• Reklama

HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opinie

Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.

Re: HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opini

Postprzez smietana » 1 maja 2017, o 11:07

przemot napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Czytaj jeszcze raz. Ceny zawieraja juz wysylke bez vatu czyli doliczone jest 20$. Kupowałem u nich i wiem. Opis jest jak najbardziej dobry i zrozumiały
smietana
AKTYWNY
 
Posty: 309
Dołączył(a): 6 lis 2016, o 18:33
Pochwały: 19
Telefon:: xiaomi

Reklama

Re: HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opini

Postprzez smietana » 1 maja 2017, o 11:07

alinek napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Działa
smietana
AKTYWNY
 
Posty: 309
Dołączył(a): 6 lis 2016, o 18:33
Pochwały: 19
Telefon:: xiaomi

Re: HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opini

Postprzez bartazzz » 1 maja 2017, o 11:23

Ja czekam na informację kiedy power banki dotrą do Portugalii. Bo na razie nie można ich zamówic

Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5585
Dołączył(a): 19 sty 2013, o 11:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 100
Telefon:: Redmi
ROM: MIUI POLSKA

Re: HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opini

Postprzez prtc » 1 maja 2017, o 13:01

Moze napiszę coś o realizacji gwarancji u tego sprzedawcy. Na ekranie wyszła mi wada, nie minęło jeszcze 6 miesięcy oferowanej gwarancji jednak sprzedawca uznal że nie uwzgledni mojego roszczenia. Co prawda zaproponował 10$ zwrotu jednak nie do końca mnie to zadowala biorąc pod uwagę koszty wymiany ekranu. Jestem świadomy że przy zakupach w Chinach ciężko nieraz o gwarancję ale różni sprzedawcy różnie się z niej wywiązują, tu akurat pozytywnego zaskoczenia nie było.
prtc
 
Posty: 54
Dołączył(a): 22 mar 2016, o 08:12
Pochwały: 1
Telefon:: LG

Re: HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opini

Postprzez data17 » 1 maja 2017, o 13:45

Nie czaje tej instrukcji... Najpierw na waszej stronie place za telefon przez PayPal a potem klikam na Alliexpress i widzę 1$ i ile mam tych dolarów kupić przy zamówieniu telefonu za 1000zl?? Czy mam kupić 200 a na waszej stronie nie płacić?!

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
data17
 
Posty: 199
Dołączył(a): 23 maja 2015, o 01:29
Telefon:: dfsfds
ROM: sdfsd

Re: HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opini

Postprzez nexo123 » 1 maja 2017, o 14:17

Czesc,

Nie wiem czemu ale jak chce kupić przez method ali express https://goo.gl/jhn4QO na tej aukcji po wybraniu 132 sztuk klikam kup teraz albo dodaj do koszyka i nic się nie dzieje, nie przerzuca mnie dalej żeby sfinalizować zakup?Wie ktoś może czym to może być spowodowane.Kupiłem telefon na http://freetaxmall.net xiaomi 4x 4 cała kwota wyszła 509 zł, czyli muszę na ali kupić 132 sztuki co daje nam 132 dolary równowartość 509 zł oraz wpisać w komentarzu numer zamówienia ze strony http://freetaxmall.net , dobrze to rozumiem?

Pozdrawiam
nexo123
 
Posty: 4
Dołączył(a): 1 maja 2017, o 14:07
Telefon:: 794128224

Re: HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opini

Postprzez HKTR Store » 1 maja 2017, o 14:32

prtc napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Znamy temat, od decyzji w sprawach gwarancji jest tony@trendresources.com , jeżeli telefon upadł to jednak jest to uszkodzenie typowo mechaniczne, wiemy że zdarza się też tak że po prostu coś takiego występuje, rozmawiałem wyżej i mogli jedynie właśnie to zaoferować.

