Jiayu 3GC WCDMA 900/2100 AERO2? jak to zrobić

Jiayu 3GC WCDMA 900/2100 AERO2? jak to zrobić

Postprzez onanconan » 26 lis 2014, o 09:24

Witam,
wczoraj otrzymałem telefon z Chin Jiayu 3GC. Na opakowaniu w dwóch miejscach jest napisane WCDMA 900/2100. GSM 900/1800.
procesor MTK6582.
http://www.needrom.com/download/jiayu-g3c-2/ mam taką tapetę. to pewnie ta wersja romu.

Do tel włożyłem kartę orange i aero 2. Aero2 ustawiłem do momentu wpisania APN, bo mam pusty ekran. Nie mogę dodać APN?

Proszę o pomoc jak to zrobić?
onanconan
 
Posty: 3
Dołączył(a): 26 lis 2014, o 09:15
Telefon:: jiayu 3gc
ROM: 4.2.2

Reklama

Re: Jiayu 3GC WCDMA 900/2100 AERO2? jak to zrobić

Postprzez wpc » 26 lis 2014, o 10:33

Kliknij lewy przycisk funkcyjny ,otworzy się menu i tam masz dodaj nowy.
Avatar użytkownika
wpc
 
Posty: 189
Dołączył(a): 11 maja 2013, o 12:19
Lokalizacja: scyzoryk
Pochwały: 10
Telefon:: co popadnie

Re: Jiayu 3GC WCDMA 900/2100 AERO2? jak to zrobić

Postprzez onanconan » 26 lis 2014, o 13:03

Czy ma znaczenie do którego slotu włożę aero2 kartę? SIM1 czy SIM2?
onanconan
 
Posty: 3
Dołączył(a): 26 lis 2014, o 09:15
Telefon:: jiayu 3gc
ROM: 4.2.2

Re: Jiayu 3GC WCDMA 900/2100 AERO2? jak to zrobić

Postprzez onanconan » 26 lis 2014, o 21:17

Już sobie poradziłem, wszystko działa idealnie, super telefon. Aero2 sprawuje się bardzo dobrze.
onanconan
 
Posty: 3
Dołączył(a): 26 lis 2014, o 09:15
Telefon:: jiayu 3gc
ROM: 4.2.2


Powrót do Pomoc techniczna



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama