Jiayu G2F 8GB

Jiayu G2F 8GB

Postprzez wilkw » 26 lut 2015, o 13:18

Czy ktoś posiada G2F 8GB?
Podobno jest tam KitKat a rozdzielczość ekranu jest taka sama jak w poprzednim modelu?.
Jiayu g4c - Honor 3c - Nubia Z7 max - Sharp Z3 - Sharp Aquos S2 - aktualnie SHARP AQUOS S3
wilkw
AKTYWNY
 
Posty: 234
Dołączył(a): 1 mar 2014, o 22:54
Pochwały: 11
Telefon:: Sharp Aquos S3
ROM: 8.0

Reklama

Re: Jiayu G2F 8GB

Postprzez piotrek_mrz » 2 mar 2015, o 23:28

Tak, mój Jiayu G2F 8GB ma Kitkata 4.4.2 i rozdzielczość ekranu to 480x854
piotrek_mrz
 
Posty: 8
Dołączył(a): 1 lut 2015, o 01:25
Telefon:: Nokia

Re: Jiayu G2F 8GB

Postprzez wilkw » 9 mar 2015, o 20:23

Kupowałeś go w Chinach? Za ile?
Jiayu g4c - Honor 3c - Nubia Z7 max - Sharp Z3 - Sharp Aquos S2 - aktualnie SHARP AQUOS S3
wilkw
AKTYWNY
 
Posty: 234
Dołączył(a): 1 mar 2014, o 22:54
Pochwały: 11
Telefon:: Sharp Aquos S3
ROM: 8.0

Re: Jiayu G2F 8GB

Postprzez piotrek_mrz » 10 mar 2015, o 08:30

Tak, na aliexpress za 97,90$
piotrek_mrz
 
Posty: 8
Dołączył(a): 1 lut 2015, o 01:25
Telefon:: Nokia

Re: Jiayu G2F 8GB

Postprzez wilkw » 11 mar 2015, o 14:24

To jak trafi na cło to jest prawie 500 zł,
Jiayu g4c - Honor 3c - Nubia Z7 max - Sharp Z3 - Sharp Aquos S2 - aktualnie SHARP AQUOS S3
wilkw
AKTYWNY
 
Posty: 234
Dołączył(a): 1 mar 2014, o 22:54
Pochwały: 11
Telefon:: Sharp Aquos S3
ROM: 8.0

Re: Jiayu G2F 8GB

Postprzez shayk » 11 mar 2015, o 15:53

wilkw napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Nie ma cla na telefony.
MEIZU MX4 < LENOVO K3 NOTE < MEIZU M2 < ELEPHONE P7000 < XIAOMI Mi3 < MEIZU M1 NOTE < EACHINE M1 < P6i < STAR N9800
Pomagam w zakupach z Chin
Avatar użytkownika
shayk
VIP
 
Posty: 1845
Dołączył(a): 4 kwi 2014, o 13:16
Pochwały: 41
Telefon:: elephone

Re: Jiayu G2F 8GB

Postprzez wilkw » 12 mar 2015, o 11:56

shayk napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Nie ma cla na telefony.


Tak wiem, chodziło mi o VAT
Jiayu g4c - Honor 3c - Nubia Z7 max - Sharp Z3 - Sharp Aquos S2 - aktualnie SHARP AQUOS S3
wilkw
AKTYWNY
 
Posty: 234
Dołączył(a): 1 mar 2014, o 22:54
Pochwały: 11
Telefon:: Sharp Aquos S3
ROM: 8.0


Powrót do Pomoc techniczna



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

cron