• Reklama

Recenzja Xiaomi MiBand

W tym dziale można przeczytać i umieścić recenzje chińskiego telefonu lub tabletu.

Re: Recenzja Xiaomi MiBand

Postprzez Boomszakalaka » 28 mar 2015, o 16:14

spidercomp napisał(a):
A w ogóle są w planach skórzane?


Przypadkowo trafiłem ostatnio na taką aukcję:

http://www.aliexpress.com/item/World-Premiere-Xiaomi-Mi-Band-Wrist-Band-Wearable-Wrist-Strap-Accessories-Dermis-xiaomi-mi-band-wrist/32291321971.html

Oczywiście inne od tych ze zdjęć ale coś się powoli zaczyna pojawiać.
Boomszakalaka
AKTYWNY
 
Posty: 267
Dołączył(a): 3 cze 2012, o 20:05
Lokalizacja: Polska
Pochwały: 15

Reklama

Re: Recenzja Xiaomi MiBand

Postprzez Salioner » 28 mar 2015, o 22:50

Jeszcze tak dodam że największy polski developer / tłumacz MIUI twierdzi że Xiaomi wymawia się siaomi :)

Wysłane z mojego MX4
Salioner
 
Posty: 134
Dołączył(a): 22 lis 2014, o 22:21
Pochwały: 4

Re: Recenzja Xiaomi MiBand

Postprzez sonic » 30 mar 2015, o 16:58

spidercomp napisał(a):
sonic napisał(a):
spidercomp napisał(a):Obrazek

Jest gdzieś dostępny ten brązowy pasek?


jeszcze nie wypuścili skórzanych :) ale wielu ludzi na nie czeka


A w ogóle są w planach skórzane?


teoretycznie tak, te rendery wyszły od Xiaomi, ale od tego czasu nic się nie ruszyło z nimi :p
Life style, zarabianie, filmy -> http://marcingorski.pl
Avatar użytkownika
sonic
VIP
 
Posty: 879
Dołączył(a): 2 lip 2013, o 14:24
Lokalizacja: Gliwice
Pochwały: 14

Re: Recenzja Xiaomi MiBand

Postprzez safian » 7 kwi 2015, o 17:54

Gdyby ktoś pytał odnośnie tych skórzanych opasek:
https://www.facebook.com/ibuygou/posts/951466081564897
Good news: Xiaomi will release the leather wristband for Mi Band tomorrow. The leather wristband is designed by top designer and made by hand. Brief but not simple. Would you wanna get one?
safian
 
Posty: 104
Dołączył(a): 9 lut 2015, o 18:03
Pochwały: 3

Re: Recenzja Xiaomi MiBand

Postprzez spidercomp » 8 kwi 2015, o 11:09

Cena 50 dolców!
Avatar użytkownika
spidercomp
 
Posty: 186
Dołączył(a): 24 lut 2013, o 14:07
Lokalizacja: Cieszyn
Pochwały: 1

Re: Recenzja Xiaomi MiBand

Postprzez mar_pula » 9 kwi 2015, o 20:19

Na jaką odległość widzą się telefon z MiBand'em?

Wysłane z mojego ZP999 przy użyciu Tapatalka
Avatar użytkownika
mar_pula
 
Posty: 116
Dołączył(a): 14 sty 2014, o 23:11
Pochwały: 2

Re: Recenzja Xiaomi MiBand

Postprzez sonic » 10 kwi 2015, o 15:00

ktoś gdzieś pisał że z drugiego końca pokoju telefon widział mi banda, ja osobiście nigdy nie sprawdzałem odległości dłuższej niż długość ręki :)
Life style, zarabianie, filmy -> http://marcingorski.pl
Avatar użytkownika
sonic
VIP
 
Posty: 879
Dołączył(a): 2 lip 2013, o 14:24
Lokalizacja: Gliwice
Pochwały: 14

Re: Recenzja Xiaomi MiBand

Postprzez LukC » 10 kwi 2015, o 15:03

Przez całe mieszkanie powiadomienia zbiera. Mi Band super sprzętem jest. :mrgreen:
Obrazek
TELEFON - Xiaomi mi5 ceramic pro
Avatar użytkownika
LukC
AKTYWNY
 
Posty: 714
Dołączył(a): 22 lis 2011, o 11:51
Lokalizacja: Underworld
Pochwały: 10

Re: Recenzja Xiaomi MiBand

Postprzez mar_pula » 10 kwi 2015, o 17:22

Chodzi mi, czy możliwa jest komunikacja na większe odległości, budynek piętrowy, liczne ściany, pomieszczenia.

Wysłane z mojego ZP999 przy użyciu Tapatalka
Avatar użytkownika
mar_pula
 
Posty: 116
Dołączył(a): 14 sty 2014, o 23:11
Pochwały: 2

Re: Recenzja Xiaomi MiBand

Postprzez spidercomp » 14 kwi 2015, o 21:14

Po naciśnięciu na opcję "powiadomienia aplikacji" aplikacja chwilę się zastanawia i wyświetlając listę aplikacji pokazuje także na chwilę komunikat "Notification access not activated."

Da rade jakoś to zmienić?
Avatar użytkownika
spidercomp
 
Posty: 186
Dołączył(a): 24 lut 2013, o 14:07
Lokalizacja: Cieszyn
Pochwały: 1

Re: Odp: Recenzja Xiaomi MiBand

Postprzez marcus1212 » 15 kwi 2015, o 10:04

ustawienia/zabezpieczenia/dostęp do powiadomień i zaznacz ble notification service i po kłopocie :-)

Wysłane z mojego m1 note

Autor postu otrzymał pochwałę
ASUS P320 --> HTC Magic --> Samsung Galaxy S --> Nexus 4--> LG G2 --> Meizu M1 Note ---> Samsung Galaxy Note 4
marcus1212
AKTYWNY
 
Posty: 308
Dołączył(a): 14 cze 2013, o 11:20
Lokalizacja: Stol(n)ica
Pochwały: 6

Re: Recenzja Xiaomi MiBand

Postprzez R4z3l » 26 maja 2015, o 10:26

chyba jako pierwszy najpierw kupiłem sobie opaskę, a teraz będę szukał odpowiedniego telefonu do niej :mrgreen: spotkaliście się gdzieś z listą "kompatybilnych" telefonów? Głopiu by było kupić telefon który się nie zechce polubić z opaską...
Porównywarka cen chińskich telefonów i elektroniki: chinaprices.pl
Zakupy z Aliexpress - krótkie recenzje, sprawdzone sklepy.
Avatar użytkownika
R4z3l
 
Posty: 192
Dołączył(a): 26 sie 2014, o 11:38
Pochwały: 7

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Recenzje, testy i opinie użytkowników telefonów z Chin



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama