FREESAT V7 HD

TV Box, MiniPC, sprzęt audio I wideo, pytania, problemy,

FREESAT V7 HD

Postprzez eros1987 » 24 kwi 2017, o 18:51

Jako, że to mój pierwszy post więc kłaniam się w pas wszystkim.
A teraz do rzeczy i krótka piłka.
Jest sobie takie cuś https://www.aliexpress.com/item/DVB-S2- ... 51d272b0c5

Ma ktoś? Używa? Miał? Warte to tych paru zielonych?
Posty typu "kup se nboxa bo to jedyny prawilny pod cccam" proszę sobie odpuścić ;-)
Dziękuję za opinie.
eros1987
 
Posty: 2
Dołączył(a): 24 kwi 2017, o 18:46
Telefon:: Nokia

Reklama

Re: FREESAT V7 HD

Postprzez slavo22 » 24 kwi 2017, o 20:16

Ja bym przemyślał zakup. Wsparcie pewnie zerowe, brak złącza RJ-45 a wifi przez dongla. Jedno złącze USB (pewnie zajęte po przez dongla). Sorry, w tej cenie kupiłem Fergusona combo który ma dodatkowo dvbt.

Wypalcowane
Avatar użytkownika
slavo22
VIP
 
Posty: 1887
Dołączył(a): 8 kwi 2014, o 17:49
Lokalizacja: Zabrze
Pochwały: 70
Telefon:: ZTE Axon 7
ROM: Co chwilę inny

Re: FREESAT V7 HD

Postprzez eros1987 » 24 kwi 2017, o 21:06

Mnie dvbt całkowicie nie interesuje. Chciałem po prostu wypróbować sprzęt pod kontem cccam i linijek od żółtych braci. Wiadomo, że to temat tabu, więc na necie bardzo mało opinii w tej kwestii.
eros1987
 
Posty: 2
Dołączył(a): 24 kwi 2017, o 18:46
Telefon:: Nokia

Re: FREESAT V7 HD

Postprzez 2Le » 28 kwi 2017, o 22:09

Interesujący temat. Ktoś korzystał z podobnego urządzenia?
Avatar użytkownika
2Le
AKTYWNY
 
Posty: 377
Dołączył(a): 8 kwi 2010, o 16:17
Pochwały: 5
Telefon:: Nubia Z17 Lite
ROM: V1.10

Re: FREESAT V7 HD

Postprzez sayo » 1 maja 2017, o 12:34

popytaj na właściwym forum, właściciele nie narzekają.
sayo
 
Posty: 13
Dołączył(a): 7 mar 2013, o 22:13
Lokalizacja: małopolska

Re: FREESAT V7 HD

Postprzez artic » 4 maja 2017, o 20:19

Za takie pieniądze może być. Faktycznie USB jest zajęte przez WiFi - odpada nagrywanie (są modele z dwoma USB). CCam działa stabilnie - możliwość dodania 8 linijek. Mnie jedynie denerwuje lista kanałów - trzeba trochę posiedzieć i z poziomu tunera poukładać sobie :)
Avatar użytkownika
artic
 
Posty: 10
Dołączył(a): 11 maja 2014, o 16:32
Lokalizacja: Żary
Telefon:: HONOR 7

Re: FREESAT V7 HD

Postprzez mucha6630 » 18 cze 2017, o 11:54

mam cały sprzęt jednym słowem polecam
co do usb można przecież użyć huba usb

wszystkie kanały nc+ i polsatu cyfrowego razem z vod i zapewne p p v

ObrazekObrazekObrazek
Avatar użytkownika
mucha6630
 
Posty: 28
Dołączył(a): 17 mar 2014, o 19:59
Pochwały: 1
Telefon:: S7 Edge / Redmi4X4GB
ROM: Nova L + ikonyMIUI8

Re: FREESAT V7 HD

Postprzez 2Le » 10 wrz 2017, o 13:40

Rozumiem, że tak jakby "licencja" jest na rok, a co później?
Avatar użytkownika
2Le
AKTYWNY
 
Posty: 377
Dołączył(a): 8 kwi 2010, o 16:17
Pochwały: 5
Telefon:: Nubia Z17 Lite
ROM: V1.10

Re: FREESAT V7 HD

Postprzez elfik124 » 27 lut 2018, o 13:18

do cccam będzie git, ale zawsze można iść w stronę nbox za 300 zł na polskim allegro i postawić jakiś zręczny emulator (oscam) a liniki od chińczyka dalej można brać

linijki szukamy tak: cccam oscam mgcam sharing

freesat ma dobre polskie wsparcie ale trzeba od nich kupic

freesatv7 pl
elfik124
 
Posty: 1
Dołączył(a): 6 lis 2016, o 13:18
Telefon:: samsung

Re: FREESAT V7 HD

Postprzez zielony14 » 27 lut 2018, o 17:38

Obrazek
Pomoc w zakupach z chin, w wyborze telefonu.
Najnowsze promocje telefonów!

Więcej na pw, bądź "zleceniekupna@gmail.com".
Avatar użytkownika
zielony14
VIP
 
Posty: 1825
Dołączył(a): 16 lis 2014, o 18:18
Lokalizacja: Kraków i Sanok
Pochwały: 70
Telefon:: Nubia M2
ROM: Stock


Powrót do TV Box, MiniPC, sprzęt audio I wideo



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości

  • Reklama
cron