• Reklama

Recenzja ZUK Z1, test telefonu Lenovo

W tym dziale można przeczytać i umieścić recenzje chińskiego telefonu lub tabletu.

Re: Recenzja ZUK Z1, test telefonu Lenovo

Postprzez bandit » 20 gru 2015, o 11:50

Kupilem i polecam w koncu znalazlem telefon ktory mi w 100 % odpowiada. Naprawde fajna sluchawka. Gps rewelacja na trasie 1550km nie zgubil sie ani razu. Bateria super jak na 5.5 cala.Niezdecydowanym szczerze polecam fajna sluchawka. Co do aparatu to ma wyjsc aktualizacja. Pozatym zobaczymy jak telefon bedzie sie sprawowal na nowym andku. System to Cyanogenmod 12.1. W porownaniu do miui od xiaomi to cyan lekki i szybki. Pozdrawiam.

Wysłane z mojego Z1 przy użyciu Tapatalka
bandit
 
Posty: 112
Dołączył(a): 27 kwi 2015, o 17:08
Pochwały: 1

Reklama

Re: Recenzja ZUK Z1, test telefonu Lenovo

Postprzez TediPower » 25 gru 2015, o 18:56

Ciekawostka ile czasu ładuje się telefon ???
zazwyczaj ładuję go gdy śpię, na nie oryginalnym przewodzie bo 2 metry ładowarka od ZUK czyli 5V 2A przewód 2m i mam wrażenie że ładowanie zajmuje wieczność na pewno nie te 2,5h przy włączonym tel. (wyświetlacz wygaszony WiFi wyłączone działa tylko GSM x2)
Przewód co mam 2m gubi napięcie albo nie podaje go w proporcjach 5V 2A przez to czas ładowania trwa i trwa kilka 2,5h ?
TediPower
AKTYWNY
 
Posty: 251
Dołączył(a): 24 paź 2015, o 13:15
Pochwały: 18

Re: Recenzja ZUK Z1, test telefonu Lenovo

Postprzez marx » 26 gru 2015, o 00:06

Stawiam że nawet 1A przez ten kabel nie idzie.
marx
Administrator
 
Posty: 6506
Dołączył(a): 6 mar 2010, o 02:35
Lokalizacja: aliexpress
Pochwały: 206

Re: Recenzja ZUK Z1, test telefonu Lenovo

Postprzez Dablju » 26 gru 2015, o 00:57

Najprościej by było to chyba sprawdzić na innym telefonie czy jest to wina kabla
Dablju
VIP
 
Posty: 992
Dołączył(a): 17 paź 2013, o 14:52
Lokalizacja: Głogów
Pochwały: 35

Re: Recenzja ZUK Z1, test telefonu Lenovo

Postprzez TediPower » 26 gru 2015, o 03:13

Nom raczej przewód bo patrzyłem na stronie przy moim zawieje nie pisze ze ładowanie i transmisja danych, na innych piszą 2-3A czyli coś w tym jest no i cena mój 3€ tamte po 7€ tel zawsze ładowarek w nocy jak spałem więc czasu ładowania nie znałem a oryginalny przewód za krótki jest o metr. Nie sięga na stolik a musi na nim być bo budzik muszę wyłączyć w telefonie jak dzwoni. A dziś pierwszy raz za dnia ładowarek bo w nocy zapomniałem się podepnąć i dlatego zdziwienie mnie ogarnęła kolejnym razem zadnia podobne oryginalny i sprawdzę w tedy.

Wysłane z ZUK Z1 :-)
TediPower
AKTYWNY
 
Posty: 251
Dołączył(a): 24 paź 2015, o 13:15
Pochwały: 18

Re: Recenzja ZUK Z1, test telefonu Lenovo

Postprzez bandit » 28 gru 2015, o 09:47

Telefon laduje sie ok 2g 20min przy baterii 4000 to dobry wynik.

Wysłane z mojego Z1 przy użyciu Tapatalka
bandit
 
Posty: 112
Dołączył(a): 27 kwi 2015, o 17:08
Pochwały: 1

Re: Recenzja ZUK Z1, test telefonu Lenovo

Postprzez mkraw2005 » 20 sty 2016, o 16:57

Wygląda no to, że pojawił się Oficjalny CM13 na Zuk'a - https://download.cyanogenmod.org/?device=ham
mkraw2005
 
Posty: 37
Dołączył(a): 21 maja 2013, o 18:49
Lokalizacja: Wawa
Pochwały: 1

Re: Recenzja ZUK Z1, test telefonu Lenovo

Postprzez TediPower » 20 sty 2016, o 19:31

Ktoś się już pokusił czy czekacie na mnie zjem obiad/o/kolacje i zabieram się ....
TediPower
AKTYWNY
 
Posty: 251
Dołączył(a): 24 paź 2015, o 13:15
Pochwały: 18

Re: Recenzja ZUK Z1, test telefonu Lenovo

Postprzez marx » 20 sty 2016, o 19:43

zdaj relacje jak najszybciej, smacznego :)
marx
Administrator
 
Posty: 6506
Dołączył(a): 6 mar 2010, o 02:35
Lokalizacja: aliexpress
Pochwały: 206

Re: Recenzja ZUK Z1, test telefonu Lenovo

Postprzez bandit » 20 sty 2016, o 22:07

Instalowalem pianke. Pare dni temu i telefon przywital mnie brakiem pierwszej karty sim. Odpuscilem, ale widze ze bede musial poprobowac hehe :)

Wysłane z mojego Z1 przy użyciu Tapatalka
bandit
 
Posty: 112
Dołączył(a): 27 kwi 2015, o 17:08
Pochwały: 1

Re: Recenzja ZUK Z1, test telefonu Lenovo

Postprzez bandit » 6 lut 2016, o 21:41

Up. Telefon chula fajnie na 6.0 szybki uzywam Cm 13 z xda forum

Wysłane z mojego Z1 przy użyciu Tapatalka
bandit
 
Posty: 112
Dołączył(a): 27 kwi 2015, o 17:08
Pochwały: 1

Re: Recenzja ZUK Z1, test telefonu Lenovo

Postprzez TediPower » 6 lut 2016, o 22:05

USB OTG - działa nijak trzeba się namęczyć by zadziałało. :(
Zegar - Ustawienie budzika na 6.00 nie uruchomi tel. gdy jest wyłączony (działało na CM12) :(
Zegar - Ustawienie dnia jest pomieszane o dzień do przodu czyli P to wtorek, W to środa, --//-- N to poniedziałek. :(
Włączenie telefonu / restart itp trzeba wpisać hasło bo odcisk palca nie działa. :(
Oszczędzanie baterii - nie działa :( przedtem będąc w pracy mogłem sobie to włączyć robiła się czerwona ramka i zamierał tel teraz tego brak. :(
Dwu klik - nie wybudza tel. :(
I inne - nie pamiętam jakie bo nie mam obecnie 13. :)

Jestem ponownie szczęśliwym posiadaczem CM12. :) ;)

jak widać same plusy nie musisz nie aktualizuj na ver. testową poczekaj na oficjalne wydanie.
TediPower
AKTYWNY
 
Posty: 251
Dołączył(a): 24 paź 2015, o 13:15
Pochwały: 18

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Recenzje, testy i opinie użytkowników telefonów z Chin



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama