• Reklama

HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opinie

Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.

HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opinie

Postprzez marx » 27 kwi 2017, o 23:19

Szanowni forumowicze https://telchina.pl/

Chcielibyśmy zaoferować wam zakupy w sklepie ~ http://freetaxmall.net/ ~
Na aliexpress jako HKTR Store
Trend Resources to zaufany i bezpieczny sprzedawca smartfonów.
Obrazek


Wyróżnia nas :

1. 100% brak VATu ! O nic się nie martwisz, żadne dodatkowe opłaty Cię nie spotkają. Nie ma nawet takiej możliwości.
2. Szybka wysyłka, średnio w ciągu 7-20 dni paczka pojawia się u Ciebie !
3. Oryginalność zakupionego towaru, żadne używane i odnawiane sprzęty, zawsze tylko i wyłącznie nowe produkty.
4. Jeśli wystąpi jakikolwiek problem po odebraniu telefonu, pokaż nam zdjęcia, film, wyjaśnij problem, na pewno jakoś go razem rozwiążemy. Każdą sprawę rozpatrujemy indywidualnie.
5. Chcesz kupić kila sztuk? Żaden problem! Rozplanujemy tak paczki byś nie musiał płacić za każdą osobno! Mało? Napisz czego potrzebujesz i w jakiej ilości a rozpiszemy Ci jakąś ciekawą ofertę!
6. Chcesz płacić PayPal? Przez Ali? A może przelew bo tak prościej? Wszystkie te opcje są dostępne a z czasem utworzymy polskie konto byś nie musiał płacić za przewalutowanie ! Chcesz więcej? Robi się ! Dla płatności przelewem dostaniesz 5% rabatu.
Obrazek
7.Zamówienie można śledzić od wysyłki z Chin po odbiór w Polsce

Najczęściej zadawane pytania
1. Jak zamawiać
a) Robisz zamówienie ze strony http://freetaxmall.net/
b) Dostajesz ID zamówienia
c) Wybierasz metodę płatności :
c.1) PayPal - opłacasz a w komentarzu wpisujesz ID zamówienia.
c.2) AliExpress Payment Method - Wchodzisz w link do płatności po 1 USD, kupujesz odpowiednią ilość by opłacić zamówienie, jeśli cena to xxx.50 USD zaokrągli w górę, jeśli poniżej to zaokrąglij w dół. W komentarzy dopisz ID zamówienia ze strony.

2. Gdzie sprawdzić aktualną dostępność modeli?
Na Ali nie ma wszystkiego. Codziennie wrzucamy link pod którym możecie sprawdzić dostępność, cenę, wagę.
https://drive.google.com/drive/u/0/fold ... 0VFcGN2TzQ

Kupując telefon z ochrona od VAT odczytujemy cenę z tabeli.
Obrazek

3. Ceny
Pamiętajcie że cena zawarta w katalogu zawiera już koszty wysyłki i ubezpieczenia od VATu ! Jeśli kupujecie dwie sztuki od drugiej odejmujemy koszty wysyłki jeżeli mamy możliwość wysłać je w jednej paczce !

4. Kody rabatowe
Na obecną chwilę mamy dla was kod na -1 USD oraz silikonowe etui do każdego zakupionego telefonu.
Kod: PLMBZ92Q1JZ2B
Ważne : Etui jest traktowane jako GIFT i może zdarzyć się tak że będzie błędnie przydzielone do zamówienia lub w ogóle, jest to mało prawdopodobne ale możliwe, w takim wypadu niestety nic nie da się zrobić.


Skrócona instrukcja na zakup Telefonów Xiaomi bez ryzyka opłaty VAT

1.Na stronie http://freetaxmall.net/ wybieramy upatrzony telefon, kupujemy, używamy kodu na dodatki i -1$ PLMBZ92Q1JZ2BMOFIGLASS , nie płacimy!
Dostaniemy ID Zamówienia. Ceny z tej strony nas nie interesują!

2.W aktualnej tabeli excela sprawdzamy cenę kupionego telefonu ( w sekcji VIP FOB EU)
Obrazek
Następnie odliczamy 1$ za kod PLMBZ92Q1JZ2BMOFIGLASS i jeśli cena to xxx.50 USD zaokrąglij w górę, jeśli poniżej to zaokrąglij w dół do równego dolara.
Czyli dla przykładu 208.89 zaokrąglamy do 209$ i odejmujemy 1$ jak użyliśmy kuponu zniżkowego. Do zapłaty na aliexpress będzie 208 dolarów.
Kolory w tabeli: zielony-spadek ceny od ostatniej publikacji, czerwony-wzrost, szary- bez zmian.

3.Przechodzimy na płatności AliExpress Payment Method - Wchodzisz w link do płatności po 1 USD, kupujesz taką ilość jaka ci wyszła z obliczenia, płacisz, a w wiadomości do sprzedawcy piszesz ID Zamówienia który dostałeś ze strony freetaxmall.net
Zgodnie z przykładem, kupujemy 208 jednostek po 1$ każda.


