• Reklama

HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opinie

Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.

Re: HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opini

Postprzez avatarek » 14 cze 2017, o 19:22

Brzmisz jak cwaniak, który chce coś wysępić od HKTR. Troche żenadłem.
avatarek
AKTYWNY
 
Posty: 228
Dołączył(a): 25 mar 2015, o 15:44
Pochwały: 2
Telefon:: LG L9 II

Reklama

Re: HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opini

Postprzez HKTR Store » 14 cze 2017, o 19:41

mulin napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


1105 i 1107 na początku tygodnia powinno ruszyć DHL'em
na maila już nie będziemy pisać tego samego
janekpro napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Podrzuć ID płatności, sprawdzę czy został wysłany
avatarek napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


My na pewno nie
Avatar użytkownika
HKTR Store
 
Posty: 89
Dołączył(a): 28 kwi 2017, o 09:08
Telefon:: LeEco pro 3 6 /64

Re: HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opini

Postprzez krzysbb » 14 cze 2017, o 22:54

http://freetaxmall.net/cellphone-xiaomi ... m-4100mah/

Tu mogę normalnie zamówić ten telefon?
krzysbb
 
Posty: 36
Dołączył(a): 21 lis 2013, o 01:40
Pochwały: 1
Telefon:: e51

Re: HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opini

Postprzez arti771 » 14 cze 2017, o 22:55

To ja dorzucę coś od siebie.
Tel zamówiony 27.05 redmi 4x 3/32 , 29.05 okazało się że wprowadzają sprzedaż z Polski- kontaktuje się na Facebooku( 31.05) czy była by możliwość przekierowania mojego zamówienia id984 z Chin na Polskę nawet z dopłatą okazało się że w dniu tj 31.05 zamówienie poszło i nie ma opcji zamiany wysyłki.
A teraz hit, dziś okazało się że telefon nawet nie wyruszył i nie wiadomo kiedy wyruszy! że dostawca nawalił że ......to po kiego grzyba wprowadza ludzi w błąd i kręci . Liczyłem na szybsze otrzymanie tel i tylko dlatego w hktr zamówiłem, ale przy następnym zamówieniu mocno się zastanowię ......
Pozdrawiam.
arti771
 
Posty: 8
Dołączył(a): 28 lip 2013, o 23:24
Lokalizacja: polska

Re: HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opini

Postprzez kuczka76 » 15 cze 2017, o 00:37

Od samego początku ten sprzedawca wydawał się być nie wiarygodny, sama sprzedaż telefonów to walka z wiatrakami i bardzo skomplikowana.
kuczka76
 
Posty: 94
Dołączył(a): 22 paź 2014, o 12:23
Telefon:: Redmi 3 S

Re: HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opini

Postprzez janekpro » 15 cze 2017, o 00:55

Podrzuć ID płatności, sprawdzę czy został wysłany

@HKTR Store
84429890452057
Zamówienie już anulowałem, czekam na zwrot moich pieniędzy
janekpro
 
Posty: 23
Dołączył(a): 7 cze 2017, o 14:49
Telefon:: leeco le pro 3

Re: HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opini

Postprzez moth » 15 cze 2017, o 00:59

Zawsze jest tak ze jest albo tanio, albo szybko albo dobrze, już przed założeniem tego tematu się pojawiały opinie o długich czasach oczekiwania więc nie wiem czemu to jeszcze kogoś dziwi
Obrazek
Avatar użytkownika
moth
AKTYWNY
 
Posty: 364
Dołączył(a): 22 lip 2016, o 21:39
Pochwały: 29
Telefon:: xiaomi

Re: HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opini

Postprzez avatar.avatar » 15 cze 2017, o 01:00

To gdzie można teraz kupić cool1 4/64 najlepiej bez VAT
avatar.avatar
 
Posty: 94
Dołączył(a): 14 lis 2012, o 22:03
Lokalizacja: Kraków

Re: HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opini

Postprzez janekpro » 15 cze 2017, o 14:24

janekpro
 
Posty: 23
Dołączył(a): 7 cze 2017, o 14:49
Telefon:: leeco le pro 3

Re: HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opini

Postprzez arti771 » 15 cze 2017, o 19:11

[quote="arti771"]To ja dorzucę coś od siebie.
Tel zamówiony 27.05 redmi 4x 3/32 , 29.05 okazało się że wprowadzają sprzedaż z Polski- kontaktuje się na Facebooku( 31.05) czy była by możliwość przekierowania mojego zamówienia id984 z Chin na Polskę nawet z dopłatą okazało się że w dniu tj 31.05 zamówienie poszło i nie ma opcji zamiany wysyłki.
A teraz hit, dziś okazało się że telefon nawet nie wyruszył i nie wiadomo kiedy wyruszy! że dostawca nawalił że ......to po kiego grzyba wprowadza ludzi w błąd i kręci . Liczyłem na szybsze otrzymanie tel i tylko dlatego w hktr zamówiłem, ale przy następnym zamówieniu mocno się zastanowię ......
Pozdrawiam.
Pytanko co robić dalej, bo wszelkie próby pytania kiedy ...przynoszą zero odzewu . Płaciłem na ali przez przelewy24 , do końca zamówienia 4dni .
arti771
 
Posty: 8
Dołączył(a): 28 lip 2013, o 23:24
Lokalizacja: polska

Re: HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opini

Postprzez mulin » 16 cze 2017, o 05:34

avatar.avatar napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

W tej chwili najtaniej ma goldway+givingassistant i kłamstwem jest że spemall jest tańszy.

janekpro napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Mają w dobrej cenie ale nie najlepszej.

Pamiętaj że jeśli zamawiasz pierwszy raz to masz dodatkowe 5$, czyli Cool 4/64 od goldway'a wychodzi (przy moim kursie) 700 (-5$) lub 720zł z gwarancją paczki bez VATu
Analogicznie na spemall masz 770zł i brak szans na zwrot
Jak wolisz ryzykować na Ali będzie taniej ale może trafić się VAT
mulin
 
Posty: 4
Dołączył(a): 2 mar 2017, o 21:16
Telefon:: LG / Leagoo / HTC

Re: HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opini

Postprzez RussianYeti » 20 cze 2017, o 00:25

HKTR Store napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Co z gwarancją uprzednio kupionych telefonów?
Avatar użytkownika
RussianYeti
AKTYWNY
 
Posty: 254
Dołączył(a): 21 lis 2013, o 18:32
Pochwały: 16
Telefon:: Xiaomi

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama