HKTR Store - opinie, doświadczenia

Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.

Re: HKTR Store - opinie, doświadczenia

Postprzez IVIagic » 10 mar 2017, o 15:22

jooa napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Wszystko działa? Łączy się bez problemu z WIFI?


WIFI, czytnik palca, BT, no wszystko chyba, USB ( co wczesniej nie działało ), mam dopiero pare dni ale do niczego nie moge się przyczepić.
IVIagic
 
Posty: 99
Dołączył(a): 29 paź 2015, o 22:23
Pochwały: 1
Telefon:: LeEco pro 3 6 /64
ROM: 64

Reklama

Re: HKTR Store - opinie, doświadczenia

Postprzez prtc » 15 mar 2017, o 19:04

Czy to normalne u hktr że processing time to az 36 dni?
prtc
 
Posty: 54
Dołączył(a): 22 mar 2016, o 08:12
Pochwały: 1
Telefon:: LG

Re: HKTR Store - opinie, doświadczenia

Postprzez jooa » 15 mar 2017, o 20:25

prtc napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Ja czekałam na samą wysyłkę 3 tygodnie, potem ponad 2 tygodnie na paczkę.
jooa
 
Posty: 11
Dołączył(a): 18 lut 2015, o 18:58
Telefon:: Samsung

Re: HKTR Store - opinie, doświadczenia

Postprzez jooa » 15 mar 2017, o 20:26

IVIagic napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Wszystko działa? Łączy się bez problemu z WIFI?


WIFI, czytnik palca, BT, no wszystko chyba, USB ( co wczesniej nie działało ), mam dopiero pare dni ale do niczego nie moge się przyczepić.


Dalej wszystko śmiga? 8-) i czy telefon był nowy (sprawdzali go?)?
jooa
 
Posty: 11
Dołączył(a): 18 lut 2015, o 18:58
Telefon:: Samsung
Góra

Re: HKTR Store - opinie, doświadczenia

Postprzez IVIagic » 16 mar 2017, o 21:03

Dalej wszystko git tak jak być powinno, jedynie ( ale to wtedy też było ) przez msg od fb nie moge nagrywać filmów ( zdjęcia działają ) , snapem i zwykłą apką moge, ale to kwestia systemu chyba, zmienił bym na MIUI ale....... no nie chce mi sie a już mam tutaj apki poinstalowane itd haha : D
IVIagic
 
Posty: 99
Dołączył(a): 29 paź 2015, o 22:23
Pochwały: 1
Telefon:: LeEco pro 3 6 /64
ROM: 64

Re: HKTR Store - opinie, doświadczenia

Postprzez jooa » 17 mar 2017, o 01:01

IVIagic napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


A jaki adres napisałeś na kopercie przy odsyłaniu? I co było w środku oprócz telefonu w pudełku (w sensie jakie dane - numer zamówienia, adres zwrotny??)?
jooa
 
Posty: 11
Dołączył(a): 18 lut 2015, o 18:58
Telefon:: Samsung

Re: HKTR Store - opinie, doświadczenia

Postprzez IVIagic » 17 mar 2017, o 07:28

jooa napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


A jaki adres napisałeś na kopercie przy odsyłaniu? I co było w środku oprócz telefonu w pudełku (w sensie jakie dane - numer zamówienia, adres zwrotny??)?


Zapytałem go o adres... Haha.... Odesłałem wszytsko oryginalnie + gratis szkło na ekranie, wiadomo pudełko kable ładowarka przejściówka. Tak sami mi odesłał.
IVIagic
 
Posty: 99
Dołączył(a): 29 paź 2015, o 22:23
Pochwały: 1
Telefon:: LeEco pro 3 6 /64
ROM: 64
Góra

Re: HKTR Store - opinie, doświadczenia

Postprzez moth » 23 mar 2017, o 15:13

Z racji tego że u goldiego na razie nie ma ssm to spytałem tonyego jak tam u niego przesyłki bez vatowe, no i odpisał że sf express musiał już jakiś miesiąc temu zaprzestać, ale teraz mają inna metodę też wolna od VATu. Także trzeba się będzie zainteresować zakupami u niego
Obrazek
Avatar użytkownika
moth
AKTYWNY
 
Posty: 481
Dołączył(a): 22 lip 2016, o 20:39
Pochwały: 38
Telefon:: oppo

Re: HKTR Store - opinie, doświadczenia

Postprzez prtc » 23 mar 2017, o 15:23

W tamtym tygodniu kupiłem telefon to dał jakiś wymyślony nr przesyłki, jak go zapytałem o prawdziwy numer to odpisał że da jak ich partner wyśle paczkę z Warszawy. Pewnie do Polski jakoś dostarcza i lokalnie przesyła do klienta.
prtc
 
Posty: 54
Dołączył(a): 22 mar 2016, o 08:12
Pochwały: 1
Telefon:: LG

Re: HKTR Store - opinie, doświadczenia

Postprzez moth » 23 mar 2017, o 15:29

Na to wygląda. Napisał że do Polski leci DHLem ok 4 dni, potem około 2 dni zajmuje opłacenie VATu i później pocztą polską idzie kolejne kilka dni. Także brzmi nieźle. Zamówię kilka telefonów i może mi notebooka jak będą teraz te urodziny aliexpressu zobaczymy jak pójdzie.
20$ za każdy kg liczy
Obrazek
Avatar użytkownika
moth
AKTYWNY
 
Posty: 481
Dołączył(a): 22 lip 2016, o 20:39
Pochwały: 38
Telefon:: oppo

Re: HKTR Store - opinie, doświadczenia

Postprzez piquadrat » 23 mar 2017, o 23:10

moth napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Dobra wiadomość. Szkoda, że nie ma Xiaomi. Sobie czekałem i czekałem z zakupem Mi5 do Anniversary a tutaj promocja +23%. Yyyych.
piquadrat
AKTYWNY
 
Posty: 324
Dołączył(a): 16 lip 2015, o 20:29
Pochwały: 13
Telefon:: brak

Re: HKTR Store - opinie, doświadczenia

Postprzez RussianYeti » 24 mar 2017, o 00:26

Ma Xiaomi. Pisałem do niego na skype, podesłał mi cennik. Ma też stronkę http://popounion.com/. Niestety oferta nie prezentuje się tak kolorowo głównie z uwagi na brak cashback. Przykładowo Redmi Note 4X kosztuje 165usd +20usd przesyłka bez vat. U Goldwaya kosztuje 153usd z kuponem. Nawet płacąc 23% vat, po uwzględnieniu 7% cashbacku taniej wychodzi zakup u Goldwaya. Mi5 3/64gb 257usd +20usd przesyłka; u Goldwaya 234usd itd. Opłaca się za to Mi Mix Pro 6/256gb za 650usd+20usd kw czy Mi Note 2 4/64gb za 431usd +20usd kw. Brakuje też LeEco x829 w jego asortymencie :shock: .
Avatar użytkownika
RussianYeti
AKTYWNY
 
Posty: 329
Dołączył(a): 21 lis 2013, o 17:32
Pochwały: 26
Telefon:: Xiaomi

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości