• Reklama

LeEco Le Pro 3

LeTV LeEco X500, X600, X800, Le2, Le1, LeMax Le Max 2
ROMy, aktualizacje, pomoc, opinie,

Re: LeEco Le Pro 3

Postprzez kazmirz » 23 gru 2017, o 01:16

Mam na sprzedaz X720 4gb wiecej na PRIV
kazmirz
 
Posty: 99
Dołączył(a): 11 lis 2012, o 16:54
Lokalizacja: Leszno

Reklama

Re: LeEco Le Pro 3

Postprzez colander » 24 gru 2017, o 00:36

Czy na x720 jest przyzwoity port miui? Używa ktos?
colander
 
Posty: 46
Dołączył(a): 18 mar 2015, o 17:28
Pochwały: 1

Re: LeEco Le Pro 3

Postprzez kazmirz » 24 gru 2017, o 00:37

Oj nie pasuje mi ten soft.wiec w tym nie pomogę
kazmirz
 
Posty: 99
Dołączył(a): 11 lis 2012, o 16:54
Lokalizacja: Leszno

Re: LeEco Le Pro 3

Postprzez kastomat » 24 gru 2017, o 01:23

Panowie mam pewien problem z x720 . Wgrałem TWRP i zrobiłem backup. Chciałbym go zgrać z pamięci telefonu na komputer i problem pojawia się przy próbie skopiowania/przeniesienia go na dysk laptopa - pojawia się komunikat Błąd przenoszenia pliku lub folderu. Na telefon mogę zgrać wszystko ale w drugą stronę już nie. Jest wykrywany jako Le Pro 3 bez względu czy włączę tryb debugowania czy nie, zaznaczę Połącz jako: urządzenie multimedialne MTP problem jest ten sam. Zmieniałem gniazda usb w laptopie i kable . dalej to samo... jakieś pomysły ? wersja systemu 26S z językiem polskim (częściowym) - tak go otrzymałem od chińczyka
kastomat
 
Posty: 76
Dołączył(a): 10 lis 2012, o 22:37
Lokalizacja: poland

Re: LeEco Le Pro 3

Postprzez marik1 » 24 gru 2017, o 02:00

Ja sugeruję przywrócenie ustawień fabrycznych - w moim przypadku po tym dopiero zaczęło działać połączenie z PC. A jeśli chcesz cos przerzucić, zrób to przez sieć.
LeEco Le Pro3 6/64
marik1
 
Posty: 129
Dołączył(a): 13 cze 2016, o 20:17
Pochwały: 3
Telefon:: LeEco
ROM: EUI

Re: LeEco Le Pro 3

Postprzez kastomat » 24 gru 2017, o 02:06

W tym problem, że zrobiłem full reset, nie wgrywałem jeszcze nic tylko twrp chciałem zrobić backup i wrzucić inny rom. Na telefon mogę kopiować wszystko a w drugą stronę wszystko poza BACKUPEM,... chciałem go skompresować do jednego pliku ale wyskakuje błąd przy próbie kompresji w winrarze. Backup robiłem 2 razy z opcją kompresji i bez w TWRP - nie ma opcji przeniesienia tego poza telefon...

[EDIT]
Ok ciekawostka. Zmieniłem Rom na 26s_MagiskRoot_v4A_xposed_C.B.G_tora33 i problem ten dalej występuje. Nie mogę skopiować backupu na komputer. Co do samego romu tora33 jest lepiej spolszczony ma od razu magiska i parę innych użytecznych apek, Potestuję i dam znać czy warto wrzucić
kastomat
 
Posty: 76
Dołączył(a): 10 lis 2012, o 22:37
Lokalizacja: poland

Re: LeEco Le Pro 3

Postprzez kastomat » 24 gru 2017, o 11:10

kastomat napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
Jest dobrze, nawet bardzo dobrze jeśli chodzi o system, po nieprzespanej nocy dalej walczę o możliwość skopiowania backupu zdobionego w TWRP poza tym jestem bardzo zadowolony z zakupu tego smarta za równe 700 zł.

Wynik AnTuTu dla osób, które się jeszcze wahają. Zapomniałem wyłączyć parę apek które chodziły w tle także można uznać 160 tys za wynik spokojnie do osiągnięciaObrazek

Wysłane z mojego LEX720 przy użyciu Tapatalka
kastomat
 
Posty: 76
Dołączył(a): 10 lis 2012, o 22:37
Lokalizacja: poland

Re: LeEco Le Pro 3

Postprzez Szczotek » 24 gru 2017, o 22:00

Ja zamowilem za 750zl.
Bardziej mnie interesuje jakosc zdjec i czas dzialania na baterii.
Obecnie dzialam na Redmi Note4
Szczotek
 
Posty: 6
Dołączył(a): 9 wrz 2016, o 13:14
Telefon:: Jiayu S3
ROM: Extreme

Re: LeEco Le Pro 3

Postprzez kastomat » 25 gru 2017, o 02:53

Szczotek napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
Czas jeszcze testuję, niestety jakość zdjęć jest wyraźnie gorsza niż np. Fotki robione przy startowych ustawieniach cool1 żony.

Wysłane z mojego LEX720 przy użyciu Tapatalka
kastomat
 
Posty: 76
Dołączył(a): 10 lis 2012, o 22:37
Lokalizacja: poland

Re: LeEco Le Pro 3

Postprzez Szczotek » 26 gru 2017, o 16:39

Tymi fotkami mnie martwisz. Wydaje mi sie ze powinni byc lepiej niz w Redmi Note4 ktory jest znany z takiego sobie aparatu. W podobnym okresie ma mi przyjechac jeszcze Redmi 5 Plus i będę testowac
Szczotek
 
Posty: 6
Dołączył(a): 9 wrz 2016, o 13:14
Telefon:: Jiayu S3
ROM: Extreme

Re: LeEco Le Pro 3

Postprzez kastomat » 26 gru 2017, o 18:05

Szczotek napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
Śledzę wątek na xda o przerzuceniu Google camera i patchu odblokowującym api2 ale u siebie jakoś nie udało mi się tego prawidłowo wrzucić żeby zabanglało.

Wysłane z mojego LEX720 przy użyciu Tapatalka
kastomat
 
Posty: 76
Dołączył(a): 10 lis 2012, o 22:37
Lokalizacja: poland

Re: LeEco Le Pro 3

Postprzez Szczotek » 26 gru 2017, o 21:33

Teoretycznie jakosc zdjec powinna byc bardzo dobra. Na poziomie xiaomi mi5s.
Sprzetowo bardzo podobny sprzet jesli nie identyczny.
Sensor sony, elektroniczna stabilizacja
Wiem ze nie ma co porownywac do Galaxy s8 czy iphone x.
Jakosc fotek mi5 by mi w zupelnosci wystarczyla ale pewnie blizej mi5s bedzie.
Telefon glownie wymieniam z powodu quick charge 3.0, agregacji pasm, jakosci zdjec, NFC, wifi 802.11AC w 2x2 a nie 1x1 no i wydajnosci.
Dokladnie w takiej kolejnosci jak wymienilem a jako wzorcowy telefon biore Redmi Note4.
Soft bede zmienial na Omnirom. Podobno bardzo dobry
Szczotek
 
Posty: 6
Dołączył(a): 9 wrz 2016, o 13:14
Telefon:: Jiayu S3
ROM: Extreme

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do LeTV LeEco



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama