Problem z zasięgiem

Problem z zasięgiem

Postprzez sati » 17 lis 2014, o 21:51

Do awarii telefonu Zopo 998 działało wszystko jak należy, po wysłaniu telefonu do serwisu wymianie głośników i płyty głównej mam teraz z zasięgiem. Zasięg w domu jest ale w pracy cały czas szuka sieci i to dwie karty. Przed awarią nie było żadnego problemu nawet z internetu korzystałem bez najmniejszego problemu teraz moge pomarzyć. Dzwoniłem do serwisu i powiedzieli że u nich działał, opisałem problem że na dworze jest i w domu jest bez problemu a tylko w niektórych miejscach jest problem, to mi odpowiedzieli że z anteną nic nie robili a wymiana płyty nic do tego nie ma. Prosze o jakąś pomoc lub porade.
sati
 
Posty: 7
Dołączył(a): 26 paź 2014, o 20:54
Lokalizacja: Zawiercie
Telefon:: Zopo998

Reklama

Re: Problem z zasięgiem

Postprzez Hardknox » 17 lis 2014, o 21:58

U mnie wymieniali całą płytę bo moduł miał identyczny objaw, uszkodził się przy upadku. Tyle że wysłałem do chin, więc miałem pod górkę ale gwarancję uwzględniono. Objawy były takie jak piszesz bo nie mógł złapać zasięgu tylko blisko nadajnika coś było w domu już kaplica pod oknem stawalem. Także to nie antena a cały moduł - ten koło napisu wifi po lewej u góry
Hardknox
AKTYWNY
 
Posty: 260
Dołączył(a): 4 kwi 2013, o 23:42
Lokalizacja: Mielec
Pochwały: 5
Telefon:: Zopo,HTC,Moto

Re: Problem z zasięgiem

Postprzez sati » 17 lis 2014, o 22:14

Na ja nie musze całe szczęście wysyłąć do chin bo kupiłem w Polsce telefon , ale naprawa telefonu w serwisie polskim to też udręka na ostatnią naprawę czekałem 5 tygodni bo nie mieli płyty głownej. teraz jak dzwoniłem to też na razie nic mi nie zrobią bo znowu czekają na płyty główne.
Jednym słowem jak jest super to naprawy są szokiem.
sati
 
Posty: 7
Dołączył(a): 26 paź 2014, o 20:54
Lokalizacja: Zawiercie
Telefon:: Zopo998


Powrót do Pomoc techniczna



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama