Telefony dual sim z obsługą darmowego internetu AERO2

pomoc w wyborze chińskiego smartfona przy konkretnych wymaganiach i cenie.
Regulamin działu
Zakładając nowy watek upewnij się, czy taki sam temat nie został już poruszony na forum (w tym celu użyj opcji 'szukaj')
Nowo tworzone wątki: w złych działach/na poruszane wcześniej tematy/z pytaniami na które już wielokrotnie udzielono odpowiedz będą ZAMYKANE / USUWANE

Re: Telefony dual sim z obsługą darmowego internetu AERO2

Postprzez mrergie » 16 lut 2014, o 17:42

Nowszego, czyli? Nowość nie zawsze idzie w parze z jakością. Dalej ten sam wybór jest. Ewentualnie za 160$ możesz liczyć na to że celnicy nie dadzą VATu i ustrzelisz się w budżecie bo za 157$ można trafić bez problemów na iOceana X7 HD. Jak chcesz mieć pewność zmieszenia się w budżecie to W450 lub v965
telefon-->telefon-->telefon-->telefon-->telefon-->telefon

A kogo to w ogóle obchodzi?
Avatar użytkownika
mrergie
VIP
 
Posty: 1366
Dołączył(a): 13 gru 2013, o 11:19
Pochwały: 69
Telefon:: 佳域 S3S

Reklama

Re: Telefony dual sim z obsługą darmowego internetu AERO2

Postprzez ufndwid2.jgt » 16 lut 2014, o 18:55

ioceana to juz 5'' - tel ciekawy, ale za duzy
ufndwid2.jgt
 
Posty: 8
Dołączył(a): 22 wrz 2013, o 10:46
Telefon:: 00

Re: Telefony dual sim z obsługą darmowego internetu AERO2

Postprzez ufndwid2.jgt » 16 lut 2014, o 19:09

co powiecie o JIAYU G3T => obsluguje aero2?
ufndwid2.jgt
 
Posty: 8
Dołączył(a): 22 wrz 2013, o 10:46
Telefon:: 00

Re: Odp: Telefony dual sim z obsługą darmowego internetu AER

Postprzez bartazzz » 16 lut 2014, o 19:17

ufndwid2.jgt napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
nie

Wysłane z mojego ZTE V970 przy użyciu Tapatalka
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5394
Dołączył(a): 19 sty 2013, o 11:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 100
Telefon:: Redmi
ROM: MIUI POLSKA

Re: Telefony dual sim z obsługą darmowego internetu AERO2

Postprzez paulomac » 16 lut 2014, o 19:59

samsung s6500d mini 2 - potwierdzone
paulomac
 
Posty: 7
Dołączył(a): 15 mar 2013, o 15:15
Lokalizacja: Polska

Re: Telefony dual sim z obsługą darmowego internetu AERO2

Postprzez mpitas » 23 lut 2014, o 12:52

Czy jest coś oprócz iOcean x7s dla takich wymagań? :)

Dual SIM z obsługą Aero2
wyświetlacz 5"
2 GB RAM
bateria >2500 mAh
cena ~260 $
mpitas
 
Posty: 1
Dołączył(a): 23 lut 2014, o 11:48
Telefon:: samsung

Re: Telefony dual sim z obsługą darmowego internetu AERO2

Postprzez spikeer » 5 mar 2014, o 21:32

Zopo ZP780 Aero2 dziala.Sprawdzone osobiscie.Mozna dopisac do listy.
spikeer
 
Posty: 97
Dołączył(a): 1 lis 2013, o 21:48
Lokalizacja: wielkopolska
Pochwały: 6
Telefon:: Zopo ZP980+ 2Gb SGS
ROM: 4.2.2

Re: Telefony dual sim z obsługą darmowego internetu AERO2

Postprzez mistress1711 » 8 mar 2014, o 23:46

czy ten telefon będzie działał z aero2?
http://www.aliexpress.com/item/A209-3G- ... 17236.html

z góry dziękuję za jakieś sugestie :)
mistress1711
 
Posty: 32
Dołączył(a): 8 mar 2014, o 23:41
Telefon:: Samsung

Re: Telefony dual sim z obsługą darmowego internetu AERO2

Postprzez matey89 » 8 mar 2014, o 23:50

mistress1711 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


nie
matey89
 
Posty: 66
Dołączył(a): 12 sty 2014, o 12:03
Telefon:: brak

Re: Telefony dual sim z obsługą darmowego internetu AERO2

Postprzez mistress1711 » 8 mar 2014, o 23:56

a dlaczego?
mistress1711
 
Posty: 32
Dołączył(a): 8 mar 2014, o 23:41
Telefon:: Samsung

Re: Telefony dual sim z obsługą darmowego internetu AERO2

Postprzez Wujek » 9 mar 2014, o 01:10

"WCDMA 2100 ( 850/2100 or 850/1900)"
Brak częstotliwości 900MHz. W ogóle w co ty się pakujesz? Nie będę się rozpisywać, ale za 130$ są dużo lepsze opcje. Chociażby polecany na forum W450, czy też ZTE v956.
Wujek
 
Posty: 174
Dołączył(a): 7 sty 2014, o 21:32
Pochwały: 7
Telefon:: ZTE v967s
ROM: LeWa OS v5 PL

Re: Telefony dual sim z obsługą darmowego internetu AERO2

Postprzez spikeer » 9 mar 2014, o 09:16

mistress1711 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Ty serio chcesz to kupic ?Ma 512 ramu powodzenia i ten wyglad. Ja bym 30$ za to nie dal.Aero2 nie ruszy.Jak chcesz telefon za taka kase wez sobie lepiej Zopo ZP780.Aero2 dziala sam sprawdzalem.Telefon dopiero od miesiaca w sprzedazy jest.Ja kupilem zonie za 129.99$ niebieski(jest jeszcze czarny,bialy i zielony kolor do wyboru) na etotalk.com i jakosc wykonania za takie pieniadze jest naprawde super.
;-)
spikeer
 
Posty: 97
Dołączył(a): 1 lis 2013, o 21:48
Lokalizacja: wielkopolska
Pochwały: 6
Telefon:: Zopo ZP980+ 2Gb SGS
ROM: 4.2.2

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Jaki telefon kupić ?



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama
cron