• Reklama

Jaki Rom do Lenovo a820??

Postprzez lukkki » 24 maja 2013, o 10:23

IMEI zostaje nietknięte.
Co tamten zmusza, żeby się zarejestrować na jego forum... Nie zamierzam się nigdzie rejestrować:)
Tu masz linki bez żadnego rejestrowania:
Rom kolegi Infrared:
[hide]https://dl.dropboxusercontent.com/u/30576042/Lenovo/rom/A820_signed_050913_010638.zip[/hide]
Patch zmieniający parę rzeczy:
[hide]https://dl.dropboxusercontent.com/u/30576042/Lenovo/rom/A820_update_patch_from_2.2_to_2.2.1.zip[/hide]
Interfejs baterii:
[hide]https://dl.dropboxusercontent.com/u/30576042/Lenovo/rom/LenovoSystemUI-mod-CWM.zip[/hide]
Wszystko wgrywasz z poziomu CWM, które musisz najpierw jakieś angielskie wgrać.
lukkki
VIP
 
Posty: 832
Dołączył(a): 12 kwi 2013, o 18:18
Lokalizacja: EU
Pochwały: 13

Reklama

Postprzez affectpct » 24 maja 2013, o 11:24

nikogo do niczego nie zmuszam, jeżeli chce to się zarejestruje jeżeli nie chce to się nie zarejestruje ;)

Co do imei dla pewności zrób sobie kopie tak by w razie zmiany imei mógłbyś wrócić do swojego oryginalnego.
Tutaj jest opisana przygoda jak ktoś nie zrobił kopi i potem się męczył:
[hide]http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=40445038[/hide]

Linki do stron obcych wstawiać w znacznik
Kod: Zaznacz cały
Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Marxxx
Ostatnio edytowano 24 maja 2013, o 12:44 przez affectpct, łącznie edytowano 1 raz
affectpct
 
Posty: 22
Dołączył(a): 13 maja 2013, o 13:14
Lokalizacja: Z duu... żego miasta

Postprzez bloodyopel » 27 maja 2013, o 18:44

Witam! Powiedzcie mi, w tym romie [hide]http://www.needrom.com/mobile/lenovo-a820-12/[/hide] jak dograć opcję "Lenovo A820 - Translations"? Czy jest to .zip do zainstalowania z poziomu CWM, czy trzeba ręcznie podmieniać jakieś pliki na telefonie? I czy rom ten jest już w miarę w pełni spolszczony? Bo gdy jeszcze ostatnio go używałem to wyglądało to średnio...
bloodyopel
 
Posty: 82
Dołączył(a): 14 mar 2013, o 23:54
Lokalizacja: Polska ;)

Postprzez lukkki » 29 maja 2013, o 11:57

Plik Translations nie potrzebujesz, dodał tylko, aby wolontariusze dokończyli np. polskie tłumaczenie, bo wszystko po polsku nie jest.
lukkki
VIP
 
Posty: 832
Dołączył(a): 12 kwi 2013, o 18:18
Lokalizacja: EU
Pochwały: 13

Poprzednia strona

Powrót do ROM'y i modyfikacje



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama
cron