• Reklama

SHARP Z3 - SPECYFIKACJE/CENA/OPINIE

ViVo, OPPO, Amoi, Goclever, Haier itd

SHARP Z3 - SPECYFIKACJE/CENA/OPINIE

Postprzez 2Le » 15 sty 2018, o 23:49

Cześć.
Zaciekawił mniE pewny model telefonu od Sharp'a, a dokładniej SHARP Z3! Nigdy wcześniej nie miałem styczności z telefonami tej marki. Sharp kojarzy mi się tylko z telewizorami i ekranami w kilku smartphonach. Poza tym.... nic. Ktoś z Was posiada coś z tej stajni? Co sądzicie o tej specyfikacji/cenie?

Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Umieszczam też filmik z nagraniem w 4k. Nagrywany materiał wygląda na bardzo żywy i prawdziwy.
https://www.youtube.com/watch?v=QA0WxGG47v4
Avatar użytkownika
2Le
AKTYWNY
 
Posty: 370
Dołączył(a): 8 kwi 2010, o 16:17
Pochwały: 5
Telefon:: Nubia Z17 Lite
ROM: V1.10

Reklama

Re: SHARP Z3 - SPECYFIKACJE/CENA/OPINIE

Postprzez Flyagaric » 16 sty 2018, o 00:12

Ten materiał wygląda bardzo słabo. Po pierwsze, to jest z gimballa. Po drugie, to jakość jest na tyle słaba, że to nie może być tylko kompresja YT.
To jest fon na rynek japoński - nie wiadomo o nim absolutnie nic. Spore ryzyko, ale kto nie ryzykuje, ten nie pije szampana!
Kod: Zaznacz cały
[cyt. @ra-vau]nie rób sobie kłopotów kupując leegouleluleleaoukitephony. 
Kup u nas w biedronce, coś w tych pieniądzach (...) a dostaniesz 2lata gwarancji
Flyagaric
VIP
 
Posty: 4618
Dołączył(a): 7 maja 2015, o 21:38
Pochwały: 162
Telefon:: Haier
ROM: Bassrockers

Re: SHARP Z3 - SPECYFIKACJE/CENA/OPINIE

Postprzez moth » 16 sty 2018, o 01:38

tez mnie juz kilka dni temu zainteresowal ten model, szczegolnie ze 5,7-5,9 taki idealny rozmiar jak dla mnie. ale za duży orient dla mnie. podobno normalnie angielski jest, gappsy dzialaja, wiec w sumie bez zastrzeżeń. jak ktoś zamówi to chętnie usłysze o nim kilka słów
Obrazek
Avatar użytkownika
moth
AKTYWNY
 
Posty: 482
Dołączył(a): 22 lip 2016, o 20:39
Pochwały: 38
Telefon:: oppo

Re: SHARP Z3 - SPECYFIKACJE/CENA/OPINIE

Postprzez bartazzz » 16 sty 2018, o 12:40

a ja sobie zamówiłem aquosa P1, szczególnie fajnie wygląda sprawa aparatu który ma OIS i szybki autofocus
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5393
Dołączył(a): 19 sty 2013, o 11:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 100
Telefon:: Redmi
ROM: MIUI POLSKA

Re: SHARP Z3 - SPECYFIKACJE/CENA/OPINIE

Postprzez 2Le » 16 sty 2018, o 18:39

bartazzz napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Udało Ci się wyrwać w promo?
Ja szukam telefonu do 150$ i SHARP przykuł moją uwagę
Avatar użytkownika
2Le
AKTYWNY
 
Posty: 370
Dołączył(a): 8 kwi 2010, o 16:17
Pochwały: 5
Telefon:: Nubia Z17 Lite
ROM: V1.10

Re: SHARP Z3 - SPECYFIKACJE/CENA/OPINIE

Postprzez bartazzz » 16 sty 2018, o 23:17

Tak

Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5393
Dołączył(a): 19 sty 2013, o 11:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 100
Telefon:: Redmi
ROM: MIUI POLSKA

Re: SHARP Z3 - SPECYFIKACJE/CENA/OPINIE

Postprzez boroch » 17 sty 2018, o 08:51

2Le napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Udało Ci się wyrwać w promo?
Ja szukam telefonu do 150$ i SHARP przykuł moją uwagę
Jest we flashsale za 129,99$ na GB.

