• Reklama

mobilehike.com - opinie o sklepie

Dowiesz się tu jak robić zakupy na aliexpress, jak płacić na aliexpress, czy zapłacisz cło i Vat, co robić jak telefon zostanie zatrzymany przez celników, jak odesłać telefon do chin, jak prowadzić spór na aliexpress, zwrot płatności z aliexpress, reklamacje, gdzie śledzić przesyłki i nie przegapisz też promocji na aliexpress i innych chińskich sklepach.
Regulamin działu
Zakładając nowy watek upewnij się, czy taki sam temat nie został już poruszony na forum (w tym celu użyj opcji 'szukaj')
Nowo tworzone wątki: w złych działach/na poruszane wcześniej tematy/z pytaniami na które już wielokrotnie udzielono odpowiedz będą ZAMYKANE / USUWANE

Re: mobilehike.com - opinie o sklepie

Postprzez namex » 26 lut 2016, o 23:28

kejser napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Przy tej cenie, ciężko uwierzyć w gratisy.
Zobaczymy co będzie z moim zamówieniem, oby było jak pisze "kejser".
namex
 
Posty: 21
Dołączył(a): 29 gru 2015, o 11:27
Telefon:: nexus

Reklama

Re: mobilehike.com - opinie o sklepie

Postprzez tpawel » 26 lut 2016, o 23:58

marcz123456 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

W czym problematyczny? Ze chwile bylo tanio?

Wyslane z G7 przez Tapatalk
tpawel
VIP
 
Posty: 2913
Dołączył(a): 23 lut 2015, o 12:14
Pochwały: 88
Telefon:: redmi/cool1
ROM: miui9/leree3

Re: mobilehike.com - opinie o sklepie

Postprzez kejser » 26 lut 2016, o 23:59

marcz123456 Gościu co ja mam Ci udowadniać , sam miałem obawy odnośnie zakupu w tym sklepie i intensywnie śledziłem ten wątek, chciałem pomóc osobom mającym wątpliwości.
kejser
 
Posty: 5
Dołączył(a): 23 lut 2016, o 20:55
Telefon:: nokie e52

Re: mobilehike.com - opinie o sklepie

Postprzez namex » 27 lut 2016, o 00:22

Teraz chyba mają jakiś bałagan;
np. dla naszej oferty
http://www.mobilehike.com/xiaomi-redmi- ... -1200.html
cena regularna: $125.99
rabat: Save: -10%off
i ostateczna cena: Sale: $138.59

Ciekawe co z tym będzie ;)
namex
 
Posty: 21
Dołączył(a): 29 gru 2015, o 11:27
Telefon:: nexus

Re: mobilehike.com - opinie o sklepie

Postprzez szymi » 27 lut 2016, o 01:12

Co by nie mówić dobrego translatora używasz ;D
szymi
AKTYWNY
 
Posty: 774
Dołączył(a): 6 cze 2014, o 22:13
Pochwały: 69
Telefon:: Vernee Thor

Re: mobilehike.com - opinie o sklepie

Postprzez namex » 27 lut 2016, o 01:17

szymi napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


lepszy taki niż od googla ;)
namex
 
Posty: 21
Dołączył(a): 29 gru 2015, o 11:27
Telefon:: nexus

Re: mobilehike.com - opinie o sklepie

Postprzez lukasq95 » 27 lut 2016, o 11:49

dzisiaj mój redmi 3 przyleciał do warszawy to po niedzieli do mnie dojdzie mam nadzieję że bez VAT ;)
lukasq95
 
Posty: 9
Dołączył(a): 26 lut 2016, o 22:11
Telefon:: redmi note 2
ROM: miui polska

Re: mobilehike.com - opinie o sklepie

Postprzez pakerps » 29 lut 2016, o 14:44

Napisałem do nich czy promocja na to że oddają VAT obowiązuje i dostałem odpowiedź :

| 29.02.2016 11:22:43 | Mobilehike: acutally we send the package as gift,and low the declare price,that can help to avoid the tax
| 29.02.2016 11:22:56 | Mobilehike: but if you pay for the tax,we will pay back the tax to you
Avatar użytkownika
pakerps
AKTYWNY
 
Posty: 242
Dołączył(a): 2 gru 2013, o 11:03
Pochwały: 10
Telefon:: chiński :)

Re: mobilehike.com - opinie o sklepie

Postprzez sieracki » 29 lut 2016, o 16:17

Na ich stronie zniknęła również informacja, że zwrot podatku obowiązuje do 5 lutego 2016, a pojawiła się taka informacja:
4.This is only for the registered airmail package,not available for the Express way package(Like DHL or EMS).

pakerps napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
sieracki
 
Posty: 16
Dołączył(a): 19 lut 2016, o 17:14
Pochwały: 1
Telefon:: Sony xperia S

Re: mobilehike.com - opinie o sklepie

Postprzez LBN86 » 29 lut 2016, o 17:33

A pytał ktoś możne ocb z tymi cenami-10% na stronie które tak naprawdę podnoszą wszystkie ceny.
LBN86
 
Posty: 43
Dołączył(a): 17 gru 2015, o 11:44
Telefon:: samsung

Re: mobilehike.com - opinie o sklepie

Postprzez marcoos1 » 29 lut 2016, o 18:14

Zniżka "-10%". Podwójny minus czyli plus. I faktycznie cena po "zniżce" jest wyższa niż bez niej.
marcoos1
VIP
 
Posty: 1030
Dołączył(a): 14 sty 2014, o 00:37
Pochwały: 80
Telefon:: samsung

Re: mobilehike.com - opinie o sklepie

Postprzez lukasq95 » 3 mar 2016, o 00:22

dzisiaj do mnie doszedł redmi 3 singapore postem więc żaden przekręt nówka sztuka zafoliowana z gratisami jakimis folia szklo ochronne case silikonowy sluchawki rysik jakas nalepka rybka plastikowa i jeszcze jakies pierdoły https://imgur.com/RtubxJw
lukasq95
 
Posty: 9
Dołączył(a): 26 lut 2016, o 22:11
Telefon:: redmi note 2
ROM: miui polska

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

  • Reklama