• Reklama

jiayu g2s

jiayu g2s

Postprzez krisz2509 » 13 sty 2013, o 22:40

witam wszystkich wlasnie otrzymalem ten telefonik
wykonanie spoko - super sprawa z srebna metalowa obwodka
pracuje na android 4.1.2
super chodzi na 2 simach (nie mam co prawda porownania)
niestety bez polskiej wersji - czy mozna jakos dograc ?
PYTANKO - jestem dopiero swiezy w andriodzie
do czego sluza aplikacje superuser i upgrade system
krisz2509
 
Posty: 4
Dołączył(a): 13 sty 2013, o 22:30
Lokalizacja: przybradz

Reklama

Re: jiayu g2s

Postprzez Damian » 14 sty 2013, o 21:57

[quote="krisz2509"]witam wszystkich wlasnie otrzymalem ten telefonik
wykonanie spoko - super sprawa z srebna metalowa obwodka
pracuje na android 4.1.2
super chodzi na 2 simach (nie mam co prawda porownania)
niestety bez polskiej wersji - czy mozna jakos dograc ?
PYTANKO - jestem dopiero swiezy w andriodzie
do czego sluza aplikacje superuser i upgrade system[/quote]

Ty na pewno masz G2S? Bo na aliexpres patrzę foty i on nie ma miejsca
na drugiego sima.
superuser jest potrzebny dla zrootowanych androidów, drugi app może być
dodatkiem producenta.
Damian
 

Postprzez krisz2509 » 15 sty 2013, o 00:01

100% G2S
drugi sim wchodzi dokladnie pod pierwszy dlatego nie widac gniazda
ale telefonik godny polecenia wyswietlacz super i bateria tez niezle sie sprawuje u mnie dochodzi do 2 dni, nowy procek 6577T 1,2 ghz tez niezle sobie radzi
i ten metalowy pasek na zewnatrz sprawia ze telefon sprawia wrazenie niezniszczalnego
krisz2509
 
Posty: 4
Dołączył(a): 13 sty 2013, o 22:30
Lokalizacja: przybradz

Postprzez bumbum » 15 sty 2013, o 21:57

Ładny. Cena porównywalna z G3, tyle ze mniejsza rozdziałka, słabsza bateria , nie wiem czy ma retine i gorilla glass, ale chyba nie. Ale procek lepszy. Zrób test "antutu" jak mozesz?
Masz ROOTa w takim razie. Zainstaluj sobie Titanium Backup. Bardzo przydatna apka.
Xiaomi Redmi Note 3 Pro
Avatar użytkownika
bumbum
VIP
 
Posty: 1195
Dołączył(a): 17 paź 2012, o 22:20
Lokalizacja: Honolulu
Pochwały: 29
Telefon:: Cool1 Dual C106-9
ROM: stable 5.8.017s

Postprzez krisz2509 » 17 sty 2013, o 23:36

gorilla glas jest,
wyswietacz to IPS 960*540 QHD nie wiem jak sie to ma do retiny natomiast wyglada super
co do rozmiaru to wybieralem jak najmniejszy i ten wlasnie taki byl
co do ceny 220S z druga bateria,ladowarka biurkowa,rysikiem i przesylka dhl
w przedsprzedazy tyle ze 3 dni przed koncem

[ Dodano: 2013-01-17, 21:47 ]
podaje wyniki
total 7489
cpu 3274
ram 1447
gpu 1977
i/o 791
krisz2509
 
Posty: 4
Dołączył(a): 13 sty 2013, o 22:30
Lokalizacja: przybradz

Postprzez INTseed » 20 lut 2013, o 22:16

Czy ten telefon wspiera Aero2 ?
W tym temacie widać na zdjęciu że tak.[hide]
http://forum.china-iphone.ru/viewtopic.php?f=70&t=23761[/hide]
Jednak to tylko zdjęcie.
Ktoś ma możliwości zapytania się sprzedawców w china jak to jest z tym telefonem ?
Wysłałem PW do krisz2509 zobaczymy czy odpowie.
Ostatnio edytowano 20 lut 2013, o 23:29 przez INTseed, łącznie edytowano 1 raz
INTseed
VIP
 
Posty: 1106
Dołączył(a): 19 sty 2013, o 13:31
Lokalizacja: z internetu
Pochwały: 18

Postprzez madmax13 » 21 lut 2013, o 21:36

Hej, może wiecie już coś w temacie AERO2 na tym telefonie? działa?
madmax13
 
Posty: 1
Dołączył(a): 21 lut 2013, o 21:25
Lokalizacja: Białystok

Postprzez markus70 » 22 lut 2013, o 14:10

madmax13 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Według specyfikacji producenta, nie będzie działać [hide]
Jiayu G2S[/hide]
Ostatnio edytowano 22 lut 2013, o 16:34 przez markus70, łącznie edytowano 1 raz
markus70
VIP
 
Posty: 951
Dołączył(a): 31 paź 2012, o 14:15
Lokalizacja: Somewhere in Poland ;)
Pochwały: 16
Telefon:: HongMi 1S :)

Re: jiayu g2s

Postprzez MrKajtoslaw » 24 lut 2013, o 15:47

Na XDA można poczytać o kłopotach z GPS, czy twój egzemplarz bez problemu wyszukuje satelity i znajduje lokalizacje?
MrKajtoslaw
 
Posty: 10
Dołączył(a): 21 lis 2012, o 23:56
Lokalizacja: Warszawa

Postprzez krisz2509 » 7 cze 2013, o 13:15

Witam wszystkich

wracam na forum by podzielic sie moja opinia na temat tego telefonu

Na poczatek tel nie obsluguje AERO2 (wlasne otrzymalem karte i sprawdzilem osobiscie)

Osobiscie jestem zadowolony z tego telefonu
bateria trzyma jak trzymala
nie zawiesza sie - pracuje stabilnie

wielu skarzy sie na slaby GPS - faktycznie jest gozej niz w innych telefonach ale umnie jakos dziala
zauwazylem ze problemy sa jak ustawiona jest WCMDA w telefonie
(ustawienie na pierwszej sieci automatycznie przestawia w sieci drugiej)

Dla mnie ten telefon jest super
nie duzy, wytrzymaly, i do tego stabilnie pracuje w dualu
zreszta jak ktos chce wodotryski to niech za ta kwote sie ich nie spodziewa

Przymierzam sie do G5

i pytanko czy WCMDA 850 obsluzy AERO2
krisz2509
 
Posty: 4
Dołączył(a): 13 sty 2013, o 22:30
Lokalizacja: przybradz

Postprzez marx » 7 cze 2013, o 22:25

krisz2509 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


nie obsłuży
marx
Administrator
 
Posty: 7322
Dołączył(a): 6 mar 2010, o 02:35
Lokalizacja: aliexpress
Pochwały: 224
Telefon:: Dual sim


Powrót do Dyskusja o telefonach JiaYu



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama