nasir666
 
Posty: 20
Dołączył(a): 6 lis 2013, o 21:24
Telefon:: xperia z


Powrót do Pomoc techniczna



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama