• Reklama

Recenzja MiBand 2, Test opaski Xiaomi

W tym dziale można przeczytać i umieścić recenzje chińskiego telefonu lub tabletu.

Re: Recenzja MiBand 2, Test opaski Xiaomi

Postprzez marx » 8 mar 2017, o 21:57

Mam problem, sprzedałem opaskę bez rozłączenia pary, nowy użytkownik nie potrafi jej sparować ze swoim telefonem. zna ktoś sposób na to ?
marx
Administrator
 
Posty: 9822
Dołączył(a): 6 mar 2010, o 01:35
Lokalizacja: aliexpress
Pochwały: 253
Telefon:: Dual sim

Reklama

Re: Recenzja MiBand 2, Test opaski Xiaomi

Postprzez clorox » 8 mar 2017, o 22:07

"Trzeba mieć dużo cierpliwości, by się jej nauczyć." - Stanisław Jerzy Lec
Avatar użytkownika
clorox
VIP
 
Posty: 1421
Dołączył(a): 22 cze 2015, o 17:44
Pochwały: 96
Telefon:: Cool 1
ROM: leree

Re: Recenzja MiBand 2, Test opaski Xiaomi

Postprzez sopellos » 12 mar 2017, o 18:22

no tylko co dokładnie trzeba zrobić ktoś to ogarnął
Marx jak coś zdziałasz daj znać
sopellos
 
Posty: 60
Dołączył(a): 23 sie 2015, o 10:58
Telefon:: lg

Re: Recenzja MiBand 2, Test opaski Xiaomi

Postprzez SeventyThree » 2 kwi 2017, o 22:28

U mnie (Nubia Z7 Max) nie działają powiadomienia z Messenger, myMail, Textra ... jedynie działa sygnalizacja, że ktoś dzwoni i budzik
żeby był jakiś porządek i sens wszystkiego nieznanego, stworzył człowiek bogów, osadził ich w miejscach niedostępnych i ich mocom oddał swój los ...
SeventyThree
AKTYWNY
 
Posty: 214
Dołączył(a): 30 lip 2014, o 15:28
Lokalizacja: GDA
Pochwały: 3
Telefon:: Nubia Z7 Max
ROM: 32GB

Re: Recenzja MiBand 2, Test opaski Xiaomi

Postprzez marx » 4 kwi 2017, o 17:07

sopellos napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Trzeba wejść na konto Mi i usunąć opaskę
marx
Administrator
 
Posty: 9822
Dołączył(a): 6 mar 2010, o 01:35
Lokalizacja: aliexpress
Pochwały: 253
Telefon:: Dual sim

Re: Recenzja MiBand 2, Test opaski Xiaomi

Postprzez marx » 4 lip 2017, o 09:57

Xiaomi Mi Band 2 Cena 17.99$ Kupon 1774MB2
marx
Administrator
 
Posty: 9822
Dołączył(a): 6 mar 2010, o 01:35
Lokalizacja: aliexpress
Pochwały: 253
Telefon:: Dual sim

Re: Recenzja MiBand 2, Test opaski Xiaomi

Postprzez vogtech » 20 lip 2017, o 19:20

Ciekawa opaska z wieloma przydatnymi funkcjami :)
vogtech
 
Posty: 20
Dołączył(a): 20 lip 2017, o 19:06
Telefon:: LG

Re: Recenzja MiBand 2, Test opaski Xiaomi

Postprzez kerad » 21 lip 2017, o 16:28

Nadal najlepiej ściągnąć z GP ori aplikacje, czy jest ciekawsza alternatywa?

A jeśli ori Mi Fit to którą wersję bo przy nowej w sklepie jest dużo negatywów?

wysłane przez tapatalk
kerad
 
Posty: 76
Dołączył(a): 7 paź 2014, o 18:18
Pochwały: 2
Telefon:: Samsung

Re: Recenzja MiBand 2, Test opaski Xiaomi

Postprzez kerad » 22 sie 2017, o 21:01

Po 3 tygodniach używania, opaska przestała mierzyć puls, zarówno z poziomu opaski jak i z poziomu aplikacji. Natomiast mierzy poprawnie jak jest ustawiona aktywność (bieganie na dworze).
Czy ktoś już miał podobnie i jak z tego wybrnąć?

wysłane przez tapatalk
kerad
 
Posty: 76
Dołączył(a): 7 paź 2014, o 18:18
Pochwały: 2
Telefon:: Samsung

Re: Recenzja MiBand 2, Test opaski Xiaomi

Postprzez adamuadamu » 24 sie 2017, o 13:36

kerad napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

miałem tak zaraz po zakupie dwukrotnie, żona również kilka razy - za każdym razem upgrade FW pomagało. Można wymusić upgrade przez którąś z zewnętrznych apek, ztcp to Mi Notify & Fitness - łączysz się z poziomu ww. apki z opaską, znajdujesz FW upgrade i wskazujesz plik .apk oryginalnej apki MiFit
adamuadamu
 
Posty: 102
Dołączył(a): 24 mar 2014, o 13:19
Lokalizacja: wlkp
Pochwały: 14
Telefon:: sharp s2
ROM: trebled

Re: Recenzja MiBand 2, Test opaski Xiaomi

Postprzez TediPower » 19 paź 2017, o 22:43

Oryginalne paski gorsze od zamienników. Zamiennik wytrzymał ponad 3 miechy zanim pękł. A oryginalny pasek w 1 miesiącu się zespół. A co by nie było że miałem pecha to i u dziecka w drugim mi band 2 też po 1 miesiącu pasek się zepsuł w taki sam sposób. Co dziwne to to że ani razu mi band 2 nie był wyjmowany z paska i wkładamy bo bateria trzyma z 60 dni. ObrazekObrazek

Wysłane z mojego ONEPLUS A3003 przy użyciu Tapatalka
TediPower
AKTYWNY
 
Posty: 351
Dołączył(a): 24 paź 2015, o 12:15
Pochwały: 19

Re: Recenzja MiBand 2, Test opaski Xiaomi

Postprzez becki » 20 paź 2017, o 18:17

Fakt te paski od Xiaomi to padaka u mnie w identyczny sposób odeszła ta tak jakby oprawka kapsułki od opaski widać było szparkę w której gromadził się syf. Co gorsza na GB zamówiłem inną za jakieś 10zł i zaraz pękło te oczko przez które przekłada się opaskę. Inna niby orginalna prawie 20zł a kapsułka ma takie luzy że pewnie przy byle okazji wyleci, może ktoś ma jakieś namiary na coś solidnego co by co miesiąc nie wymieniać.
Oddam czarno-złoty silikon do Letv Le Max 2, szkiełka do Nubia z7 MAX
becki
AKTYWNY
 
Posty: 297
Dołączył(a): 14 sty 2015, o 17:33
Pochwały: 1
Telefon:: Mi Note 2

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Recenzje, testy i opinie użytkowników telefonów z Chin



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama