• Reklama

HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opinie

Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.

Re: HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opini

Postprzez Accoount » 30 kwi 2017, o 01:56

Masz ograniczone kompetencje kognitywne. Koniec OT.
Accoount
 
Posty: 15
Dołączył(a): 4 kwi 2017, o 18:31
Telefon:: Aygo
ROM: Rom żebra

Reklama

Re: HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opini

Postprzez przemot » 30 kwi 2017, o 18:03

@HKTR Store

Zmieńcie w pierwszym poście poniższą informację:

"3. Ceny
Pamiętajcie że cena zawarta w katalogu zawiera już koszty wysyłki i ubezpieczenia od VATu !"

Podczas składania zamówienia dolicza się jeszcze koszt "bez vatu", więc ceny podane w katalogu nie zawierają jednak kosztu wysyłki i ubezpieczenia od VATu
przemot
 
Posty: 24
Dołączył(a): 11 sty 2014, o 14:04
Pochwały: 2
Telefon:: Inew V3
ROM: cxq_v3_inew_v1.1.1

Re: HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opini

Postprzez HKTR Store » 30 kwi 2017, o 18:22

przemot napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Ceny na stronie to powiedzmy 100 USD, w katalogu to samo kosztuje 120 USD. Po dodaniu do koszyka zaznaczasz jeszcze przesyłkę tax free za 20 USD. Jeżeli cena się nie pogrywa z katalogiem to złóż zamówienie a w komentarzu odwołaj się do katalogu i czekaj na zmianę ceny.
Avatar użytkownika
HKTR Store
 
Posty: 105
Dołączył(a): 28 kwi 2017, o 09:08
Telefon:: LeEco pro 3 6 /64

Re: HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opini

Postprzez UlefoneBePro » 30 kwi 2017, o 20:53

Kurcze, a można prosić link do tego katalogu? Bo za nic nie wiem o czym wy piszecie tutaj. Jest osobno strona i gdzieś jakiś katalog czy co?
UlefoneBePro
 
Posty: 69
Dołączył(a): 14 mar 2017, o 10:33
Telefon:: Ulefone Be Pro

Re: HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opini

Postprzez skazi » 30 kwi 2017, o 22:23

Może gdybyś raczył przeczytać pierwszy post tego wątku, to byś widział co to za strona.
skazi
AKTYWNY
 
Posty: 687
Dołączył(a): 26 maja 2015, o 15:59
Pochwały: 68
Telefon:: Xiaomi Mi5
ROM: Stock

Re: HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opini

Postprzez HKTR Store » 30 kwi 2017, o 22:50

UlefoneBePro napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Proszę, https://drive.google.com/drive/u/0/mobi ... =drive_web

Katalog jest aktualizowany od pon-pt. W weekendy obowiązuje piątkowy. Jeśli cena nie pokrywa się to złóż zamówienie i odwołaj się w komentarzu do cennika.
Avatar użytkownika
HKTR Store
 
Posty: 105
Dołączył(a): 28 kwi 2017, o 09:08
Telefon:: LeEco pro 3 6 /64

Re: HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opini

Postprzez szybki946 » 1 maja 2017, o 03:39

Czemu nie ma xiaomi redmi note 4x
szybki946
 
Posty: 21
Dołączył(a): 30 mar 2017, o 00:15
Telefon:: Samsung

Re: HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opini

Postprzez petreem » 1 maja 2017, o 04:28

Czy znajdujący się w tym sklepie Xiaomi Redmi 4x 3GB lub 2GB jest w wersji globalnej z certyfikatem CE i pasmem b20?
petreem
 
Posty: 6
Dołączył(a): 1 maja 2017, o 04:25
Telefon:: brak

Re: HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opini

Postprzez szybki946 » 1 maja 2017, o 05:40

Ile by kosztował xiaomi mi note 2 z przesyłką.Czy napełniania nie zapłacę VAT.
szybki946
 
Posty: 21
Dołączył(a): 30 mar 2017, o 00:15
Telefon:: Samsung

Re: HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opini

Postprzez HKTR Store » 1 maja 2017, o 11:33

szybki946 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Jest jest :
$184,47 €172,16 3G/32G Blue
$180,40 €168,36 3G/32G Pink
$179,58 €167,60 3G/32G Gold
$179,58 €167,60 3G/32G Grey
$181,21 €169,12 3G/32G Black
$226,81 €211,63 4G/64G Pink
$215,41 €201,00 4G/64G Gold
$225,18 €210,11 4G/64G Black

petreem napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Lista telefonów z certyfikatem http://freetaxmall.net/declaration-of-conformity/
Wydaje mi się że nie ma b20.
szybki946 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

O tyle by Cię kosztował, VATu nie zapłacisz.

$444,20 €414,34 4GB/64GB Black
$436,06 €406,74 4GB/64GB Sliver
$506,08 €472,03 6GB/128G Black
Avatar użytkownika
HKTR Store
 
Posty: 105
Dołączył(a): 28 kwi 2017, o 09:08
Telefon:: LeEco pro 3 6 /64

Re: HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opini

Postprzez HKTR Store » 1 maja 2017, o 11:34

Jeśli będzie zapotrzebowanie na odkurzacze lub inne produkty xiaomi dajcie znać. Prawdopodobnie uda nam się je wtedy wprowadzić do sklepu ;)
Avatar użytkownika
HKTR Store
 
Posty: 105
Dołączył(a): 28 kwi 2017, o 09:08
Telefon:: LeEco pro 3 6 /64

Re: HKTR Store (bez VAT) Współpraca, promocje, pomoc, opini

Postprzez smietana » 1 maja 2017, o 12:04

U mnie zanim wyslali tel, minelo 7 dni dni(pojawienie się prawdziwego tracking number, ktory bedzie aktywny dopiero jak dotrze do Polski tylko na ali, bo na ich stronie dalej status czeka na wysyłkę). Zobaczymy czy dotrze w 14.
Ostatnio edytowano 1 maja 2017, o 12:09 przez smietana, łącznie edytowano 1 raz
smietana
AKTYWNY
 
Posty: 286
Dołączył(a): 6 lis 2016, o 19:33
Pochwały: 17
Telefon:: xiaomi

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

  • Reklama