• Reklama

Lenovo A660 - Problemy

Lenovo A660 - Problemy

Postprzez gaucho93 » 14 lip 2013, o 10:50

Cześć. Mam kilka problemów z użytkowaniem tego telefonu, powoli ogarniam już coraz lepiej Androida, ale kilka rzeczy jeszcze nie działa, albo nie wiem jak je uruchomić o to one:

1. Brak całkowitego spolszczenia.
2. Brak słownika T9, słowa trzeba dodawać kolejno...
3. Brak możliwości zmiany strefy czasowej w ustawieniach zegara, co powoduje, że nie ma automatycznego czasu.
4. W spisie ostatnich połączęń zamiast nazwy kontaktu czasem pojawiają się tylko numery.
5. Niektóre gry/aplikacje mimo zgodności urządzenia powodują przy instalacji reset telefonu.
6. GPS działa tylko przy uzyciu WIFI lub Pakietu Danych??
7. Wybieranie głosowe google nie działa.
8. Przy wchodzeniu w niektore opcje (np. ustawienia strefy czasowej) pojawia się komunikat "..... aplikacja została zatrzymana"

Info o moim telefonie:
Numer modelu: Lenovo A660
Wersja systemu Android: 4.0.4
Wersja pasma podstawowego: A660.V2, 2012/06/06 00:30
Numer kompilacji: A660_S019_12082
gaucho93
 
Posty: 3
Dołączył(a): 1 lip 2013, o 22:07
Lokalizacja: Przemyśl

Reklama

Postprzez Will5on » 14 lip 2013, o 23:16

1.Potwierdzam...jest 90%
2.Instalujesz Swift Key
3.U mnie działa
4.U mnie działa
5.Potwierdzam- szukam rozwiazania
6.Nie wiem, nie uzywam
7.Jest tu jakiś problem, ale chyba chodzi o nakładkę Smart....opisałem problem w innym poście.
8.Nie stwierdziłem.

Jakby nie było to za takie pieniądzę nie śmiem narzekać.
Will5on
 
Posty: 70
Dołączył(a): 1 lip 2013, o 23:10
Lokalizacja: Kątownia
Pochwały: 3

Postprzez gaucho93 » 15 lip 2013, o 16:40

Ja też nie narzekam, jestem bardzo zadowolony. :) ale szukam rozwiązania,aby wszytsko działało.
gaucho93
 
Posty: 3
Dołączył(a): 1 lip 2013, o 22:07
Lokalizacja: Przemyśl

Postprzez szczypcu » 20 lip 2013, o 01:51

4- należy z książki adresowej usunąć +48
Homo sum, humani nihil a me alienum puto
szczypcu
 
Posty: 4
Dołączył(a): 15 cze 2013, o 22:28
Lokalizacja: Jastrzębie Zdrój

Re: Lenovo A660 - Problemy

Postprzez deepblue » 20 wrz 2013, o 13:44

gaucho93 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


8. Zmień język na angielski -> zmień ustawienia czasu - zmień język na polski. Sprawdzone, działa
deepblue
deepblue
 
Posty: 30
Dołączył(a): 9 wrz 2013, o 02:26
Pochwały: 1


Powrót do Pomoc techniczna



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

  • Reklama