• Reklama

Produkty z JD.COM - fotki, opinie, co udało się kupić...

Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.

Re: Produkty z JD.COM - fotki, opinie, co udało się kupić...

Postprzez szymi » 25 lis 2015, o 01:24

W zeszłym tygodniu doszła do mnie ta myszka, zdjęć nie wrzucam bo identyczne są na stronie produktu.
http://en.jd.com/product/Save-8-10-with ... 1602.htmld
Bluetooth działa, śmiga z lapkiem i telefonem, czasem przerywa (w sensie jakby przechodziła w stan czuwania, ale nie idzie wybudzić, dopiero po chwili łapie) ale prawdopodobnie to wina baterii, akurat jakiś czas temu kupowałem myszkę Lenovo N50 z x-komu (http://www.x-kom.pl/p/201320-mysz-bezpr ... zarna.html w promocji płaciłem chyba 25) i wygrywa chińczyk z jd, klikania prawie nie słychać (chociaż po czasie LP już troszkę słychać ;-) ) rolka też gładko i cicho chodzi, do tego 3 różne DPI zmieniane jednym przyciskiem, w tym lenovo zdecydowanie głośniejsza. Co do wielkości, nie każdemu może przypasować bo jest dosyć płaska, podłużna.
Panie Chińczyk, szacuneczek 8-)
szymi
AKTYWNY
 
Posty: 774
Dołączył(a): 6 cze 2014, o 22:13
Pochwały: 69
Ostrzeżenia: 1

Reklama

Re: Produkty z JD.COM - fotki, opinie, co udało się kupić...

Postprzez wilczur » 25 lis 2015, o 21:40

Tez dostałem te mysz, nawet 2.
Z telefonem działa idealnie, z PC różnie, czasem działa tak skokowo, podejrzewam tani odbiornik bt na usb ze on jest przyczyną.
U mnie wybudza się idealnie po 2szybkich kliknięciach.
Jak najbardziej polecam.
wilczur
 
Posty: 5
Dołączył(a): 11 gru 2014, o 00:25

Re: Produkty z JD.COM - fotki, opinie, co udało się kupić...

Postprzez fake4r » 25 lis 2015, o 22:52

Polecam latarkę http://en.jd.com/product/784299.html
Na ali widziałem już od 2,5$
Świeci bardzo mocno, ma zoom, świecąc wieczorem w niebo widać strumień światła, na prawdę miło się zaskoczyłem.
Lepsza od http://en.jd.com/product/674332.html Pewnie dlatego że jest zasilana 3xAAA i ma mocniejszą diodę, a ta tylko 1xAA i dioda chyba jest mniejsza.
Avatar użytkownika
fake4r
VIP
 
Posty: 5884
Dołączył(a): 4 lip 2013, o 13:55
Lokalizacja: ChRL
Pochwały: 202

Re: Produkty z JD.COM - fotki, opinie, co udało się kupić...

Postprzez night95 » 30 lis 2015, o 18:38

Dzisiaj dostałem dwa powerbanki : http://en.jd.com/product/Silver-20000mAh-Silm-Portable-2-Power-Bank-External-Battery-For-Iphone-6-5S-HTC_677474.html
Wykonanie ujdzie, wygląda jak na foto, są dość ciężkie więc albo mają w środku śrubki albo faktyczną pojemność (w co wątpię) no ale wszystko się okaże po testach. Próbowałem jeden rozebrać i zobaczyć co w środku siedzi ale chyba są nierozbieralne.

EDIT :
Wszystko się da rozebrać :D a więc w środku bateria 8 tysięcy.
SERWIS TELEFONÓW, TABLETÓW ITP :)http://telchina.pl/serwis-telefonow-t25595.html
night95
VIP
 
Posty: 1076
Dołączył(a): 5 gru 2013, o 00:09
Pochwały: 17

Re: Produkty z JD.COM - fotki, opinie, co udało się kupić...

Postprzez bar4u » 30 lis 2015, o 21:09

Do mnie dziś dotarła ładowarka tronsmart, zapakowana lepiej jak logitech i wykonanie też pierwsza klasa


Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
bar4u
AKTYWNY
 
Posty: 287
Dołączył(a): 14 paź 2013, o 23:10
Pochwały: 6

Re: Produkty z JD.COM - fotki, opinie, co udało się kupić...

Postprzez survivour » 1 gru 2015, o 00:02

Obrazek
Obrazek
http://en.jd.com/product/MEMTEQ-2-5-SAT ... 16824.html
Ładna, solidna obudowa wykonana z aluminium, kabel USB 3.0, miękki, elastyczny, długości ~47 cm. Dysk pracuje bez problemów. Jestem zadowolony i polecam :)
survivour
 
Posty: 89
Dołączył(a): 14 kwi 2014, o 12:19
Pochwały: 4

Re: Produkty z JD.COM - fotki, opinie, co udało się kupić...

