Recenzja żarówki Yeelight

Oświetlenie, lampy, latarki i światełka z Chin.

Recenzja żarówki Yeelight

Postprzez matiwoj11 » 21 mar 2016, o 17:25

matiwoj11
 
Posty: 3
Dołączył(a): 16 mar 2015, o 22:31
Telefon:: sony

Reklama

Re: Recenzja żarówki Yeelight

Postprzez kaol » 21 mar 2016, o 18:24

Jakoś nie jestem w stanie odebrać tego jako recenzję. Raczej o oświetleniu słów kilka...

Przy czym sam tytuł jest jakiś niejasny.

Według Wikipedii:

Kod: Zaznacz cały
Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Kod: Zaznacz cały
Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Łączenie jedno z drugim jest chyba nie możliwe, chociaż mogę się mylić.


Jeśli chcesz by to była recenzja powiedz coś więcej o tym produkcie, a najlepiej napisz coś więcej i będzie super :-)
jak masz jakieś pytanie czy problem związanym z aliexpress chętnie pomogę pisz na GG :4137473 Moje ogłoszenia OLX
Avatar użytkownika
kaol
AKTYWNY
 
Posty: 266
Dołączył(a): 7 sty 2014, o 18:11
Pochwały: 8
Telefon:: Meizu M2

Re: Recenzja żarówki Yeelight

Postprzez geforc » 21 lut 2017, o 17:33

Panowie chcę się upewnić tylko, te żarówki pod zwykły gwint e27 to normalnie wkręcamy do żyrandola lub lampki i musimy nacisnąć przycisk od włączania światłą w lampce lub żyrandolu, dopiero wtedy można pilotem odpalić różne kolory ? Pytam bo mam żyrandol na 5 żarówek i na dwa przyciski i raz świecą 2 żarówki a raz 3 i nie wiem czy sens jest kupować jedno...
Avatar użytkownika
geforc
 
Posty: 150
Dołączył(a): 16 lip 2016, o 14:09
Pochwały: 1
Telefon:: LG G6

Re: Recenzja żarówki Yeelight

Postprzez Gravis » 24 mar 2017, o 18:55

Do kupienia na GB za niecałe 17$. Skusiłem się obniżając dodatkowo cenę o 5$ punktami. ;-)
Xiaomi Mi6 > Xiaomi Mi5 Prime > Vernee Thor > Xiaomi Mi4c Prime > ZTE Nubia Z7 Mini > Jiayu G4S > Xiaomi RedRice > Lenovo A820 > ZTE Blade
Avatar użytkownika
Gravis
VIP
 
Posty: 2453
Dołączył(a): 5 cze 2013, o 09:32
Pochwały: 31
Telefon:: OnePlus 7

Re: Recenzja żarówki Yeelight

Postprzez marx » 29 kwi 2017, o 18:38

W tej cenie warto
Tak świeci w realu
https://www.youtube.com/watch?v=tDNLdlEJzec
marx
Administrator
 
Posty: 10610
Dołączył(a): 6 mar 2010, o 01:35
Lokalizacja: aliexpress
Pochwały: 265
Telefon:: Dual sim

Re: Recenzja żarówki Yeelight

Postprzez Jeff » 4 wrz 2017, o 23:18

Kupiłem to ustrojstwo, ale za cholerę nie potrafię skonfigurować aplikacji do sterowania. Niby się telefon łączy z lampką przez sieć, ale za chwilę zrywa połączenie i konieczny jest reset urządzenia, po czym po resecie cała sytuacja powtarza się. Jakaś podpowiedź marx?
Avatar użytkownika
Jeff
AKTYWNY
 
Posty: 220
Dołączył(a): 16 lut 2013, o 12:20
Lokalizacja: Polska
Pochwały: 2
Telefon:: Le1 Pro , Maze Alpha

Re: Recenzja żarówki Yeelight

Postprzez boroch » 4 wrz 2017, o 23:22

Jeff napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
Łączysz się przez MI Home?

Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka
boroch
AKTYWNY
 
Posty: 508
Dołączył(a): 28 mar 2017, o 08:11
Pochwały: 21
Telefon:: ZTE Axon 7, Sharp S2
ROM: stock

Re: Recenzja żarówki Yeelight

Postprzez Jeff » 4 wrz 2017, o 23:31

Tak, przez Mi Home.
Avatar użytkownika
Jeff
AKTYWNY
 
Posty: 220
Dołączył(a): 16 lut 2013, o 12:20
Lokalizacja: Polska
Pochwały: 2
Telefon:: Le1 Pro , Maze Alpha

Re: Recenzja żarówki Yeelight

Postprzez boroch » 4 wrz 2017, o 23:41

Mam 2 takie żarówki i obie działają bez problemu. Twoja musi być uszkodzona.
Nagraj filmik i reklamuj.

Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka
boroch
AKTYWNY
 
Posty: 508
Dołączył(a): 28 mar 2017, o 08:11
Pochwały: 21
Telefon:: ZTE Axon 7, Sharp S2
ROM: stock

Re: Recenzja żarówki Yeelight

Postprzez Jeff » 4 wrz 2017, o 23:45

Może to głupie pytanie, ale czy możliwe jest, że ta apka działa tylko na telefonach Xiaomi?
Avatar użytkownika
Jeff
AKTYWNY
 
Posty: 220
Dołączył(a): 16 lut 2013, o 12:20
Lokalizacja: Polska
Pochwały: 2
Telefon:: Le1 Pro , Maze Alpha

Re: Recenzja żarówki Yeelight

Postprzez arek156 » 5 wrz 2017, o 08:05

Miałem podobny problem z żarówka Xiaomi Philips, pierwsze i najważniejsze wyłączyć sieć 5ghz w routerze, jeśli to jest włączone nie ma opcji że żarówka będzie normalnie działać. Ja swoją konfigurowałem chyba godzinę, dopiero po tym zabiegu poszło bez problemu. Dodatkowo może się zdarzyć że po połączeniu z routerem żarówka wykryje nowa wersje oprogramowania, zalecane jest aby od razu to robić.

Wysłane Huawei P9
arek156
 
Posty: 2
Dołączył(a): 15 lip 2017, o 16:31
Telefon:: Huawei P9

Re: Recenzja żarówki Yeelight

Postprzez jarek65w » 8 wrz 2017, o 07:08

Nie tylko Mihome ale yeelight także działa , i oczywiście nie tylko na Xiaomi .
Z Alexa także ponoć działa , ponoć bo jeszcze nie sparowalem ale tutek na YT jest.

Tak na marginesie na banggood - zamówiłem właśnie za 37 zł sztuka.
To chyba niezła cena jak za RGB.
Pozdro
Teraz to tylko japcoki
jarek65w
 
Posty: 166
Dołączył(a): 18 lut 2013, o 19:23
Lokalizacja: Łódź Janów
Pochwały: 4
Telefon:: 4S,7S

Następna strona

Powrót do Oświetlenie, Lampy, Latarki, światełka



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

  • Reklama
cron