• Reklama

mobilehike.com - opinie o sklepie

Dowiesz się tu jak robić zakupy na aliexpress, jak płacić na aliexpress, czy zapłacisz cło i Vat, co robić jak telefon zostanie zatrzymany przez celników, jak odesłać telefon do chin, jak prowadzić spór na aliexpress, zwrot płatności z aliexpress, reklamacje, gdzie śledzić przesyłki i nie przegapisz też promocji na aliexpress i innych chińskich sklepach.
Regulamin działu
Zakładając nowy watek upewnij się, czy taki sam temat nie został już poruszony na forum (w tym celu użyj opcji 'szukaj')
Nowo tworzone wątki: w złych działach/na poruszane wcześniej tematy/z pytaniami na które już wielokrotnie udzielono odpowiedz będą ZAMYKANE / USUWANE

Re: mobilehike.com - opinie o sklepie

Postprzez dtr » 5 mar 2016, o 12:02

Tak jak koledzy wcześniej pisali: fabrycznie zafoliowany telefon z gratisami. Ja niestety nie dostałem rybki.
Czas realizacji nie jest jakiś kosmicznie krótki, tego samego dnia zamawiałem tel z geekbuying i przyszedł dzień wcześniej więc dobra chińska miejmy nadzieję norma.
Avatar użytkownika
dtr
 
Posty: 97
Dołączył(a): 2 paź 2013, o 10:07
Pochwały: 4
Telefon:: Xiaomi Redmi 2

Reklama

Re: mobilehike.com - opinie o sklepie

Postprzez LBN86 » 5 mar 2016, o 15:41

Czy Ci co zamawiali zwykła pocztą uniknęli vatu?
Widzę coś naprawili z cenami i są poprzednie, czy ktoś kto ma już tam konto może spr czy działa teraz -10% poprawnie?
czy przejściówkę do ładowarki dorzucają?
LBN86
 
Posty: 55
Dołączył(a): 17 gru 2015, o 11:44
Telefon:: samsung

Re: mobilehike.com - opinie o sklepie

Postprzez dtr » 5 mar 2016, o 16:59

VAT to akurat naliczany standardowo (losowo) niezależnie od sklepu. Przejściówki brak, trzeba dokupić za 3zl w castoramie. -10% od standardowej ceny działa ale dodatkowy kupon już nie.
Avatar użytkownika
dtr
 
Posty: 97
Dołączył(a): 2 paź 2013, o 10:07
Pochwały: 4
Telefon:: Xiaomi Redmi 2

Re: mobilehike.com - opinie o sklepie

Postprzez deton24 » 5 mar 2016, o 17:16

Ten nadal działa?
10%FORMH

Miał być chyba do 29tego?
deton24
 
Posty: 125
Dołączył(a): 4 paź 2015, o 18:02
Telefon:: xyz

Re: mobilehike.com - opinie o sklepie

Postprzez sephot » 5 mar 2016, o 18:04

Jest nieaktualny
>LeTV x600>?
http://www.sephot.pl <-Recenzje
http://newsborg.blogspot.com <-Nowości,Kupony,Promocje
Avatar użytkownika
sephot
VIP
 
Posty: 2598
Dołączył(a): 19 lip 2013, o 10:03
Lokalizacja: Szczecin
Pochwały: 106
Telefon:: LeECco

Re: mobilehike.com - opinie o sklepie

Postprzez junki » 5 mar 2016, o 19:48

Polecicie ten sklep?
junki
 
Posty: 22
Dołączył(a): 1 mar 2016, o 12:49
Telefon:: LG G2

Re: mobilehike.com - opinie o sklepie

Postprzez Venn » 5 mar 2016, o 20:30

Polecamy.

Wysłane z mojego Letv X500 przy użyciu Tapatalka
Avatar użytkownika
Venn
AKTYWNY
 
Posty: 514
Dołączył(a): 9 kwi 2014, o 11:17
Lokalizacja: WWA
Pochwały: 42
Telefon:: Lenovo K3 note

Re: mobilehike.com - opinie o sklepie

Postprzez szymi » 5 mar 2016, o 20:56

junki napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

polecam nie zadawać głupich pytań
szymi
AKTYWNY
 
Posty: 774
Dołączył(a): 6 cze 2014, o 22:13
Pochwały: 69
Telefon:: Vernee Thor

Re: mobilehike.com - opinie o sklepie

Postprzez damian08141 » 6 mar 2016, o 20:47

Witam. Napisałem do nich 23.02.16 bo kupon 10% nie działał odpisali 04.03.16-
Dear all customers,

Sorry that we changed the price on our systerm few days ago before the
stocks reason,not we prepared enought stocks for the next round
promotion,and also the coupon 10%FORMH is valid,use the coupon,you can get
10% for the order value,hope everyone can enjoy the new promotion on us,and
welcome everyone to leave feedbacks for us when you get your package,that is
helpful for us,thanks!

Kind Regards!
Mobilehike TEAM
This email address was given to us by you or by one of our customers. If you
feel that you have received this email in error, please send an email to
sales@mobilehike.com

This e-mail is sent in accordance with the US CAN-SPAM Law in effect
01/01/2004. Removal requests can be sent to this address and will be honored
and respected.

Wtedy cena Redmi 3 spadła do 125$ - 10% zapłaciłem 113.99 Paypalem, a zaraz po odświeżeniu strony było już 138$
Jak komuś zależny to niech do nich napisze kiedy znowu będzie promocja, komunikacja jest bardzo dobra.
damian08141
 
Posty: 18
Dołączył(a): 23 paź 2014, o 18:57
Pochwały: 1
Telefon:: cubot 99 gt

Re: mobilehike.com - opinie o sklepie

Postprzez dtr » 6 mar 2016, o 21:27

Akurat ten mail był do wszystkich, faktycznie kupon zaczął działać i ceny spadły o 10% ale trwało to bardzo krótko. Teraz ceny cały czas się zmieniają +10% i -10%. Na pytanie o kupon i kiedy ceny się i ustabilizują brak odzewu od piątku.
Avatar użytkownika
dtr
 
Posty: 97
Dołączył(a): 2 paź 2013, o 10:07
Pochwały: 4
Telefon:: Xiaomi Redmi 2

Re: mobilehike.com - opinie o sklepie

Postprzez lukasz354 » 6 mar 2016, o 21:30

Ja zdążyłem kupić, w mailu zapewnili mnie równiez o giftach

Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
lukasz354
 
Posty: 41
Dołączył(a): 9 gru 2015, o 19:05
Pochwały: 2
Telefon:: nexus

Re: mobilehike.com - opinie o sklepie

Postprzez mates21 » 7 mar 2016, o 20:46

Jakis czas temu kupilem tam Redmi 3 za 108$ z kuponem, w piatek chcialem kupic RN2 i zdazylem juz dodac do koszyka, aktywowac kupon i przez chwile mialem cene 117$, niestety poprawilem adres do wysylki bo byl zly i cena sie zmienila. :( Braklo jakies 10 sekund by miec super cene. :( Od piatku pisze im na contact i live chat'a kiedy znow bedzie aktywny kupon i ceny stabilne, ale do dzis cisza. Chyba sie juz skonczyly piekne ceny u nich - szkoda.
mates21
 
Posty: 83
Dołączył(a): 19 lip 2014, o 11:29
Pochwały: 1
Telefon:: Jajko G2F

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości

  • Reklama