Switch to full style
W tym dziale można przeczytać i umieścić recenzje chińskiego telefonu lub tabletu.
Odpowiedz

Re: Odp: KingSing S2 recenzja, test klona LG G3

29 wrz 2014, o 19:28

marxxx napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

A dokładają jakieś gifty?
Niby kupiłem na 1949 ale przy płatności okazało się że nie może być zrealizowana transakcja bo do mBanku nie doszły jeszcze pieniądze z mojego podstawowego konta w City. Mógłbym niby zrobić szybki przelew, ale po cholere drugi raz płacić a i jeszcze dopłacać za usługę.
Pewnie jutro kupię w GB.
Mógłbyś odpowiedzieć na temat tych zdjęć, o które pytałem na priv?

Wysłane z mojego GT-I9300 / Freelander i20 przy użyciu Tapatalka

Re: KingSing S2 recenzja, test klona LG G3

29 wrz 2014, o 20:32

Zdjęcia to najsłabsza strona tego telefonu, u mnie wychodza mało ostre i mgliste. chyba żw na aparacie jest folia?
na przycisku była, też bym się nie domyślił gdyby nie zadzior.

Film się ładuje na YT

Re: KingSing S2 recenzja, test klona LG G3

29 wrz 2014, o 20:35

no prawdę mówiąc to ja na każdym tablecie i telefonie miałem na kamerach malutkie folie. lepiej sprawdź. zdziwiłbym się jakby jej nie było.

Re: KingSing S2 recenzja, test klona LG G3

29 wrz 2014, o 21:07

telefon będę sprzedawał więc nie chcę tam drapać, ale jak jest folia, to jest nałożona bardzo precyzyjnie.

Re: KingSing S2 recenzja, test klona LG G3

29 wrz 2014, o 22:11

Jednak pieniądze doszły i kupiłem.
Jakbyś wcześniej dał znać, że sprzedajesz to może mogłem odkupić :-)

Re: KingSing S2 recenzja, test klona LG G3

29 wrz 2014, o 22:23

dodałem film z działaniem systemu

Re: KingSing S2 recenzja, test klona LG G3

29 wrz 2014, o 22:28

marxxx napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Dziekuje Marxxx za dodanie tego filmu:) i jeszcze tylko takie drobne pytanie odnosnie tego ich swieta rozumiem ze zaczyna/zaczelo sie dzisiaj i konczy sie 5 pazdziernika i w tym czasie przesylki nie beda realizowane? dopiero po 5 pazdziernika tak?

Re: KingSing S2 recenzja, test klona LG G3

30 wrz 2014, o 04:23

elephant_ml napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


It is $103.99+Free Shipping in Gearbest.com.
:mrgreen: :mrgreen:

Re: KingSing S2 recenzja, test klona LG G3

30 wrz 2014, o 22:26

[quote]Daro86 napisał(a):<br /jeszcze tylko takie drobne pytanie odnosnie tego ich swieta rozumiem ze zaczyna/zaczelo sie dzisiaj i konczy sie 5 pazdziernika i w tym czasie przesylki nie beda realizowane? dopiero po 5 pazdziernika tak?<br/>

Nie wiem jak z tym ich świętem, ale ja kupiłem telefon wczoraj wieczorem (zresztą o tym piszę 3 posty wyżej), o 5 rano miałem emaila z potwierdzeniem zakupu, a dzisiaj rano w statusie zamówienia "items shipped" i numer paczki w SG. Oczywiście śledzenia przesyłki jeszcze nigdzie nie ma bo to za wcześnie, ale zobaczymy jutro. Pisałem na infolinię 1949deal, czy fizycznie wysłali, czy tylko nadali numer i leży do 5tego, ale na razie brak odpowiedzi. Jutro się pewnie wszystkiego dowiem.


Wysłane z mojego GT-I9300 / Freelander i20 przy użyciu Tapatalka

Re: KingSing S2 recenzja, test klona LG G3

1 paź 2014, o 01:01

Ok elephant_ml dzieki za odpowiedz troche mnie to zastanawialo czy wysylaja czy nie wysylaja ale skoro dostales numer paczki to chyba nie ma to wiekszego wplywu choc to dopiero sie okaze, bede Ci wdzieczny jak podzielisz sie informacja co Ci odpisali

Re: KingSing S2 recenzja, test klona LG G3

1 paź 2014, o 21:09

orientujecie się czy gearbest wysyła paczki jako gift?

Re: KingSing S2 recenzja, test klona LG G3

1 paź 2014, o 21:32

Myśle, że najlepiej jest do nich napisać i wtedy sprawa bedzie jasna ale może ktoś kupował od nich to niech sie wypowie , może sam do nich napisze bo mam zamiar sam sobie telefon zamowić właśnie z Gearbest wiec pasuje sie zorientować co i jak
Odpowiedz