data17 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Robisz zamówienie na to co chcesz by dostać ID zamówienia, potem wybierasz sposób płatności, PayPal to PayPal, wiadomo ;-) . Przez Ali to po prostu wchodzisz w link który Ci się wyświetli lub ten ( to to samo ) : http://got.by/1dxem9 i opłacasz zamówienie a w komentarzy zostawiasz komentarz z ID ze strony. Najlepiej od razu ustaw sobie walutę w USD w lewym górnym rogu by mieć pewność za ile opłacić.
nexo123 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Tak jest, jeżeli coś poszło nie tak i jeszcze nie ściągnęło Ci nic z konta spróbuj jeszcze raz. Tylko nad przyciskiem Kup Teraz masz jeszcze ilość do wybrania. Spróbuj jeszcze raz, lub podrzuć nam na fb / mail screeny z problemem.
Link do zakupu : http://got.by/1dxem9
Avatar użytkownika
HKTR Store
 
Posty: 105
Dołączył(a): 28 kwi 2017, o 08:08
Telefon:: LeEco pro 3 6 /64

Re: HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opini

Postprzez smietana » 1 maja 2017, o 14:33

data17 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

A po co chcesz placic na ali? Przez pp i karta mozesz normalnie na stronie zaplacic i placisz w dolcach a pp przelicza po swoim kursie.
No i od kiedy na ali mozesz placic paypalem?
smietana
AKTYWNY
 
Posty: 309
Dołączył(a): 6 lis 2016, o 18:33
Pochwały: 19
Telefon:: xiaomi

Re: HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opini

Postprzez smietana » 1 maja 2017, o 14:34

nexo123 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Po co Ty przeliczasz na zlotowki?
Patrzysz w pliku excela ile kosztuje, redmi 4x - 141,67$ dodajesz 20$ za przesylke, wychodzi 161,67$ odejmujesz - 1$ jesli wpisales kod na ich stronie. Masz 160,67$ czyli masz do przelania 161$. Wpisujesz ilosc 161(na ali z 1$)i kupujesz i tyle..
Jak mozna przy takich prostych rzeczavch miec problem?
smietana
AKTYWNY
 
Posty: 309
Dołączył(a): 6 lis 2016, o 18:33
Pochwały: 19
Telefon:: xiaomi

Re: HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opini

Postprzez HKTR Store » 1 maja 2017, o 14:45

smietana napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Po co Ty przeliczasz na zlotowki?
Patrzysz w pliku excela ile kosztuje, redmi 4x - 141,67$ dodajesz 20$ za przesylke, wychodzi 161,67$ odejmujesz - 1$ jesli wpisales kod na ich stronie. Masz 160,67$ czyli masz do przelania 161$. Wpisujesz ilosc 161(na ali z 1$)i kupujesz i tyle..
Jak mozna przy takich prostych rzeczavch miec problem?


Jeżeli to jest cennik dla EU to już nie doliczasz 20 USD. ;-)
Avatar użytkownika
HKTR Store
 
Posty: 105
Dołączył(a): 28 kwi 2017, o 08:08
Telefon:: LeEco pro 3 6 /64

Re: HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opini

Postprzez nexo123 » 1 maja 2017, o 15:50

Ok kupiłem telefon na http://freetaxmall.net/ mogę zapłacić normalnie przez tą stronę kartą kredytową i będę miał do zapłaty kwotę widniejącą na tym screenshocie? http://imgur.com/a/MbJ2s wliczona jest tutaj od razu przesyłka.Choodzi mi o bezposredni zakup na tej stronie kartą kredytową nie używając ali Express method.


Pozdrawiam i przepraszam jeżeli pytania są szczególnie głupie ale chce mieć pewność gdyż takie zakupy robię pierwszy raz.
nexo123
 
Posty: 4
Dołączył(a): 1 maja 2017, o 14:07
Telefon:: 794128224

Re: HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opini

Postprzez smietana » 1 maja 2017, o 16:07

nexo123 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Kwota jaka zaplacisz jest uzalezniona od kursu w Twoim banku, a nie od kwoty na stronie freetaxmall. Nie sugeruj się wcale ta kwota co tam jest podana.
smietana
AKTYWNY
 
Posty: 309
Dołączył(a): 6 lis 2016, o 18:33
Pochwały: 19
Telefon:: xiaomi

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość