• Reklama

HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opinie

Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.

Re: HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opini

Postprzez Tommi » 13 lis 2017, o 22:46

Czy macie w PL magazynie lub będziecie mieć w niedługim czasie Mi Router 3G ?
Tommi
AKTYWNY
 
Posty: 295
Dołączył(a): 15 lut 2015, o 23:20
Pochwały: 3
Telefon:: Mi6
ROM: xiaomi.eu

Reklama

Re: HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opini

Postprzez becki » 14 lis 2017, o 17:01

Jak wygląda sprawa z reklamacją w razie czego?
Oddam Silikonowy pokrowiec do THL t6 pro, Flip case do Zuk z2, czarno-złoty silikon do Letv Le Max 2
becki
AKTYWNY
 
Posty: 292
Dołączył(a): 14 sty 2015, o 17:33
Pochwały: 1
Telefon:: Galaxy Gio

Re: HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opini

Postprzez HKTR Store » 15 lis 2017, o 23:51

Tommi napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Wątpię, lepiej zamówić samemu z magazynu ShenZhen.

becki napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Gwarancja typowo chińska, 7 dni na pełen zwrot, potem rok czasu na częściowy zwrot, dotyczy to wad fabrycznych. Realizowana głownie w Chinach, jednak w zależności od sytuacji można u nas w Polsce a czasem lepiej jest lokalnie w serwisie naprawić. W przypadku częściowego zwrotu sprzedawca zwraca wycenioną kwotę na PayPal. Wystarczy przesłać zdjęcia lub film i przedstawić na czym polega problem.
Avatar użytkownika
HKTR Store
 
Posty: 105
Dołączył(a): 28 kwi 2017, o 08:08
Telefon:: LeEco pro 3 6 /64

Re: HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opini

Postprzez szybki946 » 18 lis 2017, o 14:38

Dawno mnie tu nie było, nic się nie zmieniło z kupnem. Gdzie obiecany sklep w PL. Ta metoda kupowania jest beznadziejna.
szybki946
 
Posty: 21
Dołączył(a): 29 mar 2017, o 23:15
Telefon:: Samsung

Re: HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opini

Postprzez HKTR Store » 18 lis 2017, o 21:25

szybki946 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Taka już jest i tego nie zmienimy. Nie sklep tylko magazyn i jest jak najbardziej, tylko ma mały problem, nie ważne ile sztuk przyjdzie 10 / 20 /30 i więcej, chwila moment i nie ma. Obecnie zostały tylko 2 sztuki Redmi 4 Pro na snapie 625 i chyba ostatni note 3. Obecnie jesteśmy na wyjeździe i nie mamy jak sprawdzić.
Avatar użytkownika
HKTR Store
 
Posty: 105
Dołączył(a): 28 kwi 2017, o 08:08
Telefon:: LeEco pro 3 6 /64

Re: HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opini

Postprzez prodkreal » 21 lis 2017, o 21:05

Witam. Chciałem zapytac o ten redmi 4 pro na snapie 625, jest jeszcze dostepny w magazynie w Polsce i w jakiej cenie?
prodkreal
 
Posty: 12
Dołączył(a): 24 sty 2017, o 13:26
Telefon:: LG

Re: HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opini

Postprzez HKTR Store » 23 lis 2017, o 18:12

prodkreal napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Ostatnie 3 sztuki każda w innym kolorze po 205 USD, przy zakupie 2 sztuk 390 USD, 3 sztuki razem za 585 USD.
Avatar użytkownika
HKTR Store
 
Posty: 105
Dołączył(a): 28 kwi 2017, o 08:08
Telefon:: LeEco pro 3 6 /64

Re: HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opini

Postprzez HKTR Store » 23 lis 2017, o 18:24

Niestety jakiś czas musimy bazować na magazynie UK.

https://drive.google.com/file/d/1wF-vSKs2CJIU99hzD8ecsnA7V2iVlMCP/view

Cena która jest dla klientów z Polski to EU Zone 2.
Jeżeli chodzi o zamówienia na więcej niż 1 sztukę najlepiej pisać do nas, przygotujemy ofertę :)
Avatar użytkownika
HKTR Store
 
Posty: 105
Dołączył(a): 28 kwi 2017, o 08:08
Telefon:: LeEco pro 3 6 /64

Re: HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opini

Postprzez Sid » 21 sty 2018, o 15:02

HKTR Store napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Witam chciałbym zamówić telefon, jednak gdy wpiszę dane do wysyłki to wyskakuje mi cena za wysyłkę 30 USD. Jak można to obniżyć do 20 ?
Sid
AKTYWNY
 
Posty: 384
Dołączył(a): 20 cze 2013, o 03:51
Pochwały: 8
Telefon:: PPTV King 7

Re: HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opini

Postprzez HKTR Store » 23 sty 2018, o 14:13

Sid napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Witam chciałbym zamówić telefon, jednak gdy wpiszę dane do wysyłki to wyskakuje mi cena za wysyłkę 30 USD. Jak można to obniżyć do 20 ?


Wysyłka z UK kosztuje 30 USD, przy zamówieniu dwóch sztuk koszt wysyłki jest jeden. Jeśli chodzi o telefonu z shenzhen to bez zmian 20 USD a łączny koszt jest w cenniku.
Avatar użytkownika
HKTR Store
 
Posty: 105
Dołączył(a): 28 kwi 2017, o 08:08
Telefon:: LeEco pro 3 6 /64

Re: HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opini

Postprzez Sid » 23 sty 2018, o 17:09

A jak mam zaznaczyć wysyłkę z Shenzhen skoro na stronie http://www.freetaxmall.net gdy wpiszę mój adres wyskakuje przesyłka 30$ i nie ma możliwości wybrania innej ?
Sid
AKTYWNY
 
Posty: 384
Dołączył(a): 20 cze 2013, o 03:51
Pochwały: 8
Telefon:: PPTV King 7

Re: HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opini

Postprzez HKTR Store » 24 sty 2018, o 18:10

Poproszę link produktu jaki chce Pan zamówić. Wysyłka jest na pewno 20 USD. Jeśli mimo to będzie pokazywać 30 proszę to zignorować i opłacić normalnie.
Przypominam o kupnie PLMBZ92Q1JZ2B :)
Avatar użytkownika
HKTR Store
 
Posty: 105
Dołączył(a): 28 kwi 2017, o 08:08
Telefon:: LeEco pro 3 6 /64

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron