OPPO A57 a język polski menu

OnePlus One, OnePlus Two, opinie, pytania, problemy. zakup, ROOT, ROM, modyfikacje. Telefony OPPO

OPPO A57 a język polski menu

Postprzez andrzej123 » 23 cze 2017, o 09:49

Witajcie Kochani!

Czy jest szansa znaleźć gdzieś i wgrać polskie menu do OPPO A57?

Miał być prezent dla żony a wyszła kicha bo tylko in english a ona nie habla englisha :(

Są jakieś szanse?
andrzej123
 
Posty: 18
Dołączył(a): 10 lip 2013, o 08:33
Lokalizacja: Brzeziny

Reklama

Re: OPPO A57 a język polski menu

Postprzez Flyagaric » 23 cze 2017, o 10:35

Poszukaj appki morelocale 2!
Kod: Zaznacz cały
[cyt. @ra-vau]nie rób sobie kłopotów kupując leegouleluleleaoukitephony. 
Kup u nas w biedronce, coś w tych pieniądzach (...) a dostaniesz 2lata gwarancji
Flyagaric
VIP
 
Posty: 4535
Dołączył(a): 7 maja 2015, o 21:38
Pochwały: 156
Telefon:: Haier
ROM: Bassrockers

Re: OPPO A57 a język polski menu

Postprzez andrzej123 » 23 cze 2017, o 11:50

próbowałem tego na moim meizu ale pytał o jakiś super user i nic mi nie działalo.
andrzej123
 
Posty: 18
Dołączył(a): 10 lip 2013, o 08:33
Lokalizacja: Brzeziny

Re: OPPO A57 a język polski menu

Postprzez rutino » 23 cze 2017, o 13:27

andrzej123 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

nie o jakieś super user tylko o uprawnienia root
Avatar użytkownika
rutino
AKTYWNY
 
Posty: 657
Dołączył(a): 3 mar 2017, o 12:32
Pochwały: 28
Telefon:: U11

Re: OPPO A57 a język polski menu

Postprzez newelco » 23 cze 2017, o 22:20

A myślisz że SU to niby co jest ?
“ Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. ”
newelco
 
Posty: 160
Dołączył(a): 8 kwi 2016, o 19:30
Pochwały: 3
Telefon:: mi4c

Re: OPPO A57 a język polski menu

Postprzez andrzej123 » 24 cze 2017, o 10:50

no tak się domyślałem, że to o root chodzi.
a znajdę gdzieś porady jak oppo zrootować?
będę wdzięczny za każdą pomoc. bo w tym momencie nawet nic nie mogę zaninstalować na tym phonie (np skype) bo mi pisze, że zainstalowana tylko że na tym starym.

PS: znalazlem filmiki z kingroot ale nie wiem czemu nie działa - pisze, że jakies 800 issues detected i not rooted :(
andrzej123
 
Posty: 18
Dołączył(a): 10 lip 2013, o 08:33
Lokalizacja: Brzeziny


Powrót do OPPO, OnePlus



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama