Switch to full style
W tym dziale można przeczytać i umieścić recenzje chińskiego telefonu lub tabletu.
Odpowiedz

Recenzja Xiaomi Mi WiFi Mini

28 lut 2016, o 14:26

Wczoraj do mnie doszedł router Xiaomi Mi WiFi Mini.
Cena - $31.87-$8.82 (givingassistant) = $23.05
Data zamówienia - 17.02.16
Data wysłania - 18.02.16
Data dostarczenia - 26.02.16
Rodzaj wysyłki - Belgium Airmail Registered
Wykonanie - 9.5/10
Funkcjonalność - 10/10
Gratis dostajemy adapter do gniazda Obrazek

Jego jedyną wadą jest brak angielskiego w panelu sterowania, lecz po przestawieniu lokalizacji na EU i aktualizacji ROM'u dostajemy w pełni działający angielski 8-)
Router trochę się grzeje ale nie jest to jakoś szczególnie odczuwalne. Zarówno na paśmie 2.4 GHz jak i 5 GHz prędkość i ping są bardzo dobre.
Z tyłu jest port USB który można wykorzystać do udostępnienia np pendrive'a w sieci lub bardziej hardcorowo do ładowania telefonu Obrazek
Działanie panelu sterowania jest wzorowe, pozwala na konfigurację wielu ważnych i tych mniej parametrów.
W zestawie oprócz samego routera i adaptera CN-EU dostajemy zasilacz oraz instrukcję wraz z kartą gwarancyjną w całości po chińsku :shock:


Ogólnie router gorąco polecam w tej cenie Obrazek

Obrazek
Obrazek

http://www.gearbest.com/networking-communication/pp_202353.html
Ostatnio edytowano 28 lut 2016, o 14:57 przez jar001, łącznie edytowano 1 raz

Re: Recenzja Xiaomi Mi WiFi Mini

28 lut 2016, o 14:47

Brakuje no wskazówki gdzie i jaki model karty sieciowy kupić aby obsługiwała ta najwyższa szybkość transmisji, w sumie teraz takie urządzenie z chęcią bym kupił bo dziecko chyba mi ruter albo kartę zewnętrzna troszkę zdemolowało. Może ktoś podać przykłady?

Wysłane z mojego MX_Base przy użyciu Tapatalka

Re: Recenzja Xiaomi Mi WiFi Mini

28 lut 2016, o 14:50

Z całym szacunkiem ale to te kilka uwag to nie jest recenzja.

Re: Recenzja Xiaomi Mi WiFi Mini

28 lut 2016, o 15:44

Dosatałeś zwrot i wypłaciłeś że już odejmujesz?

Re: Recenzja Xiaomi Mi WiFi Mini

28 lut 2016, o 15:56

Gdzie ta recenzja?

Re: Recenzja Xiaomi Mi WiFi Mini

28 lut 2016, o 20:45

szymi napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

No 8-)
Odpowiedz