• Reklama

Rom do Nubia z9 mini

ROM'y i modyfikacje dla telefonów ZTE

Rom do Nubia z9 mini

Postprzez radzix » 21 lut 2016, o 15:21

Witam wszystkich. Mam od nie dawna telefon z chin zte nubia z9 mini i chciałbym wgrać rom z językiem polskim. Czy mogę prosić o pomoc w wyborze najlepszego romu z instrukcja wgrania go do telefonu po polsku? Z góry dziękuję za pomoc.
radzix
 
Posty: 3
Dołączył(a): 14 wrz 2014, o 08:44
Telefon:: SHARP AQUOS S2

Reklama

Re: Rom do Nubia z9 mini

Postprzez fido » 23 lut 2016, o 07:26

fido
AKTYWNY
 
Posty: 313
Dołączył(a): 15 lip 2013, o 09:34
Lokalizacja: Kalisz

Re: Rom do Nubia z9 mini

Postprzez radzix » 23 lut 2016, o 13:18

Dziękuję za odpowiedź. Jednak jak wynika z forum użytkownicy mają różnego rodzaju problemy z romami dla tego modelu. Dlatego pytam się o opinie użytkowników, którzy konkretnie mogą polecić rom który działa stabilnie i posiada wszystkie podstawowe funkcji. Będę bardzo wdzięczny za wskazanie stabilnego romu z językiem polskim z instrukcją jego wgrania.
radzix
 
Posty: 3
Dołączył(a): 14 wrz 2014, o 08:44
Telefon:: SHARP AQUOS S2

Re: Rom do Nubia z9 mini

Postprzez mariusmd » 23 lut 2016, o 19:37

Mokee wersja 5.1.1, jest w tamtym wątku opis wgrywania
mariusmd
 
Posty: 64
Dołączył(a): 15 maja 2013, o 14:09
Lokalizacja: Człuchów
Telefon:: ZTE v967s
ROM: Max Flavor slim

Re: Rom do Nubia z9 mini

Postprzez sinboy » 3 lis 2016, o 00:55

Witam, czy może ktoś poratować, mam rom Cuoco92 NubiaUI v4.0, Android 5.1.1, sieć PLAY i tu pojawia się problem ....
Gdy jestem w zasięgu Play wszystko działa aż miło, jednak gdy wypadam z niego i łapie innego operatora pojawia się literka R przy zasięgu i brak internetu ...
oczywiście transmisja danych w roamingu jest włączona (Data roaming) synchronizacja też ... brak limitów wykorzystania internetu itp ..
Czy jest jakaś łatka ? żeby to zaczęło działać ?
sinboy
 
Posty: 4
Dołączył(a): 14 paź 2014, o 00:13
Telefon:: Xperia Z

Re: Rom do Nubia z9 mini

Postprzez sebaj.p » 3 lis 2016, o 09:19

U mnie przy włączonym roamingu Internet działał bez problemu na couco (chyba 3.87) w Playu.
sebaj.p
 
Posty: 124
Dołączył(a): 26 wrz 2013, o 10:28
Telefon:: idol


Powrót do ROM'y i modyfikacje



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama