Jiayu G4s problem z dotykiem

Jiayu G4s problem z dotykiem

Postprzez Wieczniak11 » 3 sty 2015, o 23:30

Cześć mam problem przy prawie samej górze nie działa mi dotyk pasek poziomo. Nie żeby to był jakiś problem ale przy np. zamykaniu messengera czy
usuwania aplikacji z pulpitu mam problem.Liczę na waszą pomoc

Z gory dziękuje
Wieczniak11
 
Posty: 39
Dołączył(a): 11 lip 2014, o 10:50
Telefon:: Jiayu G4s

Reklama

Re: Jiayu G4s problem z dotykiem

Postprzez wojtekwojtek » 15 sty 2015, o 00:23

Ekran do wymiany. Padł Ci dotyk. Czasem pada pasek lub dwa..
wojtekwojtek
 
Posty: 30
Dołączył(a): 12 lis 2013, o 14:00
Telefon:: Mi4 LTE 16GB
ROM: 4.4 Xiaomi.eu

Re: Jiayu G4s problem z dotykiem

Postprzez lolek234 » 14 cze 2015, o 14:49

Mi też właśnie nie działa dotyk przy samej górze nic nie robiłem telefon ani razu nie spadł tylko dziwne jest to,że dotyk przestał działać po aktualizacji androida do 4.4 i instalacji nowego ROMU. Czy ktoś mógłby mi pomóc rozwiązać problem. Wieczniak a tobie też po aktualizacji przestał działac?
lolek234
 
Posty: 4
Dołączył(a): 28 maja 2015, o 18:09
Telefon:: Iphone 5

Re: Jiayu G4s problem z dotykiem

Postprzez kamilka-kinia » 21 sie 2015, o 19:31

Podnoszę temat, u mnie jy g4s, nie działa pasek ekranu w górnej części wyświetlacza, ktoś wymieniał juz moze wyświetlacz, badz sam digitizer?

Wysłano z mojego G4S
kamilka-kinia
 
Posty: 26
Dołączył(a): 23 wrz 2014, o 22:04
Telefon:: sony

Re: Jiayu G4s problem z dotykiem

Postprzez MrMajst3r » 21 sie 2015, o 21:06

Jiayu G4S ma ekran OGS, trzeba wymienić komplet digitizer + LCD.
Avatar użytkownika
MrMajst3r
 
Posty: 145
Dołączył(a): 8 sty 2014, o 20:18
Pochwały: 17
Telefon:: Xiaomi Mi4
ROM: xiaomi.eu

Re: Jiayu G4s problem z dotykiem

Postprzez wilkw » 26 sie 2015, o 10:15

Co to znaczy, że ma OGS, nie można oddzieliś dotyk od digitalizera?
Czy warto kupować na tej aukcji? Czy sprzedawca jest wiarygodny?
http://www.aliexpress.com/item/In-Stock ... 55717.html
Jiayu g4c - Honor 3c - Nubia Z7 max - Sharp Z3 - Sharp Aquos S2 - aktualnie SHARP AQUOS S3
wilkw
AKTYWNY
 
Posty: 234
Dołączył(a): 1 mar 2014, o 22:54
Pochwały: 11
Telefon:: Sharp Aquos S3
ROM: 8.0


Powrót do Pomoc techniczna



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama
cron