HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opinie

Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.

Re: HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opini

Postprzez HKTR Store » 1 maja 2017, o 23:39

HKTR Store napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Jest jest :
$184,47 €172,16 3G/32G Blue
$180,40 €168,36 3G/32G Pink
$179,58 €167,60 3G/32G Gold
$179,58 €167,60 3G/32G Grey
$181,21 €169,12 3G/32G Black
$226,81 €211,63 4G/64G Pink
$215,41 €201,00 4G/64G Gold
$225,18 €210,11 4G/64G Black

Na Ali nie ma, taka polityka sklepu. Zarząd o tym decyduje, nie mamy wpływu na to.
Avatar użytkownika
HKTR Store
 
Posty: 105
Dołączył(a): 28 kwi 2017, o 08:08
Telefon:: LeEco pro 3 6 /64

Reklama

Re: HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opini

Postprzez eqmb » 2 maja 2017, o 15:27

Mam male pytanie, bo z ktos z chatboxu na stronie nie byl w stanie mi udzielic odpowiedzi.
Czym roznia sie te dwa telefony poza ramem 3gb/4gb:
- http://freetaxmall.net/original-letv-co ... rprint-id/
- http://freetaxmall.net/original-letv-co ... rprint-id/

Planowalem zakup, w kolorze srebrnym cena jest identyczna pomimo tej roznicy, zamierzone czy cos ominalem?
eqmb
 
Posty: 20
Dołączył(a): 8 gru 2014, o 04:39
Telefon:: moto g
ROM: stock

Re: HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opini

Postprzez wiertar » 2 maja 2017, o 16:23

Właśnie odebrałem note x4. Duży troche:) Czekalem łącznie 16 dni, ale pewnie temu że akurat były święta i weekand majowy. Telefon ok. Wszystko gra. No i udało mi się że aparat ma sensor sony:) z mojej strony polecam jak najbardziej.
wiertar
 
Posty: 63
Dołączył(a): 28 cze 2016, o 18:27
Telefon:: a806

Re: HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opini

Postprzez Battlefront » 3 maja 2017, o 12:01

Zamówiłem ZUK Z2 i płatność poprzez aliexpress bo Paypal policzył sobie aż 822zł :O na ali poniżej 800zł
Battlefront
 
Posty: 32
Dołączył(a): 7 sie 2016, o 20:29
Pochwały: 1
Telefon:: Samsung GS5

Re: HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opini

Postprzez petreem » 3 maja 2017, o 14:09

Czy chcąc uzyskać cashback z give assistant zakupu przez ali trzeba dokonać dokładnie z tej strony ali na którą przekierowuje nas give assistant? Strona ta przekierowuje mnie na główną stronę aliexpress i nie da się z niej wyszukać strony z płatnością po 1 USD. Czy jeśli zakupie określoną ilość usd przez strone hktr na aliexpress, cashback zostanie naliczony mimo zakupu w innej zakładce ali niż ta do której przekierowuje give assistant?
petreem
 
Posty: 6
Dołączył(a): 1 maja 2017, o 03:25
Telefon:: brak

Re: HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opini

Postprzez marcoos1 » 3 maja 2017, o 18:20

A nie możesz sobie dodać do wishlisty tej strony z płatnością po 1USD i tam przejść z głównej?

Autor postu otrzymał pochwałę
marcoos1
VIP
 
Posty: 1116
Dołączył(a): 13 sty 2014, o 23:37
Pochwały: 84
Telefon:: samsung

Re: HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opini

Postprzez panalbin » 4 maja 2017, o 10:10

Jak dla mnie to za duzo kombinowania krecenia. Chetnie kupie od was telefon jak bedę miał przycisk kup i zapłac na aliexpres a nie jakies arkusze w ezxcell kupowanie 1 $ itd. Dla mnie to jest jakiś szwindel ostry.Nie wiadomo co kupiłem nie mam żadnej gwarancji mozliwości reklamacji otworzenia sporu.
PRZESTRZEGAM PRZED TAKIMI ZAKUPAMI
panalbin
 
Posty: 82
Dołączył(a): 12 gru 2014, o 09:24
Telefon:: redmi

Re: HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opini

Postprzez qqryq » 4 maja 2017, o 11:55

petreem napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


No chyba po to jest dedykowana taka płatność?!

Naliczy bez problemu.
qqryq
 
Posty: 54
Dołączył(a): 21 maja 2015, o 15:24
Pochwały: 3
Telefon:: lenovo P2

Re: HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opini

Postprzez mtmwielgosz » 4 maja 2017, o 12:18

Numer zamówienia na aliexpress:
502555431260426

Proszę o zmianę ceny o 1$, dołączenia szkiełka MOFI i wysłanie przesyłką bez VATu :)
mtmwielgosz
 
Posty: 23
Dołączył(a): 18 sie 2014, o 10:28
Telefon:: Xiaomi

Re: HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opini

Postprzez HKTR Store » 4 maja 2017, o 12:56

mtmwielgosz napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Dostał Pan ID zamówienia z naszej strony? Freetaxmall.net.
Avatar użytkownika
HKTR Store
 
Posty: 105
Dołączył(a): 28 kwi 2017, o 08:08
Telefon:: LeEco pro 3 6 /64

Re: HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opini

Postprzez cinuk » 4 maja 2017, o 13:36

Mam pytanie odnośnie Xiaomi Mi Mix 4/128
Jestem zainteresowany tym telefonem, ale w wersji global. Na stronie nic nie pisze o sofcie jaki posiada, chciałbym uniknąć sytuacji że po zakupie dostanę tel. z jakimś chińskim śmieciowym romem.
cinuk
 
Posty: 19
Dołączył(a): 6 lut 2016, o 22:42
Pochwały: 1
Telefon:: Nokia

Re: HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opini

Postprzez smietana » 4 maja 2017, o 13:44

cinuk napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

To musisz w podcz zakupu w wiadomości do sprzedawcy napisać, że chce taki i taki rom. Ja napisałem, że chce nie otwierane pudełko z telefonem a soft ma być taki jak dostali od xiaomi czyli oficjalny china stable.
Odpisali, że jeśli tak chcę to tak zrobią.
smietana
AKTYWNY
 
Posty: 455
Dołączył(a): 6 lis 2016, o 18:33
Pochwały: 22
Telefon:: xiaomi

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość