Switch to full style
W tym dziale można przeczytać i umieścić recenzje chińskiego telefonu lub tabletu.
Odpowiedz

Re: Recenzja Xiaomi MiBand

28 mar 2015, o 15:14

spidercomp napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Przypadkowo trafiłem ostatnio na taką aukcję:

http://www.aliexpress.com/item/World-Premiere-Xiaomi-Mi-Band-Wrist-Band-Wearable-Wrist-Strap-Accessories-Dermis-xiaomi-mi-band-wrist/32291321971.html

Oczywiście inne od tych ze zdjęć ale coś się powoli zaczyna pojawiać.

Re: Recenzja Xiaomi MiBand

28 mar 2015, o 21:50

Jeszcze tak dodam że największy polski developer / tłumacz MIUI twierdzi że Xiaomi wymawia się siaomi :)

Wysłane z mojego MX4

Re: Recenzja Xiaomi MiBand

30 mar 2015, o 15:58

spidercomp napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


jeszcze nie wypuścili skórzanych :) ale wielu ludzi na nie czeka


A w ogóle są w planach skórzane?


teoretycznie tak, te rendery wyszły od Xiaomi, ale od tego czasu nic się nie ruszyło z nimi :p

Re: Recenzja Xiaomi MiBand

7 kwi 2015, o 16:54

Gdyby ktoś pytał odnośnie tych skórzanych opasek:
https://www.facebook.com/ibuygou/posts/951466081564897
Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Re: Recenzja Xiaomi MiBand

8 kwi 2015, o 10:09

Cena 50 dolców!

Re: Recenzja Xiaomi MiBand

9 kwi 2015, o 19:19

Na jaką odległość widzą się telefon z MiBand'em?

Wysłane z mojego ZP999 przy użyciu Tapatalka

Re: Recenzja Xiaomi MiBand

10 kwi 2015, o 14:00

ktoś gdzieś pisał że z drugiego końca pokoju telefon widział mi banda, ja osobiście nigdy nie sprawdzałem odległości dłuższej niż długość ręki :)

Re: Recenzja Xiaomi MiBand

10 kwi 2015, o 14:03

Przez całe mieszkanie powiadomienia zbiera. Mi Band super sprzętem jest. :mrgreen:

Re: Recenzja Xiaomi MiBand

10 kwi 2015, o 16:22

Chodzi mi, czy możliwa jest komunikacja na większe odległości, budynek piętrowy, liczne ściany, pomieszczenia.

Wysłane z mojego ZP999 przy użyciu Tapatalka

Re: Recenzja Xiaomi MiBand

14 kwi 2015, o 20:14

Po naciśnięciu na opcję "powiadomienia aplikacji" aplikacja chwilę się zastanawia i wyświetlając listę aplikacji pokazuje także na chwilę komunikat "Notification access not activated."

Da rade jakoś to zmienić?

Re: Odp: Recenzja Xiaomi MiBand

15 kwi 2015, o 09:04

ustawienia/zabezpieczenia/dostęp do powiadomień i zaznacz ble notification service i po kłopocie :-)

Wysłane z mojego m1 note

Re: Recenzja Xiaomi MiBand

26 maja 2015, o 09:26

chyba jako pierwszy najpierw kupiłem sobie opaskę, a teraz będę szukał odpowiedniego telefonu do niej :mrgreen: spotkaliście się gdzieś z listą "kompatybilnych" telefonów? Głopiu by było kupić telefon który się nie zechce polubić z opaską...
Odpowiedz