• Reklama

HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opinie

Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.

Re: HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opini

Postprzez HKTR Store » 21 paź 2017, o 17:54

Trzeba zamówić na stronie, wpisać wszelkie dane, kod rabatowy PLMBZ92Q1JZ2B, zaznaczyć wysyłkę. Strona wygenerowana order ID, potem na Ali opłacić 240 USD, w komentarzu płatności wpisać ID ze strony i wszystko.
Avatar użytkownika
HKTR Store
 
Posty: 101
Dołączył(a): 28 kwi 2017, o 09:08
Telefon:: LeEco pro 3 6 /64

Reklama

Re: HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opini

Postprzez RussianYeti » 22 paź 2017, o 18:32

Bez kodu rabatowego mieliście taniej, bo za 235usd; choć widzę już poprawione ;-). Nie lepiej zamiast tego śmiesznego kodu na 1usd dodawać szkło i etui?
Avatar użytkownika
RussianYeti
AKTYWNY
 
Posty: 281
Dołączył(a): 21 lis 2013, o 18:32
Pochwały: 22
Telefon:: Xiaomi

Re: HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opini

Postprzez HKTR Store » 22 paź 2017, o 21:22

RussianYeti napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Było szkło i etui, ale to był gift, dodatek, prezent - zwał jak zwał i czasem ekipa w Chinach się pomyliła, dała złe szkło, albo nie było i by nie wstrzymywać wysyłki nie dawali, rożnie bywało i klienci otwierali dyskusje z tego powodu z prośbą o zwrot rzędu 5 - 10 USD ( każdy wie że takie szkło to niecałe 1 USD ). Z tego powodu sprzedawca postanowił nie wysyłać tech giftów do Polski bo po prostu za dużo miał z tym problemów. Czasem podeśle kilka sztuk szkieł, etui i wysyłam klientom, ale to już wg mojego uznania ( wysyłam jak tylko mam i pasują do modelu ) . Szczerze mówiąc do A1 teraz nie mam nic i wysyłam bez gratisów.
Avatar użytkownika
HKTR Store
 
Posty: 101
Dołączył(a): 28 kwi 2017, o 09:08
Telefon:: LeEco pro 3 6 /64

Re: HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opini

Postprzez HKTR Store » 24 paź 2017, o 00:06

Pojawiły się Xiaomi Band 2 w stałej cenie 27 USD  :) !
Avatar użytkownika
HKTR Store
 
Posty: 101
Dołączył(a): 28 kwi 2017, o 09:08
Telefon:: LeEco pro 3 6 /64

Re: HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opini

Postprzez HKTR Store » 28 paź 2017, o 14:18

Mamy kilka dobrych wieści, powoli magazyn zaczyna się zapełniać drobną elektroniką :

- słuchawki Xiaomi
- głośnik bluetooth Xiaomi
- power banki Xiaomi

..... na razie tylko tyle możemy powiedzieć ;) może jakiś hmm... konkurs z nagrodami?

Śledźcie stronę, wątek i fanpage , więcej informacji niebawem !
Avatar użytkownika
HKTR Store
 
Posty: 101
Dołączył(a): 28 kwi 2017, o 09:08
Telefon:: LeEco pro 3 6 /64

Re: HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opini

Postprzez HKTR Store » 28 paź 2017, o 19:13

Kolejne produkty dostępne z wysyłką z Polski kurierem w stałej cenie !

Xiaomi Fresh Earphone Silver - 6,51 USD
Xiaomi Square Speaker 2 Gold - 37,08 USD
Xiaomi Band 2 - 27 USD
Avatar użytkownika
HKTR Store
 
Posty: 101
Dołączył(a): 28 kwi 2017, o 09:08
Telefon:: LeEco pro 3 6 /64

Re: HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opini

Postprzez j_24 » 28 paź 2017, o 21:59

HKTR Store napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
Czy jako firma wystawiacie fa VAT ?

Wysłane z mojego Redmi Note 4X przy użyciu Tapatalka
j_24
 
Posty: 79
Dołączył(a): 15 maja 2014, o 12:24
Pochwały: 2
Telefon:: s3
ROM: 4.3

Re: HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opini

Postprzez HKTR Store » 29 paź 2017, o 20:15

Nie jesteśmy firmą, promujemy tylko sprzedawca i pomagamy w kontakcie z nim. To są dalej zakupy w Chinach.
Avatar użytkownika
HKTR Store
 
Posty: 101
Dołączył(a): 28 kwi 2017, o 09:08
Telefon:: LeEco pro 3 6 /64

Re: HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opini

Postprzez HKTR Store » 3 lis 2017, o 02:12

Ps ps.... jutro konkurs ..... szczegóły w piątek po 16 na stronie ;) https://www.facebook.com/HKTRPolska/
Avatar użytkownika
HKTR Store
 
Posty: 101
Dołączył(a): 28 kwi 2017, o 09:08
Telefon:: LeEco pro 3 6 /64

Re: HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opini

Postprzez HKTR Store » 3 lis 2017, o 18:12

No i mamy giveaway ! Szczegóły w linku poniżej !

https://www.facebook.com/HKTRPolska/pos ... _published
Avatar użytkownika
HKTR Store
 
Posty: 101
Dołączył(a): 28 kwi 2017, o 09:08
Telefon:: LeEco pro 3 6 /64

Re: HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opini

Postprzez bumbum » 11 lis 2017, o 12:13

Chciałbym kupic ten model http://freetaxmall.net/pl-warehosue-glo ... -64gb-rom/ ale czy na pewno pójdzie on z Polski? Jak długo pójdzie i jaki kurier przywozi? Jest jakaś gwarancja? Czy ktoś kupował już z tej strony? Wolałbym na aliexpress ale tam nie ma z wysyłką z EU w takiej cenie. Wrzuciłem do koszyka i chce przejść do płatnosci. Jest napisane PL Warehouse, więc chyba wysyłka z polski, ale z lewej strony opcja za 30usd "[Free Tax Service] By UK DHL For EU Zone2 Within 7 Working Days to Delivery" więc nie rozumiem czy mam to zaznaczac czy nie ma potrzeby? https://www.dropbox.com/s/g3do4yjvwsw4a ... 5.png?dl=0
Meizu 5 Pro
Avatar użytkownika
bumbum
VIP
 
Posty: 1282
Dołączył(a): 17 paź 2012, o 22:20
Lokalizacja: Honolulu
Pochwały: 29
Telefon:: Meizu 5 Pro
ROM: Flyme 6.1.0.0G

Re: HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opini

Postprzez HKTR Store » 11 lis 2017, o 21:01

bumbum napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Tak, przyszedł by z Polski tylko zostały sprzedane już wszystko sztuki. Jest to kurier poczty Polskiej 48, dowozi w ciągu 2 dni roboczych. Gwarancja Chińska, 7 dni na pełen zwrot, potem rok na częściowy, dotyczy to wad fabrycznych. * Czy ktoś kupował * - pytanie raczej do forómowiczów ale tak, jest trochę zamówień :) . Cena wysyłki w koszyku to koszt sprowadzenia telefonu do polski oraz opłacenie kuriera. To 30 USD to musieli coś pomylić, powinno być 20 USD. Napiszę do sprzedawcy by poprawił stronę.
Avatar użytkownika
HKTR Store
 
Posty: 101
Dołączył(a): 28 kwi 2017, o 09:08
Telefon:: LeEco pro 3 6 /64

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama