Panowie, czemu kupujecie CN (Pro), a nie Global? Lepsza cena, czy lepszy telefon? Przymierzam sie do tematu. Mam na oku CN z JoyBuy za 161$, ale ze sporym ryzykiem VATu i Global z GB lub BG za ok 200$, ze znikomym ryzykiem VATu. Chyba lepiej dać 200 za Globala, niż 161 z VAT za CN. Na jedno wychodzi, a B20 do porzodu. Czy moze cos przeoczyłem z tym CN?
Global chwilę temu dopiero się pokazał. Wersja China jest już ponad miesiąc. Tak czy siak bez sensu dziś kupować. Skoro 3/32 w oficlajnej dystrybucji będzie za 9stowek, to w sklepach jak bestcena kupi koło 750. 25 maja ma być już oficjalnie dostępny
Oficjalnie z dystrybucji ABC Data to 21 maja będzie. Tylko dalej nie wiem na 200%, jakie parametry będzie miał aparat. Każdy serwis czy sklep podaje trochę inne parametry przesłony, wielkości piksela itp. Trochę za dużo zamieszania z tymi wersjami Note5.
^^ Będzie to samo g****, co było przy okazji RN4, czyli wypuszczą pierwszą partię (w tym egzemplarze recenzenckie) z lepszym sensorem i optyką, a potem będą wciskać badziewie, byle tylko się zgadzało z ogólnikową specyfikacją.