• Reklama

mobilehike.com - opinie o sklepie

Dowiesz się tu jak robić zakupy na aliexpress, jak płacić na aliexpress, czy zapłacisz cło i Vat, co robić jak telefon zostanie zatrzymany przez celników, jak odesłać telefon do chin, jak prowadzić spór na aliexpress, zwrot płatności z aliexpress, reklamacje, gdzie śledzić przesyłki i nie przegapisz też promocji na aliexpress i innych chińskich sklepach.
Regulamin działu
Zakładając nowy watek upewnij się, czy taki sam temat nie został już poruszony na forum (w tym celu użyj opcji 'szukaj')
Nowo tworzone wątki: w złych działach/na poruszane wcześniej tematy/z pytaniami na które już wielokrotnie udzielono odpowiedz będą ZAMYKANE / USUWANE

Re: mobilehike.com - opinie o sklepie

Postprzez Adam77 » 22 mar 2016, o 11:13

Ja placilem kartą podpieta w złotówkach i wróciła taka sama kwota na kartę jaką zapłaciłem
Adam77
 
Posty: 47
Dołączył(a): 19 paź 2015, o 16:24
Pochwały: 4
Telefon:: Galaxy s5

Reklama

Re: mobilehike.com - opinie o sklepie

Postprzez AMIGAnTOMEK » 22 mar 2016, o 11:17

Mam tak samo. Czekam na zwrot ale w szczegółach mam kwotę w zł taką jaką zapłaciłem, czyli stosują wysoki przelicznik ale w oboie strony ten sam.
AMIGAnTOMEK
 
Posty: 48
Dołączył(a): 7 mar 2016, o 10:41
Pochwały: 1
Telefon:: Lumia 640 LTE

Re: mobilehike.com - opinie o sklepie

Postprzez dziaduuu » 22 mar 2016, o 12:24

Witam
Rozstrzygnięcie pozytywne, jest zwrot na koncie paypala +109.99 Dolcow, tyle ile zaplaciłem. No a że część zapłaciłem w złotówkach a część w dolarach to widze ze we zwrocie jest taka sama kwota pln jaką wysłałem. Takze wszystko gites :) No to szukam czegoś w dobrej cenie ale u sprawdzonych gości :)
dziaduuu
 
Posty: 9
Dołączył(a): 18 gru 2014, o 01:20
Pochwały: 5
Telefon:: GT-S5839i

Re: mobilehike.com - opinie o sklepie

Postprzez zaqwsx » 22 mar 2016, o 17:27

snajp napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Nie wiesz to nie pisz głupot wszystko odzyska łącznie z przewalutowaniem ile wydał nic nie straci.
zaqwsx
 
Posty: 32
Dołączył(a): 25 lis 2015, o 18:57
Telefon:: k800i

Re: mobilehike.com - opinie o sklepie

Postprzez widmo82 » 22 mar 2016, o 21:19

Bez spinki, na luzie, paypal zatwierdził zwrot kasy. Pozdrawiam panikarzy :)
Sprzedam: Xiaomi Miband 2
Avatar użytkownika
widmo82
AKTYWNY
 
Posty: 704
Dołączył(a): 29 sie 2013, o 23:43
Pochwały: 24

Re: mobilehike.com - opinie o sklepie

Postprzez damian08141 » 26 mar 2016, o 17:55

Płaciłem kartą i otrzymałem pełen zwrot co do grosza.
damian08141
 
Posty: 18
Dołączył(a): 23 paź 2014, o 17:57
Pochwały: 1
Telefon:: cubot 99 gt

Re: mobilehike.com - opinie o sklepie

Postprzez tomellada » 6 maja 2016, o 16:56

Temat chyba do zamknięcia... Każdy dostał kasę, sklepu nie ma... Co tu jeszcze pisać...
tomellada
 
Posty: 68
Dołączył(a): 30 cze 2014, o 09:25
Pochwały: 2
Telefon:: Note2
ROM: CM11

Re: mobilehike.com - opinie o sklepie

Postprzez fake4r » 6 maja 2016, o 16:58

W sumie nic, i nikt tu nic nie pisał od ponad miesiąca, więc po co odkopywać? Może ktoś jeszcze chcieć coś dodać.
Avatar użytkownika
fake4r
VIP
 
Posty: 6009
Dołączył(a): 4 lip 2013, o 12:55
Lokalizacja: ChRL
Pochwały: 211
Telefon:: Redmi Note 5 Pro

Re: mobilehike.com - opinie o sklepie

Postprzez microbi » 6 maja 2016, o 21:24

Polecam ten sklep, szybki zwrot kasy.

Kolejna bardzo istotna sygnatura pod postem
Avatar użytkownika
microbi
 
Posty: 63
Dołączył(a): 2 maja 2015, o 12:30
Telefon:: Wiele

Poprzednia strona

Powrót do Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

  • Reklama