Wysłane z mojego ZTE A2017G przy użyciu Tapatalka
boroch
AKTYWNY
 
Posty: 508
Dołączył(a): 28 mar 2017, o 08:11
Pochwały: 21
Telefon:: ZTE Axon 7, Sharp S2
ROM: stock

Re: SHARP Z3 - SPECYFIKACJE/CENA/OPINIE

Postprzez wilkw » 17 sty 2018, o 10:42

Flyagaric napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Domyślnie na youtube jest w kiepskiej jakości ale można przestawić na 4k .
Zamówiłem ten telefon, jest obecnie za 145 $, skusiły mnie aparaty foto.
Ktoś napisał, że zamawiał z joybuy kilka telefonów i nie było VAT.
Też zamawiałem rok temu i przyszedł bez VAT więc za 500 zł to niezła oferta, można go spolszczyć przez morele2, na ruskim forum jest
Jiayu g4c - Honor 3c - Nubia Z7 max - Sharp Z3 - Sharp Aquos S2 - aktualnie SHARP AQUOS S3
wilkw
AKTYWNY
 
Posty: 229
Dołączył(a): 1 mar 2014, o 22:54
Pochwały: 11
Telefon:: Sharp Aquos S3
ROM: 8.0

Re: SHARP Z3 - SPECYFIKACJE/CENA/OPINIE

Postprzez 2Le » 17 sty 2018, o 19:19

Obecnie posiadam Coolpad Cool1 4/32. Z tego co zauważyłem to ten Sharp Z3 osiąga 83tyś. pkt. w antutu. To jakieś 3-4 tyś. więcej niż cool1. Poza tym jak napisał wilk - youtube odwarza z automatu w słabszej jakości. Musicie zmienić na 4k. Obraz wygląda na prawdę świetnie. Myślę nad jego zakupem... powiedzcie coś więcej na temat spolszczenia - jest pełne?

Jeżeli chodzi o joybuy i VAT to jest to loteria. Wiele zamawiałem z joybuy i sporo było oVATowanych. Sprzedawca opisuje paczki tak jak jest na aukcji (czyt. cena/produkt).
Avatar użytkownika
2Le
AKTYWNY
 
Posty: 370
Dołączył(a): 8 kwi 2010, o 16:17
Pochwały: 5
Telefon:: Nubia Z17 Lite
ROM: V1.10

Re: SHARP Z3 - SPECYFIKACJE/CENA/OPINIE

Postprzez moth » 17 sty 2018, o 19:47

wątpię czy będzie jakikolwiek inny język niż angielski i chiński.
Obrazek
Avatar użytkownika
moth
AKTYWNY
 
Posty: 482
Dołączył(a): 22 lip 2016, o 20:39
Pochwały: 38
Telefon:: oppo

Re: SHARP Z3 - SPECYFIKACJE/CENA/OPINIE

Postprzez wilkw » 18 sty 2018, o 07:42

Jeśli chodzi o język to można spolszczyć programem morelocale2. Jest na YouTube. Ktoś zmienia na rosyjski. Nie jest to jakieś super spolszczenie ale dobre i to. Liczę na dobre aparaty, no i nikt nie będzie miał takiego fona :). Cool1 fajny fon ale u mnie odpada bo muszę używać 2 karty sim a 32GB to za mało.
Jiayu g4c - Honor 3c - Nubia Z7 max - Sharp Z3 - Sharp Aquos S2 - aktualnie SHARP AQUOS S3
wilkw
AKTYWNY
 
Posty: 229
Dołączył(a): 1 mar 2014, o 22:54
Pochwały: 11
Telefon:: Sharp Aquos S3
ROM: 8.0

Re: SHARP Z3 - SPECYFIKACJE/CENA/OPINIE

Postprzez wilkw » 5 lut 2018, o 21:11

Doszedł do mnie Sharp Z3 ale jestem na feriach. Jak wrócę to coś napiszę.
Jiayu g4c - Honor 3c - Nubia Z7 max - Sharp Z3 - Sharp Aquos S2 - aktualnie SHARP AQUOS S3
wilkw
AKTYWNY
 
Posty: 229
Dołączył(a): 1 mar 2014, o 22:54
Pochwały: 11
Telefon:: Sharp Aquos S3
ROM: 8.0

Następna strona

Powrót do INNE MARKI



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości