witam. nie mogę zapłacić rzadną formą płatności. nie po raz pierwszy. wyskakuje komunikat : 023 Payment failed. Please contact our Customer Service to complete the payment. gb nie wie o co chodzi, to może wy pomożecie?
otwórz czat ten online i tam to wyjaśnij bedzie najłatwiej i najszybciej składanie tiketów to głupi pomysł czekasz kilkanaście godizn na odp, a oni odpiosują ci ze nie wiedzą o co chodzi w pytaniu
założyłem nowe konto i udało mi się zapłacić. na drugi dzień dostałem zwrot pieniędzy. towar(scyzoryk) mają na stanie. moje kłopoty zaczęły się od momentu kiedy oddali mi pieniądze za zepsuty telefon. no to mnie dziady pokarały . ciekawe czy kara jest dożywotnia?
Próbuj inną kartą na nowym koncie. Adres podawaj im w ciut inny sposób, żeby nie wyglądał identyko (skrót nazwy miejscowości, literówka w nazwie ulicy), zamień imię z nazwiskiem kolejnością. Jak to się nie uda, to nic nie zrobisz. Cwaniaki tak robią - karzą Cię za to, żeś się upomniał o swoje...
[cyt. @ra-vau]nie rób sobie kłopotów kupując leegouleluleleaoukitephony. Kup u nas w biedronce, coś w tych pieniądzach (...) a dostaniesz 2lata gwarancji
udało się coś kupić i wysłali. nowe konto na żonę, karta z płatnościami w eur. a nie $, tylko adres zostawiłem. spróbuje coś kupić na stare konto po nowym roku. może mi wybaczą moją zachłanność