• Reklama

HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opinie

Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.

Re: HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opini

Postprzez MichalTJE » 25 wrz 2017, o 00:29

w jakiej cenie xiaomi mi5 plus lub xioami mi6 64gb
MichalTJE
 
Posty: 29
Dołączył(a): 28 kwi 2016, o 09:57
Pochwały: 2
Telefon:: LG FLEX 2

Reklama

Re: HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opini

Postprzez HKTR Store » 25 wrz 2017, o 13:32

MichalTJE napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Mi5s Plus

$345,07 4G/64G Gold
$353,65 4G/64G Sliver
$353,65 4G/64G Rose Gold
$387,10 4G/128G Sliver
$436,85 6G/128G Gold
$436,85 6G/128G Grey
$436,85 6G/128G Sliver
$436,85 6G/128G Rose Gold

Mi6

$463,43 6G/64G Black


Ceny zawierają wysyłkę i ubezpieczenie od VATu, dodatkowo cenę można obniżyć o 1 USD kodem PLMBZ92Q1JZ2B.
Avatar użytkownika
HKTR Store
 
Posty: 105
Dołączył(a): 28 kwi 2017, o 09:08
Telefon:: LeEco pro 3 6 /64

Re: HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opini

Postprzez rutino » 25 wrz 2017, o 13:34

HKTR Store napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

:lol: 1$ :D
Avatar użytkownika
rutino
AKTYWNY
 
Posty: 657
Dołączył(a): 3 mar 2017, o 13:32
Pochwały: 28
Telefon:: U11

Re: HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opini

Postprzez swiezak82 » 25 wrz 2017, o 14:05

No całe 3.6 złotego
Avatar użytkownika
swiezak82
VIP
 
Posty: 1349
Dołączył(a): 24 kwi 2014, o 12:42
Pochwały: 51
Telefon:: Pentagram
ROM: 4.1.2

Re: HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opini

Postprzez rutino » 25 wrz 2017, o 14:23

swiezak82 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Na żubra

Wysłane z mojego HTC U11 przy użyciu Tapatalka
Avatar użytkownika
rutino
AKTYWNY
 
Posty: 657
Dołączył(a): 3 mar 2017, o 13:32
Pochwały: 28
Telefon:: U11

Re: HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opini

Postprzez eRd » 2 paź 2017, o 15:10

Witam
Kiedy będzie dostępny Redmi 4X Black 3/32 w Polsce?
eRd
 
Posty: 146
Dołączył(a): 4 kwi 2013, o 13:55
Lokalizacja: Skarżysko-Kamienna
Pochwały: 3

Re: HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opini

Postprzez HKTR Store » 2 paź 2017, o 21:07

eRd napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Zostało 5 sztuk Gold i jedna ostatnia sztuka Black za 165 USD :)
Avatar użytkownika
HKTR Store
 
Posty: 105
Dołączył(a): 28 kwi 2017, o 09:08
Telefon:: LeEco pro 3 6 /64

Re: HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opini

Postprzez eRd » 3 paź 2017, o 08:52

Czyli mam zamówić na freetaxmall.net za 133$, wpisać kod przy zamówieniu, potem zapłacić przez ali 165$ i tyle?
Na freetaxmall jest tylko złoty z magazynu z PL, w katalogu google, w excelu poland stock product list nie ma czarnego i cena jest 153,71, a na fanpage'u jest czarny za 161,93 i bądź tu mądry. Co innego w katalogu google i brak czarnego, co innego na fanpage'u, a na freetaxmall brak czarnego.
eRd
 
Posty: 146
Dołączył(a): 4 kwi 2013, o 13:55
Lokalizacja: Skarżysko-Kamienna
Pochwały: 3

Re: HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opini

Postprzez HKTR Store » 3 paź 2017, o 09:09

eRd napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Chodzi o to że ten czarny został wysłany omyłkowo, dlatego nie ma go nigdzie. Po prostu jest....nieoficjalnie :) Jest on z dawnej dostawy gdy ceny były ciut wyższe, dlatego 165 USD. Dlatego że jest nieoficjalnie całym zamówieniem się zajmiemy osobiście. W wiadomości rozpiszę co można zrobić w tym wypadku.
Avatar użytkownika
HKTR Store
 
Posty: 105
Dołączył(a): 28 kwi 2017, o 09:08
Telefon:: LeEco pro 3 6 /64

Re: HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opini

Postprzez djkynek » 3 paź 2017, o 10:51

HKTR Store napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Mi5s Plus

$345,07 4G/64G Gold
$353,65 4G/64G Sliver
$353,65 4G/64G Rose Gold
$387,10 4G/128G Sliver
$436,85 6G/128G Gold
$436,85 6G/128G Grey
$436,85 6G/128G Sliver
$436,85 6G/128G Rose Gold

Mi6

$463,43 6G/64G Black


Ceny zawierają wysyłkę i ubezpieczenie od VATu, dodatkowo cenę można obniżyć o 1 USD kodem PLMBZ92Q1JZ2B.


ceny za Mi5s chore macie i tyle w temacie /że pojade liryką/
djkynek
 
Posty: 3
Dołączył(a): 20 kwi 2016, o 14:26
Telefon:: htc

Re: HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opini

Postprzez HKTR Store » 19 paź 2017, o 17:22

Xiaomi A1 4/64 black kosztuje 241 USD :)! Wysyłka z Polski kurierem 48!

Do tego kod rabatowy na 1 USD : PLMBZ92Q1JZ2B ;)
Avatar użytkownika
HKTR Store
 
Posty: 105
Dołączył(a): 28 kwi 2017, o 09:08
Telefon:: LeEco pro 3 6 /64

Re: HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opini

Postprzez djkynek » 21 paź 2017, o 06:45

tylko jak go kupic?
djkynek
 
Posty: 3
Dołączył(a): 20 kwi 2016, o 14:26
Telefon:: htc

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 1 gość