• Reklama

HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opinie

Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.

Re: HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opini

Postprzez Sid » 26 sty 2018, o 19:19

Proszę spróbować dodać jakikolwiek telefon z ShenZen do koszyka, potem wpisać na szybko jakikolwiek adres w PL i wyskoczy Panu zawsze przesyłka "UK DHL for EU 30$"
Sid
AKTYWNY
 
Posty: 384
Dołączył(a): 20 cze 2013, o 03:51
Pochwały: 8
Telefon:: PPTV King 7

Reklama

Re: HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opini

Postprzez HKTR Store » 29 sty 2018, o 21:17

Zmiany zmiany zmiany.
Od teraz wysyłka z UK do PL kosztuje 25 USD zamiast 30.
Natomiast z Chin do Polski 25 USD zamiast 20. Także zostało ujednolicone. Najnowsze cenniki powinny zawierać już w sobie odświeżone koszty wysyłki.
Avatar użytkownika
HKTR Store
 
Posty: 105
Dołączył(a): 28 kwi 2017, o 08:08
Telefon:: LeEco pro 3 6 /64

Re: HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opini

Postprzez HKTR Store » 29 sty 2018, o 21:18

Sid napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Także jeżeli nalicza wciąż po staremu proszę wziąć po prostu ceny za swój produkt z cennika i będzie ok.
Avatar użytkownika
HKTR Store
 
Posty: 105
Dołączył(a): 28 kwi 2017, o 08:08
Telefon:: LeEco pro 3 6 /64

Re: HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opini

Postprzez bumbum » 4 lut 2018, o 21:35

np xiaomi redmi 4x wychodzi drozej u Was niż w polsce z 2 letnią gwarancją faktura itp. 550pln z wysyłką to na allegro podobnie
Meizu Pro 6 Plus
Avatar użytkownika
bumbum
VIP
 
Posty: 1368
Dołączył(a): 17 paź 2012, o 21:20
Lokalizacja: Honolulu
Pochwały: 38
Telefon:: Meizu Pro 6 Plus
ROM: Flyme 6.1.0.0G

Re: HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opini

Postprzez bartazzz » 5 lut 2018, o 11:10

długo obserwuje HKTR i raz że wiecznie zmieniają magazyny, system zamówień jest niejasny i do tego ceny są tak jak kolega wyżej napisał dosyć wysokie
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5585
Dołączył(a): 19 sty 2013, o 11:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 100
Telefon:: Redmi
ROM: MIUI POLSKA

Re: HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opini

Postprzez Sid » 8 lut 2018, o 14:04

Gdzie mogę sprawdzić aktualną dostępność + ceny telefonów (z wysyłką z chin) :?:
Sid
AKTYWNY
 
Posty: 384
Dołączył(a): 20 cze 2013, o 03:51
Pochwały: 8
Telefon:: PPTV King 7

Re: HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opini

Postprzez HKTR Store » 17 lut 2018, o 22:14

Sid napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!



W Chinach jest nowy rok, dlatego Chińskie magazyny aktualnie nie pracują.

Działa jedynie magazyn UK, katalog poniżej.

Płatność jak zawsze na Ali : Link

Kupon : PLMBZ92Q1JZ2B

https://drive.google.com/file/d/1-X2IvO ... p=drivesdk
Avatar użytkownika
HKTR Store
 
Posty: 105
Dołączył(a): 28 kwi 2017, o 08:08
Telefon:: LeEco pro 3 6 /64

Poprzednia strona

Powrót do AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

  • Reklama