• Reklama

Recenzja Xiaomi Mi8 Czy warto kupić Xiaomi Mi8?

W tym dziale można przeczytać i umieścić recenzje chińskiego telefonu lub tabletu.

Recenzja Xiaomi Mi8 Czy warto kupić Xiaomi Mi8?

Postprzez marx » 15 lis 2018, o 19:06

>> Xiaomi Mi8, test chińskiego iPhone X <<
Obrazek

Xiaomi Mi8 to technicznie bardzo dobry telefon który z powodzeniem może konkurować z tańszymi flagowcami dostępnymi obecnie na rynku. Smartfon ma wiele atutów jak świetny ekran AMOLED, z dużym kontrastem, doskonałą czernią i wysoką jasnością. Urządzenie wyposażono w najnowsze podzespoły. Procesor snapdragon 845, bardzo szybka pamięć wewnętrzna o dostatecznej pojemności sprawiają że telefon jest niebywale szybki. Bardzo dobrze działa odblokowanie telefonu skanem twarzy. Warto też podkreślić że zdjęcia z modelu na model są coraz lepszej jakości, i w swojej klasie cenowej już nie ustępują konkurencji.
Xiaomi Mi 8 posiada baterie o niewielkiej pojemności która spisuje się wystarczająco dobrze.





Jest też kilka wad o których warto wiedzieć. Dla części z was wadą będzie wygląd przypominający Iphone X, duże wycięcie w wyświetlaczu zasłania obszar na powiadomienia.
Pomimo, że to dualsim, to nie rozbudujemy pamięci wewnętrznej. Telefon nie posiada też złącza jack 3.5 mm, i to powoli norma wśród flagowców.
Tak jak większość telefonów Xiaomi tak i ten nie obsługuje bezprzewodowego ładowania, telefon nie jest też wodoodporny.

Xiaomi Mi 8 jest jednym z najlepszych telefonów w swojej klasie cenowej, jeżeli nie przeszkadzają ci wyżej wymienione wady, do zdecydowanie warto go kupić.

OCENA
Budowa i wygląd: 9
Ekran: 9
Wyposażenie: 8
Kamera: 9
Bateria:7
Cena: 9

OCENA KOŃCOWA 8.5/10
marx
Administrator
 
Posty: 9506
Dołączył(a): 6 mar 2010, o 01:35
Lokalizacja: aliexpress
Pochwały: 250
Telefon:: Dual sim

Reklama

Re: Test Xiaomi Mi8

Postprzez Flyagaric » 15 lis 2018, o 21:41

Marek, mało zdjęć w sztucznym świetle. Tylko dwa i mało poglądowe - dopstrykaj coś i powiedz jak się robi. Jak łapie ostrość, czy często rozmywa, itp.
Kod: Zaznacz cały
[cyt. @ra-vau]nie rób sobie kłopotów kupując leegouleluleleaoukitephony. 
Kup u nas w biedronce, coś w tych pieniądzach (...) a dostaniesz 2lata gwarancji
Flyagaric
VIP
 
Posty: 4413
Dołączył(a): 7 maja 2015, o 21:38
Pochwały: 152
Telefon:: Haier
ROM: Bassrockers

Re: Test Xiaomi Mi8

Postprzez marx » 17 lis 2018, o 09:17

Ok, dodam w najbliższym czasie. Te co mam to z ludźmi więc od[pada publikacja. Aparat jest bardzo szybki, ostrość jak na xiaomi łapie szybko
marx
Administrator
 
Posty: 9506
Dołączył(a): 6 mar 2010, o 01:35
Lokalizacja: aliexpress
Pochwały: 250
Telefon:: Dual sim

Re: Test Xiaomi Mi8

Postprzez Ironclad » 20 lis 2018, o 09:28

Może jakieś porównanie z OnePlus 6? Lub recenzja OP6? Ostatnio były w niezłych cenach w gearbest.

Wysłane z mojego ONEPLUS A6003 przy użyciu Tapatalka
7% zwrotu przy zakupach w banggood przez stronę topcashback https://link.do/DwCFa
Ironclad
AKTYWNY
 
Posty: 472
Dołączył(a): 31 sty 2017, o 02:10
Pochwały: 16
Telefon:: OnePlus
ROM: OxygenOS

Re: Recenzja Xiaomi Mi8 Czy warto kupić Xiaomi Mi8?

Postprzez marx » 21 lis 2018, o 22:05

Zapraszam do obejrzenia recenzji Xiaomi Mi8. Miło widziane komentarze pod filmem na temat telefonu, wasze opnie o nim, co Chińczycy zrobili dobrze, a co źle. Łapką w górę będzie podziękowaniem za włożona pracę. https://www.youtube.com/watch?v=OVKGhmnkJV4
marx
Administrator
 
Posty: 9506
Dołączył(a): 6 mar 2010, o 01:35
Lokalizacja: aliexpress
Pochwały: 250
Telefon:: Dual sim


Powrót do Recenzje, testy i opinie użytkowników telefonów z Chin



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości

  • Reklama