Linki
Zapraszam was na naszą stronę Facebook : https://www.facebook.com/HKTRPolska/
Sklep : freetaxmall.net
Sklep Ali : https://trendresources.aliexpress.com/store/1806090
Email : hktrpolska@gmail.com / michta@trendresources.com
Opinie o nas : hktr-store-opinie-doswiadczenia-t32558.html

Aktualizacja 21.07.2017
marx
Administrator
 
Posty: 7638
Dołączył(a): 6 mar 2010, o 02:35
Lokalizacja: aliexpress
Pochwały: 230
Telefon:: Dual sim

Reklama

Re: HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opini

Postprzez AnimalPL » 27 kwi 2017, o 23:28

ten codzienny link jest gdzie?
AnimalPL
AKTYWNY
 
Posty: 510
Dołączył(a): 21 sty 2015, o 10:11
Pochwały: 23
Telefon:: nokia

Re: HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opini

Postprzez 2Le » 28 kwi 2017, o 00:02

"1. 100% brak VATu ! O nic się nie przejmujesz, żadne dodatkowe opłaty Cię nie spotkają. Nie ma nawet takiej możliwości. "
Skąd taka pewność?
Jak to działa?
Wierny chińczykom - aktualnie COOL1 4/32
Avatar użytkownika
2Le
AKTYWNY
 
Posty: 272
Dołączył(a): 8 kwi 2010, o 17:17
Pochwały: 3
Telefon:: Cool1

Re: HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opini

Postprzez skazi » 28 kwi 2017, o 00:08

Gdybyś poczytał trochę, to byś wiedział. Marx podał przecież linki do tematu o HKTR, ich facebooka i strony internetowej.
skazi
AKTYWNY
 
Posty: 660
Dołączył(a): 26 maja 2015, o 15:59
Pochwały: 67
Telefon:: Xiaomi Mi5
ROM: Stock

Re: HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opini

Postprzez Accoount » 28 kwi 2017, o 01:52

Honor 8 macie?
Accoount
 
Posty: 15
Dołączył(a): 4 kwi 2017, o 18:31
Telefon:: Aygo
ROM: Rom żebra

Re: HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opini

Postprzez TediPower » 28 kwi 2017, o 01:58

Jaki kurier dostarcza paczki? Np w DE

Wysłane z mojego ONEPLUS A3003 przy użyciu Tapatalka
TediPower
AKTYWNY
 
Posty: 314
Dołączył(a): 24 paź 2015, o 13:15
Pochwały: 19

Re: HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opini

Postprzez tpawel » 28 kwi 2017, o 09:29

Accoount napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Przecież jest na stronie

Wysłano z Redmi Note 4x
tpawel
VIP
 
Posty: 2743
Dołączył(a): 23 lut 2015, o 12:14
Pochwały: 86
Telefon:: redmi/cool1
ROM: miui9/leree3

Re: HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opini

Postprzez HKTR Store » 28 kwi 2017, o 09:34

AnimalPL napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Pod tym linkiem chłopaki zazwyczaj codziennie między 16:30 - 17:00 wrzucają aktualizację ( chyba że nie ma zmian to nie ).
https://drive.google.com/drive/u/0/fold ... 0VFcGN2TzQ
Proszę sugerować się plikiem China Phone price list VIP Fob EU.
2Le napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Dostajesz paczkę z Polskiego adresu, resztą się nie przejmujesz ;-) .
Accoount napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Jedynie Honor 8 NOTE i V8
http://freetaxmall.net/honor/
TediPower napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Paczka tak samo jak wcześniej, przyjdzie z Polskiego adresu pocztą polską.
Avatar użytkownika
HKTR Store
 
Posty: 100
Dołączył(a): 28 kwi 2017, o 09:08
Telefon:: LeEco pro 3 6 /64

Re: HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opini

Postprzez marcoos1 » 28 kwi 2017, o 10:19

Czy do UK paczki też wysyłacie z Polski, żeby pominąć VAT?
marcoos1
VIP
 
Posty: 1003
Dołączył(a): 14 sty 2014, o 00:37
Pochwały: 78
Telefon:: samsung

Re: HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opini

Postprzez TediPower » 28 kwi 2017, o 10:43

Tak przyjdzie ale czym dpd który ma w dup..... Odbiorców lub Hermes.
Tylko raz miałem paczkę niby udane dostarczenie paczka leżała pod drzwiami klatki schodowej bo koleś nie miał czasu zadzwonić do drzwi. A tak to żadna paczka żadne awizo do jednych i drugich. Najlepsi chyba tu są DHL i zwykła poczta bo ci drudzy upchają ile się da do skrzynki a resztę pod drzwi mieszkania jak kogoś nie ma. A nie jak śmieci przed klatkę.
Wysłane z mojego ONEPLUS A3003 przy użyciu Tapatalka
TediPower
AKTYWNY
 
Posty: 314
Dołączył(a): 24 paź 2015, o 13:15
Pochwały: 19

Re: HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opini

Postprzez Accoount » 28 kwi 2017, o 12:56

A jest szansa na zwyklego honor 8 w przyszlosci lub co proponujecie jako porownywalny telefon do 5,2 cala?
Accoount
 
Posty: 15
Dołączył(a): 4 kwi 2017, o 18:31
Telefon:: Aygo
ROM: Rom żebra

Re: HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opini

Postprzez Rafal1435 » 28 kwi 2017, o 15:53

Ceny w złotówkach na stronie są już z wysyłką?
Rafal1435
AKTYWNY
 
Posty: 567
Dołączył(a): 25 lip 2014, o 14:19
Pochwały: 21
Telefon:: Elephone P9000

Następna strona

Powrót do AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: navi i 1 gość

  • Reklama