Postprzez fake4r » 1 gru 2015, o 12:19

Karta micro sd 16gb LD http://en.jd.com/product/855537.html
Parametry i prędkości były bardzo zbliżone do pozostałych kart jakie dostałem, ale zrobiłem drugi test na hubie usb 3.0 podłączonym do PCI usb 3.0 i wyszły trochę lepsze wyniki niż poprzednio więc wklejam
Obrazek
Avatar użytkownika
fake4r
VIP
 
Posty: 5884
Dołączył(a): 4 lip 2013, o 13:55
Lokalizacja: ChRL
Pochwały: 202

Re: Produkty z JD.COM - fotki, opinie, co udało się kupić...

Postprzez dominiss1990 » 1 gru 2015, o 19:55

Dotarły paczuszki i do mnie :)
1. Zestaw do makijażu, dla mojej drugiej połówki (http://en.jd.com/product/VKTECH-Pro-24P ... 02899.html). Wygląda to jak na zdjęciach, jakość wykonania na wysokim poziomie, przynajmniej tak wygląda.
2. Power Bank (http://en.jd.com/product/20000mAh-Slim- ... 36878.html). Zamówiłem dwie sztuki, czarny i niebieski. Wygląda również jak na zdjęciach, podłączyłem na minutkę sprawdzić czy ładuje i jest ok. Nie miałem okazji przetestować jeszcze w pełni.
Avatar użytkownika
dominiss1990
AKTYWNY
 
Posty: 428
Dołączył(a): 21 gru 2013, o 20:32
Lokalizacja: Rzeszów
Pochwały: 31

Re: Produkty z JD.COM - fotki, opinie, co udało się kupić...

Postprzez sonic » 2 gru 2015, o 12:57

Do tej pory przyszła tylko lampa UV do robienia paznokci żelowych (czy jakichś tam), żona zadowolona lampa działa, chociaż kabel mógłby być choć trochę dłuższy, ma jakieś 50 cm :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Life style, zarabianie, filmy -> http://marcingorski.pl
Avatar użytkownika
sonic
VIP
 
Posty: 879
Dołączył(a): 2 lip 2013, o 14:24
Lokalizacja: Gliwice
Pochwały: 14

Re: Produkty z JD.COM - fotki, opinie, co udało się kupić...

Postprzez nke22 » 4 gru 2015, o 02:49

Mnie się udało kupić taką latarkę:

http://en.jd.com/product/Outdoor-1800Lm-12W-CREE-XML-T6-LED-Adjustable-Focus-ZOOMABLE-Flashlight-Torch-5-Modes-Waterproof-2-18650-Battery-Charger_749352.html

Dzisiaj odebrałem paczkę. Zamówienie z dnia 14 listopada. Zawartość paczki zgodna z opisem, poza jednym szczegółem...latarka miała być firmy UltraFire a jest Meco.

Dziś przetestowałem ją jedynie w pokoju, jak będę miał chwilę przetestuję ją na zewnątrz. Świeci dość ładnie, dużym - rozproszonym promieniem o ciepłej barwie. Oświetla dość dobrze duży obszar przed świecącym. Podaruję ją dziewczynie, przyda się jej na rower. Jakoś wykonania oceniam na 4.

Ładowarka z zestawu nie wzbudza zaufania podobnie jak dołączone akumulatorki w ilości dwóch sztuk. Pierwsze ładowanie przebiegło bezproblemowo jednak dla bezpieczeństwa schowałem ją za kartonem :) Podczas ładowania miga czerwona dioda, gdy akumulatorki się naładują zapala się dioda zielona. Póki co łapki całe.

Załączam kilka fotek:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
nke22
 
Posty: 12
Dołączył(a): 8 lis 2015, o 00:38
Pochwały: 1

Re: Produkty z JD.COM - fotki, opinie, co udało się kupić...

Postprzez Byrd » 4 gru 2015, o 10:17

Mi ta ładowarka (też z jd, ale zestaw http://en.jd.com/product/761311.html) się za drugim podłączeniem do gniazdka spaliła i wybiło korki. Aku są ok - dostałem 4 zamiast dwóch.
Byrd
AKTYWNY
 
Posty: 201
Dołączył(a): 29 kwi 2014, o 10:38
Pochwały: 9

Re: Produkty z JD.COM - fotki, opinie, co udało się kupić...

Postprzez fake4r » 4 gru 2015, o 12:43

Karta 16GB micro sd http://en.jd.com/product/High-Speed-Mic ... 38096.html
Mimo że na stronie nie ma loga, jest to karta z logiem Sandisk taka jak na obrazku poniżej
Obrazek
Jak widać najwolniejsza ze wszystkich jakie zamówiłem (OV i LD)
Obrazek
Avatar użytkownika
fake4r
VIP
 
Posty: 5884
Dołączył(a): 4 lip 2013, o 13:55
Lokalizacja: ChRL
Pochwały: 202

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości

  • Reklama